Ovi znaci su preosetljivi

Šta može povrediti svaki znak? Koji znaci u najosetljiviji..
Ko nikad ne oprašta prevaru, uvredu ili laž? Ko sve shvata lično? Da li ste možda Vi među tim osobama..Proverite dalje u tekstu..

Rakovi su osetljivi i ne puštaju nikog u svoj svet. Imaju svoju ‘ljušturicu’ i drže se iste. Menjaju jako lako raspoloženje i čitaju gestove drugih ljudi. Porodica im je na prvom mestu i ako im nešto kažete što im se ne dopada u vezi sa porodicom, nećete dobro proći. Svakako, Rakovi se povlače iz odnosa i prijateljstvo ili vezu sa njima morate negovati, da biste bili sigurni da ste na pravom putu. Ako vidi mali razlog za sumnju u Vas, prekida svaki razgovor ili morare da kažete to što želi da čuje. 
Devica
Ona je osetljiva, ali kontroliše svoja osećanja. Zna tačno kako da priđe kome, šta kome da kaže, ali sve analizira. Slično kao Rak, ali Vam ništa neće reći. Njoj je potrebna sigurnost, ušuškanost id a sve bude stabilno. Morate uvek održati obećanja ili Vam neće verovati. Za nju je poverenje primarno i najvažnije. Ako Vam ne veruje, neće biti Vaš prijatelj, ni partner. Devica je osetljiva kad joj se kaže da se nije lepo obukla ili da nameštaj u kući nije sjajan ili da nešto nije čisto. Jedna od te tri stvari je dovoljna da je izbaci iz takta id a brizne u plač. Nemojte to raditi, budite pažljivi i diskretni. Izbegnite te ‘teške’ teme.
Škorpija
Ona je preosetljiva iako se to ne vidi na prvi pogled. Samo izgleda jako, ali nije tako. Uglavnom je ispod te maske preosetljiva osoba koja ne da na sebe. Uvek se plaši d aje neko ne povredi, pa se brani svim sredstvima. Pokažite joj da Vam je stalo, da ste dobar prijatelj, partner, ali delima. Reči ne razume, samo gleda šta radite i čeka da napravite grešku. Nju može povrediti ako joj kažete da nije nešto dobro uradila, da nije lojalna i posvećena. isto tako, kad joj neko kaže da nije dala sve od sebe, a to nikako nije nikada tačno. Škorpija se trudi oko svakog, jer ne želi da izgubi ljude, da ne bi ostala sama. Njoj treba neko svetlo u njenom idealnom mraku, tako da će uvek dati šansu, dok je neko ne povredi, tj. dok se ne dokaže da nije trebalo to da radi. 
Ribe
Ribe su romantičari Zodijaka. Uvek daju sve od sebe i ne žele da neko kaže da nisu dobar prijatelj ili partner. One čuvaju svačije tajne, trude se da budu tihi pomoćnik, da se vako oseća dobrodošlim u njihov dom. Onda, s druge strane, neko im može reći da nisu previše iskrene i to ih može povrediti. Nikad neće oprostiti takvu uvredu šta god da se posle toga kaže ili uradi. Uglavnom ne kažu istinu da zaštite nekog, ali je sve stvar tumačenja. Poverenje se gradi sa obe strane, ali Ribe to shvataju sve previše lično.

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta