Ovi znaci najviše troše

 

Ovih 5 znakova najviše troše novac..
Nemaju meru, ne znaju šta im je potrebno, a šta je višak, gledaju samo sebe, a ne misle previše nekad o budućnosti. Bitno im je da uživaju. Ko najviše troši novac i da li ste među ovom ‘petorkom’?

Bik
Bik je hedonista koji nema meru. On voli da troši novac na sve i svašta ali on ima uvek štek za razliku od drugih. On je od onih koji mogu reći da nemaju, ali će se sutra spakovati i otići na more. Kupiće stan, ali bar će znati da je pametno potrošen novac. Dosta ulažu u posao, u lepotu, ali im se sve što potroše brzo vrati pa nikad nisu u minusu.

Lav
Lav za sebe želi samo najbolje pa će se rado častiti i odlaskom u neki novi  restoran. Priuštiće sebi ekskluzivno putovanje ili posetiti neku daleku, egzotičnu zemlju. Čak i kad  ne zarađuje mnogo novca, potrudiće se da to niko ne vidi. On uvek izgleda kao da ima mnogo novca i tako se i ponaša. 
Vaga
One vole šoping, vole da troše novac i ne gledaju koliko troše. One se mogu svrstati u rasipnike. Vole kozmetiku, lepu odeću, šminku. Na tome nikad ne štede. Nekad će otići u minus samo da kupe ono što  im se dopada, ali ko im može zameriti. One nose neke stvari po jednom samo, ali vole da imaju sve što je u trendu.

Strelac
Strelac nikako ne pazi. On voli da troši, ne gleda ni na šta troši, samo mu je važno da ne štedi. Pre će raditi po ceo dan, nego da misli o novcu. On čašćava sve ljude oko sebe, hedonista je o voli da uživa i smatra da novac tome i služi. Uvek daje bakšiš svuda. Kupuje poklone bliskim ljudima i ne gleda na cenu. Iznervira se  kad nešto ne može da priušti sebi. Najviše novca mu ode na zabavu ili nešto slično. 
Blizanci
Oni imaju danas puno novca, a sutra su već bankrot. Zato bi bilo dobro da nauče da štede. Tu su slični kao Strelčevi, hoće da uživaju, kao mala deca. Nemaju osećaj za novac. Neoprezni su, a ne vole ni da plaćaju račune na vreme. Ne zamaraju se previše oko troškova. Znaju kako da im neko pomogne, snađu se, pa retko upadaju u dugove. Oni uvek imaju rezervnu varijantu, za krize, jer su inteligentni.

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta