Ova 3 znaka najviše vole da putuju

Neko voli da putuje, neko više voli da odmor provede kod kuće, sa porodicom. Neko nosi laptop, filmove, knjige i previše odeće na put, a neko je minimalista. Neko za vreme odmora ne želi nigde da ide, a neko živi za dan kada će videti more. Svi smo drugačiji. U nastavku pogledajte da li ste među 3 znaka koji najviše vole putovanja ili ste 'kućni' tip..

Blizanci

Blizanci, kojima vlada planeta Merkur, su najvrcaviji znak Zodijaka. Njima putovanja nisu strana, a promene su za njih zadovoljstvo. Vole da putuju. Nebitno im je da li idu na kraći ili duži put, bitno je da se nešto dešava. Poneće sigurno novine, knjige, olovke, jer šta će raditi na putovanju ako neće čitati. Bez telefona i bar dva punjača, za svaki slučaj, nigde se ne kreće. Blizanci su najbolji saputnici, zabavni, informisani i njihova lepršava priroda ne opterećuje druge. Oni su najbolji vodiči u manjim i većim mestima, poznatim ili nepoznatim. Sve znaju, pa ih samo pitajte i nećete pogrešiti.Vole čak i organizaciju putovanja, zato im sve prepustite i samo se spakujte.

Strelac

Strelac je svetski putnik Zodijaka. Otkad se rodi ima cilj da proputuje ceo svet. Ništa mu nije teško, ništa nije previše daleko. Želi da vide svaku zemlju, svaki pedalj, sve što je čitao u knjigama mora da vidi uživo i da onda prepriča drugima sve. Topao je i srdačan i sa njim ćete se lako dogovoriti oko svega. Bitno je samo da Strelcu nikad niko ne kaže da ne može da ide negde u određeno vreme ili da mu nešto zabrani. Jedino što može da isplanira je aktivnost na putovanju, a ostalo prepušta sudbini. On ima dosta sreće, pa među Strelčevima ima dosta stopera, svetskih putnika i travel blogera.

Ribe

Ribe vole da putuju i ne pričaju svima do poslednjeg dana kada treba da idu. Sujeverne su i vole da zadrže svoju privatnost za sebe. Ne vole da se hvale, pa ćete kod retkih predstavnika ovog znaka videti preko 100 slika u albumu na društvenim mrežama. One vole mir, porodični život, porodicu, pa će sve uraditi da zaštite svoj 'svet' od javnosti. More je njihova omiljena destinacija, ali vole da odu i na jezero ili reku. Bitno je samo da je neka voda u pitanju. idu na odmor da se odmore, pa ne nose previše stvari za aktivnosti. Filmovi, muzika, možda neki magazin – to im je sasvim dovoljno. Vole da vide znamenitosti kulture, ali od njihovog raspoloženja zavisi da li će prespavati pola letovanja. Prvi cilj je odmor i uživanje, a sve drugo je manje važno.

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta