Ko je za Nobela?
 
Da li ste ikada razmišljali o tome koji je znak baš najpametniji od svih? Svako od nas misli da smo to baš mi. Iako u natalnoj karti Merkur i treća kuća, i ostali aspekti ukazuju na nivo inteligencije svakog posebno, sprovedeno je jedno istraživanje u svetu, samo na osnovu znaka. Projekat je obuhvatio 900 dobitnika Nobelove nagrade. Ne morate biti dobitnik Nobelove nagrade da biste imali potvrdu da ste inteligentni, ali hajde da pogledamo šta su otkrili. Ko je zapravo najpametniji među dobitnicima? Pogledajte odgovor u tekstu..
 
Blizanci
 
Prvi na listi su Blizanci. Zar ste sumnjali u to?
 
Čak 97 osoba koje su dobile nagradu su rođene u ovom znaku. Blizancima vlada Merkur, planeta intelincije i uma.  Oni imaju brilijantan um, fokus, i znaju tačno šta treba da urade da bi dobili ono što žele.  Oni su i zabavni, pored toga što su veoma pametni. Oni su mešu najboljim prijateljima i uvek su tu da saslušaju.
 
Bob Dilan je u ovoj prvoj grupi.
 
Vaga
 
Vage su na drugom mestu. Isto vazdušni znak, kao Blizanci, gde je um veoma aktivan. Postoji 93 dobitnika u ovom znaku. Vaga je znak balansa i odnosa sa drugima, pa to objašnjava zašto je T.S. Eliot dobio nagradu za poeziju 1948. godine. Inače Alfred Nobel je bio isto rođen u znaku Vage, pa bi bio zadovoljan ovim drugim mestom koje ima njegov znak.
 
Devica
 
Ona je poznata po organizaciji i analitičkim sposobnostima. Dobro zna da sve organizuje i da lako dođe do nagrade koju želi, samo je bitno da zna šta se traži. Imajte u vidu da je čak 88 dobitnika ove nagrade rođeno u znaku Device.
 
Rak
 
Među Rakovima imamo 81 dobitnika. On se povezuje sa domom, porodicom, kućom. Njihov prioritet su ljudi i odnosi. Neki od dobitnika rođeni u ovom znaku su: Dalaj Lama, Nelson Mandela, Malala Jusafaj. Oni su dobili nagradu za mir.
 
Ovan
 
Ovan je na petom mestu, što jeste jako čudno, s obzirom na njegovu borbenu prirodu. Postoji 76 Ovnova koji su primili nagradu, a to nikako nije malo.
 
Bik
 
Na šestom mestu se nalazi Bik, sa 73 dobitnika. Bik je poznat po ljubavi prema uživanju i luksuzu pa nije ni čudo što ih nema na vrhu ove liste. Neki Bikovi bi pre uživali u idealnoj večeri nego išli da prime Nobelovu nagradu, a kamoli da se potrude da je dobiju. Ipak, veoma su tvrdoglavi i ako imaju zacrtan cilj, ostvariće ga.
 
 
 
Strelac
 
Pomalo je šokantno što je erudita Zodijaka na čak sedmom mestu, sa čak 71. dobitnikom. On voli da se pravi pametan, ali on i jeste inteligentan. Voli nagrade, pohvale i učenje, akademsko ili neformalno. Stoga, veoma čudi mali broj dobitnika koji su rođeni u ovom znaku.
 
Ribe
 
Ribe su filozofi Zodijaka. Kao vodeni znak, promenljivi, prilagodljivi, imaju dosta ideja, ali teško da sve baš i ostvare. Nekad nemaju volju za radom, jer je lakše da uživaju i da se posvete sebi, porodici, lagodnom životu. Previše vremena im je potrebno da se fokusiraju, pa zato ne ulaze u neke prevelike projekte, ako nisu sigurni da će biti uspešni. Zato je samo 66 dobitnika koji su rođeni u ovom znaku.
 
Vodolija
 
Vodolija, genije Zodijaka, je začuđujuće na osmom mestu, sa 65 dobitnika na listi. Ona voli ljude, aktivista je,  voli i politiku. Ipak, njima je bitnije da nešto stvarno urade,nego da ih neko pohvali. Nagrade im ne znače mnogo, njima je njihov rad sam po sebi nagrada.
 
Lav
 
 
 
Prevelika ljubav koju Lavovi imaju u vezi sa pažnjom se ipak nije poklopila sa željom za ovom nagradom. Lavovi ne haju baš za nagrade, ako moraju da se previše trude. Oni su dostojni svega sami po sebi. To su one počasne nagrade koje se daju, to je stvoreno baš za njih.
 
Ali Barak Obama je jedan od Lavova koji je dobitnik ove nagrade, tako da je ipak tu, sa još 63 dobitnika.
 
Škorpija
 
Škorpija, kao znak koji se povezuje sa preobražajem, seksom, strastima, može biti veoma intenzivan. One uvek imaju zanimljive priče, zabavne živote i uek im se nešto dešava što mogu da podele sa svetom.  Ipak, one se ne guraju za neke nagrade, više vole da ih 'svetla reflektora' zaobiđu. Zato ima samo 64 dobitnika koji su rođeni u ovom znaku.
 
Jarac
 
Na poslednjem mestu na listi je Jarac, jer je samo 57 njih dobilo nagradu. Iako to sigurno nije zaslužio, ali tako stoje stvari, za sada. Najprofesionalniji, poslovan, vredan i odgovoran Jarac, uvek daje sve od sebe. Ipak, on dosta čeka pravu priliku, kao i Škorpija zna šta zna i ne mora da ga niko potapša po ramenu. Njemu je savršen uspeh njegova stabilnost, a nagrade dođu i prođu.
 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 63 1 4567 03.

Isti je kontakt za feng šui projekat/analizu prostora. Bez plana prostora ne može da se radi analiza.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

 

Dodaj komentar