Nekompatibilni znaci su..

Niko ne uživa u tome da mu srce neko slomi posle nekog vremena, kada shvatimo da neko nije za nas. Jako je teško naći adekvatnu osobu za nas. Još teže je ako astrologija kaže da ne možete da se viđate sa nekim samo zbog toga u kom je znaku rođen. Naravno, možete dosta naučiti od osobe sa kojom se ne slažete, jer na greškama se uči. Ako želite nekog ko voli književnost, zato što ste introvertni, bilo bi dobro da za promenu nađete nekog ko voli da izlazi. Tako možete izaći iz svoje zone komfora. Nije to tako loše, probajte!
Kada stvari ne uspeju, nećete biti iznenađeni, ali bilo bi dobro da znate kako da poradite na toj nekompatibilnosti. Suprotnosti se privlače, a možda bude i nešto više od toga..
Da li ste među ovim parovima? Da pređemo na tekst...
Ovan i Ribe
Ovan i Ribe imaju veoma različite ličnosti. Ovnom vlada Mars, pa je on uvek aktivan i borben. Oni vole da sve bude kako su oni zamislili. Ribe ipak imaju nežniju prirodu, više vole da sačekaju  da sagledaju situaciju. Ipak, kada su zajedno mogu biti dobar par. Kada razmislite uvidećete da sve ovo ima smisla. Ovan je nezavistan, a Ribe daju Ovnu dosta slobode, jer njima treba vreme za sebe, da mogu da se povuku u svoj svet snova. S druge strane, Ovan će razumeti da je Ribama potrebno više vremena za sebe, jer poštuju lični prostor i privatnost. Oni se dobro dopunjavaju, jer Ribe imaju ideje, ali Ovan može da pomogne da se sve realizuje, tako da je svako srećan u svojoj ulozi.

Bik i Strelac
Oni su skoro suprotni znaci, iako nisu. Tako to izgleda kada se gleda sa strane, kao da nemaju ništa zajedničko. Bik voli osećaj sigurnosti, a Strelac stalno želi da izađe iz zone komfora i da istraži nove horizonte. Kada je loš dan Bik želi da leškari ispod ćebeta, možda da čita neku knjigu i da uživa u hrani. Strelac će verovatno da ide da se šeta ili da igra na kiši. Samo je bitno da se nešto dešava. Postoji dosta stvari koje dele ova dva znaka. Kao prvo i najbitniji, Bik i kentaur su senzualna bića. Hemija je gotovo sigurna, a imaju i omiljena mesta na kojima jedu i slušaju sličnu muziku. Oni su veoma iskreni i ne vole da lažu i da se foliraju. Ovo može dovesti do toga da odnos napreduje, da imaju više poverenja jedno u drugo, a to je najbitnije u vezi. 

Blizanci
Detinjasti Blizanci i majčinski nastrojeni Rakovi ne bi trebalo da mogu zajedno. Ipak, ima dosta parova koji su u braku, i to srećnom. Kako je ovo moguće? Objašnjenje sledi!
Blizanci i Rak mogu biti promenljivog raspoloženja, svako na svoj način, ali dosta znakova se muči da bi razumeli ovaj par. Ali kad jedno od njih dvoje ima velike promene raspoloženja, onda druga osoba zna tačno šta treba da uradi i kako da oraspoloži partnera.
Takođe, ne može svako da trpi ponašanje Blizanaca, koje je stalno detinjasto, ali Rakovima se to sviđa. Tačnije, Rakovi se ponašaju kao zaštitnici i mogu da se naljute ako bilo šta kažete protiv njihovih voljenih Blizanaca. Tako da ovaj par ima šansu da uspe!
Lav i Škorpija
Većina parova koje sam navela ne treba da bude zajedno zbog svojij razlika, bilo bi im to teško. Lav i Škorpija treba da dobiju drugačiji savet, da ne budu zajedno zbog sličnosti. I Lav i Škorpija su fiksni znaci i njima nikako nije lako kad su zajedno. Šta se dogodo kada nefleksibilne osobe treba da se dogovore oko nečeg? Uglavnom dođe do svađe. Ali, iako iznenađujuće, mnoge sličnosti nekako ‘rade za njih’.
Kao prvo, morate da razumete da su ova dva znaka veoma strastvena. Škorpije su više emotivne, a Lavovi baš to vole kod Škorpija. Oboje zahtevaju lojalnost  i imaju jak temperament. Njihove želje i zahtevi ih zbližavaju. Kada su u vezi, Lavlja topla priroda će naterati Škorpiju da sezaljubi, a intenzitet njenih osećanja  će bitti laskav za Lava. Oni mogu da uspeju ako sklone ego sa strane.

Devica i Vodolija
Za mnoge, ovaj par ne može da uspe. Devica je ta koja je posvećena radu i odgovornostima, dok Vodolija je uvek okrenuta promenama i revoluciji. Device su posvećene rutini, a Vodoliju zanima šta je sledeće što će se desiti. Kako onda ovo dvoje mogu zajedno? Odgovor leži u njihovim umovima, načinu razmišljanja. Oni su previše racionalni i hladni u odnosu na ostatak Zodijaka. Kada se sretnu, može doći do rijatnog iznenađenja. Isto kao što je Devica posvećena poslu, i Vodolija je. Samo što je posao Vodolije manje statičan. I, da ne zaboravimo, Vodolija je humanitarac, a Devica je posvećena pomaganju drugima, služenju, tako da ipak imaju neke zajedničke ciljeve na svetu. Oni su, iako suprotni po ponašanju i skoro svemu, stvoreni da budu zajedno, ma koliko to čudno izgledalo.

Vaga i Jarac
Astrološke knjige će uvek napisati da pošto su Vaga i Jarac u kvadratu, u lošem aspektu/odnosu, onda ne mogu zajedno nikako. Ne obraćajte pažnju na sve te tvrdnje, jer moramo gledati celu kartu, ali da pogledamo malo bolje zašto ova dva znaka ipak mogu zajedno. 
Vaga i Jarac brinu o svom ugledu, o tome kakav utisak ostavljaju na druge. Mogu  biti dobre diplomate i samosvesni. Ove sličnosti mogu definitivno da ih privlače jedno drugom. Ipak, njihove razlike ih sigurno spajaju. Vidite, Jarčevi su legendarni zbog njihove odlučne prirode, a Vage nikako to nisu. Jarčevi vole da budu direktni, a Vage vole da neko drugi preuzme ‘kormilo’. Prirodno, kada su ovo dvoje zajedno, osećaju se kao da su našli srodnu dušu. 
 

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije.

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta