Nedeljni horoskop od 6.8. do 12.8.

Živi u sadašnjosti, uči iz prošlosti, a planiraj budućnost.

Spenser Džonson

Ovan 

Idite sa partnerom na neki put. Imate višak energije i samopouzdanja i to pozitivno utiče na Vašu vezu. Slobodni, ova nedelja je kao stvorena za flert i romantiku.

Bićete pozitivniji i bolje raspoloženi. Pazite gde ostavljate stvari na putovanjima, moguć je gubitak istih. Što se posla tiče, sve će ići mnogo bolje, naročito za saradnju od druge polovine nedelje.

Bik

Možete da poradite na komunikaciji i da popravite odnos sa partnerom, da probudite strasti. Posle toga, neće biti lako da dođete do dogovora, jer će komunikacija biti lošija ili  je neće ni biti.  Slobodni, od druge polovine nedelje možete upoznati nekog preko posla. Ovo je nedelja za štednju, a ne za trošenje. Budite umereni.

Blizanci

Moguć je priliv novca. Konačno ćete biti zadovoljni rezultatima rada. Pomalo ste usporeni, jer je Vaš vladar Merkur i dalje retrogradan. Od vikenda Vas očekuje vatromet u ljubavnom životu, ali za zauzete će sve biti ok, a ako ste slobodni, onda će neka nova osoba ušetati u Vaš život. Ne propuštajte šanse da budete srećni.

Rak

Ove nedelje će biti naglašeno polje veza i saradnje, pa bi bilo dobro da se posvetite poboljšavanju odnosa sa drugima. Možete stabilizovati odnos koji imate ako ste u vezi. Ako niste, ne vraćajte se starim ljubavima. Lako ćete se dogovoriti sa svima. Nećete biti baš zadovoljni novčanom situacijom, pa se potrudite da to promenite. Trebalo bi da radite više i da budete aktivniji na poslu.

Lav

Osećate se bolje nego ikad i tako izgledate. Dobijate dobre vesti u vezi sa osobom koja Vam se jako dopada. Sve je kako treba, sem što ste Vi nervozni i napeti jer Vas nervira partner. Nađite kompromis, ako ne moguće. Nije dobar period za saradnju. Sada je vreme za mirovanje, za odmor.

Devica

Ove nedelje ćete se nećete lako dogovoriti sa svima. Mogući su nesporazumi, pa možete prećutati neke stvari koje Vam smetaju. Potrudite se da date svoj maksimum da biste imali uspeha od druge polovine nedelje. Neke osobe Vam neće dati dobre savete, pa slušajte samo svoju savest. Pozitivni ste, ali morate biti vredni. Partner je podrška u svemu što radite. Slobodni, nema promena ovog meseca.

Vaga

Potrudite se da obavite ozbiljan razgovor sa partnerom. Nemojte potezati neke teme i probleme iz prošlosti. Ako ste slobodni, postoji mogućnost pojavljivanja neke nove osobe baš preko posla. Budite vredni i odgovorni na poslu, sada nemojte ništa menjati, iako imate potrebu za tim. Nervozni ste i tako će biti tokom cele nedelje.

Škorpija

Idite na kraći put, promenite sredinu, ako ste u mogućnosti. Povedite i partnera, uživajte zajedno. Moguć flert sa nekom jako zanimljivom osobom, ali možda nije baš osoba za vezu.  Ne zapostavljajte posao zbog privatnih problema. Bitno je da znate šta je prioritet u datom trenutku. Nervoza je moguća, pa se bavite sportom, da biste bili pozitivniji.

Strelac

Veoma ste fokusirani na porodicu. Provedite više vremena kod kuće, tako ćete se bolje osećati. Popričajte sa osobom koja Vam se dopada. Nekog novog možete upoznati preko prijatelja. Venera podržava komunikaciju i komplimente. Rasuta Vam je pažnja, ali se fokusirajte da biste sve završili na vreme i bili uspešni.

Jarac

Neka mlađa ženska osoba sa kojom radite Vam može pomoći da uradite sve kako treba. Nećete imati  zastoj na poslu.  Pomalo ste usporeni. Ako niste zadovoljni poslom, mogli biste početi sa traženjem drugog ili dodatno posla. Ne odustajte i budite vredni.

Vodolija

Pod stresom ste. Imate previše obaveza i ne znate kako da se najbolje organizujete. Neke osobe koje su bliske mogu pokušati da se umešaju u  Vaš odnos sa partnerom. Ne pričajte drugima ništa o svom privatnom životu. Posvetite više pažnje partneru. Slobodni, skloni ste flertu. Moguć neki kraći put ove nedelje.

Ribe

Imate odličnu komunikaciju sa drugima. Veoma ste pozitivni. Možete ostvariti dobru saradnju sa drugima. Moguća su nova poznanstva koja će Vam biti od koristi. Preko prijatelja možete dobiti neku novu priliku za posao. Ne radite sa saradnicima sa kojima saradnja nije bila uspešna. Bolja je saradnja sa osobama koje nisu iz Vašeg mesta. Ova nedelja je idelna za odmor i uživanje, pa napravite pauzu. Prijaće Vam.

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili analizu ili zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove. Pristup je personalizovan. 

 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta