Nedeljni horoskop od 5.1. do 12.1.2020.

 

Ovan

Imate više energije koju treba da potrošite. Više niste tako negativni nego gledate kako da se potrudite da sve bude idealno na poslu. Pokušajte da se fokusirate malo više da biste bili produktivni. Novac možete više da trošite, a da i ne primetite koliko Vam svega ode na neke nevažne stavke. Da biste imali više novca porazmislite o nekoj novoj ideji ili promeni radnog mesta. Moguće je novo poznanstvo preko posla. Zauzeti, ne zapostavljajte partnera zbog previše obaveza.

 

Bik

Vreme je za promene na poslu, ali i u privatnom životu. Ništa što ste do sada držali pod kontrolom neće moći da ostane tako ako nema dobre osnove. Staloženi ste i lako se dogovarate oko svega sa drugima. Možete ići na kraći put sa voljenom osobom. Ono što je važno jeda ne treba da zapostavite obaveze, ma koliko da Vam nije do posla, jer svakog trenutka mogu da iskrsnu problemi koje ne možete brzo da rešite. Posvećenost je neophodna.

Blizanci

Raspoloženi ste ove nedelje.  Veoma ste napeti. Bitno je da ne ulazite u rasprave sa drugima i da pokušajte da nađete kompromis. Što se tiče ljubavi, naporno će biti u vezi, pa ćete malo teže da održite mir. Potrudite se da se usredsredite na rešenje, a ne na neki problem koji možda tinja odavno. Bolje je da se poradi na strasti. Ako ste slobodni, ne želite da menjate status, neobavezne priče su Vam sasvim dovoljne. Što se posla tiče, moguće su promene na bolje, jer nećete više da se nervirate oko svake sitnice. Pokušajte da održite trenutno stanje stabilnim.

Rak

Jako ste napeti zbog posla. Sve Vas nervira, i obaveze i kolege. Očekivani priliv novca možete da očekujete. Ako neko treba da Vam vrati novac, možda ćete da dobijete dobre vesti u vezi sa tim. Dosta novih kontakata imate, ali bitno je da održite staloženost ove nedelje.  Možda ćete imati više volje za vezu, za izlaske, tako da ćete tu da napunite baterije i da osetite pozitivnu energiju. Imaćete više opcija za zaljubljivanje. Ukoliko ste u vezi, sve je idealno i nemate razlog za brigu.

Lav

Novčana situacija je stabilna, što je posle dužeg perioda dobro. Nema više razloga za brigu i nervozu koja najviše potiče iz porodice i zbog Vaše nesigurnosti i sposobnosti koje imate. Odlična je nedelja za kompromis i saradnju sa svima. Stres je aktuelan, ali i otpor prema promenama koje moraju da se dese u vezi. Ne budite tvrdoglavi nego se dogovorite oko svega sa voljenom osobom.

Devica

Možete nekoga da iznervirate, naročito ljude sa kojima ste stalno u kontaktu. Imajte malo više razumevanja za druge.  Imaćete dosta posla i možete da budete nervozni i zbog toga. Očekujte pomoć prijatelja u vezi sa poslom. Ako ne radite, preko neke mlađe ženske osobe možete doći do posla. U ljubavi je sve idealno ako ste u vezi. Ako niste, nije potrebno vraćanje na stare priče, već se posvetite novim ljubavima.

Vaga

Novčani izdaci su mogući. Plaćanje zaostalih računa će biti obavezno do srede. Od četvrtka će se situacija poboljšati i lakše ćete da obavljate obaveze, bez stresa. Neka starija muška osoba koja je autoritet može da Vam pomogne na poslu. U ljubavi se sve smiruje i imate sjajnu komunikaciju sa voljenom osobom. Ukoliko ste slobodni, preko prijatelja ili interneta, na nekom događaju, možete da upoznate neku zanimljivu i zabavnu osobu.
Škorpija

Raspoloženiji ste nego inače, ali morate da radite nešto ili ćete biti prilično nervozni u narednom periodu. Ipak to traje samo do srede. Od četvrtka ćete sigurno moći da primetite bolje raspoloženje.   Dosta poslovnih prilika imate, ali treba da iskoristite onu koju imate odavno. Moguća je saradnja sa strancima ili ljudima koji nisu iz Vašeg mesta. Dobro razmislite o svemu, ne brzajte sa odlukama. Što se ljubavi tiče, donećete veoma bitne odluke i nećete se vraćati na stare priče. Ako ste u vezi, ove nedelje ne treba da pravite promene, jer to mogu biti nepromišljene odluke.

Strelac

Jako ste nervozni. Sve Vas nervira, ali opet ne pokazujete to, nego se nervirate u sebi. Ipak, sada imate mogućnost da mnoge stvari rešite i niste više pasivni, već uzimate stvar u svoje ruke. Nervirate se oko priliva novca koji se čeka duže vreme. Na poslu kreće  dobar period i sve odlično  napreduje. Moguć je problem sa tehnikom, pa ćete možda morati da posetite servis mobilnih telefona. Pokušajte da budete pozitivniji iako nije sve idealno. U ljubavi je dobro dok imate dobru komunikaciju sa partnerom. Ako ste slobodni, na putovanju je moguće neko poznanstvo.

Jarac

Sve Vam ide sporije nego inače, ali Vas to nikako ne remeti. Ne trošite vreme na ljude koji Vam nisu bili podrška kada Vam je bilo teško, pošto sada mogu opet da se pojave u Vašem životu. Priliv novca će biti sigurno dobar i bićete veoma zadovoljni nekim novim poslovnim prilikama ili promenama. Što se ljubavi tiče, ako ste slobodni, preko posla je moguće poznanstvo. Ako ste zauzeti, nije dobro da posao preuzme primat i da nemate vremena za ljubav.

Vodolija

Ne obraćajte pažnju šta drugi savetuju da radite, Vi radite ono što mislite da treba. Imaćete dosta uspeha na poslu, pa zato dajte sve od sebe da uradite sve savršeno. Nećete imati nikakve probleme na poslu, jedino što ćete da očekujete veći priliv novca. U ljubavi je sve dobro i dalje, sem što ne treba da uzimate za ozbiljno neke rasprave koje su vezane za previše obaveza. Razmislite kako da partneru pokažete svoja osećanja. Ako ste slobodni, i dalje je sjajno vreme za vezu, za zaljubljivanje. Na poslu ili preko prijatelja je moguće neko novo poznanstvo koje će biti važno.
Ribe

Veoma ste romantični i skloni flertu. Uživate u ljubavi sa partnerom. Možete da upoznate neku osobu koja će Vam se dopasti na prvi pogled.  Što se tiče posla, trebalo bi da se potrudite više, jer ćete shodno trudu i dobiti novac. Moguće je neko usavršavanje povodom posla i tako ćete da ostvarite siguran napredak. Možete da budete prilično haotični ove nedelje, ali se to može izbeći uz dobru organizaciju.

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49, treba poslati poruku i odgovoriću u najkraćem mogućem roku.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Instagram profil je @astrolighthouse

 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta