NEDELJNI HOROSKOP OD 4.2. DO 10.2.2019

Ovan

Bićete nervozniji ove nedelje nego inače. Bitno je da se više družite, jer će to popraviti raspoloženje. Moguć pad energije. Pokušajte da ostanete kod kuće, da biste se odmorili. Ne morate svima pokazivati osećanja. Gledajte da sebi ugodite. Što se ljubavi tiče, preko posla je moguće poznanstvo. Zauzeti, ne opterećujte partnera svojim brigama.

Bik

Dosta ćete biti okrenuti ka poslu, ali nemate dovoljno motivacije. Ideje će navirati, ali ćete izdržati sve da biste ih ostvarili. Možete ići na neku predstavu ako imate vremena ove nedelje. Pokažite partneru koliko Vam je bitan. Nemojte se raspravljati sa drugima, nego se potrudite da napravite kompromis sa dragim osobama. Mogući su problemi oko detalja. Gledajte širu sliku. 

Blizanci

Napeti ste zbog novca. Ne volite da Vas neko ometa u radu, pa bi bilo dobro da ignorišete sve ljude koji Vam ne prijaju. Potrudite se da zadržite svoj mir i da se ne sukobljavate sa kolegama. Mogući su problemi sa leđima. Brinite više o svom zdravlju.

Rak

Imate dosta planova, ali kao da sve propadne jako brzo. Potrudite se da se bolje organizujete i da ne uključujete previše emocije u posao, ne prepuštajte ništa slučaju i sve će se već srediti. Morate da se ubrzate na poslu, da ne biste zakasnili sa odrađivanjem obaveza. Prijatelji Vam mogu biti od pomoći.

Lav

Ne osećate se baš najbolje. Imate višak energije, ali ne znate ka čemu da se tačno posvetite. Nemate fokus. Bitno je da radite na sebi i da se prilagođavate. Novčana situacija nije veoma dobra, ali Vam neko može biti od pomoći. Ne treba da rasipate novac, nego da počnete da štedite. Prošao je stresan period, pa će novac biti najmanji problem ako popravite raspoloženje. Poboljšaće se odnosi sa drugima.

Devica

Konačno prestaju problemi na poslu. Mnogo ste se nervirali, ali sada treba da se obrati pažnja na odnose sa saradnicima. Moguće su promene. Ako energiju usmerite na strast sa partnerom bićete bolje.Biće Vam mnogo lakše da sve organizujete i odradite kako treba.

Vaga

Niste baš nemarni što se tiče posla, znate da morate više vremena i energije uložiti u posao. Neke osobe sa kojima sarađujete Vas mogu nervirati, ali zanemarite to. Bitno je da energiju uložite u posao, da se ne nervirate. Mogući su problemi sa zdravljem, pa i pad imuniteta.

Škorpija

Nećete više biti napeti, nego će situacija biti mnogo bolja. Konačno će biti aktivirano Vaše polje zabave, pa ćete se okrenuti ka pozitivnim stvarima. Bavite se sportom, šetajte više. Mada, možete partneru prirediti neka iznenađenja, zapostavljajte ga zbog posla. Budite ambiciozniji.

Strelac

Napetost vlada u kući. Pokušajte da što više šetate, a ako ste u kući, sredite nešto, promenite, izbacite šta Vam smeta. Mogući su problemi sa nekim članovima porodice. Proverite da li ste sve račune platili na vreme.Odmarajte više da biste bili pozitivniji. Moguć kraći put.

Jarac

Nećete se više opterećivati oko novca, bićete zadovoljniji nego što ste bili do sada. Mogli biste da idete na neki put. Bilo bi dobro da se pazite u saobraćaju. Mogući su problemi u komunikaciji sa drugima, što manje pričate drugima o svojim problemima to bolje.

Vodolija

Imate probleme sa novcem i računima, veoma ste napeti zbog toga i ne znate kako da raspodelite sve  na troškove. Uvek nešto fali. Pokušajte da uložite malo veći napor u rad i biće osetno poboljšanje. Nemojte da kupujete stvari koje Vam nisu baš potrebne. Budite pozitivniji i sve će biti ok.

Ribe

Imate višak energije i konačno se osećate bolje. Bavite se nekom aktivnošću, sportom ili bar šetnjom, boravite u prirodi, bitno je da ne sedite. Imate više volje za posao. Pokušajte da ne namećete svoje mišljenje drugima, zadržite neke stvari za sebe. Tako je pametnije za Vas. 

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije. 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta