Nedeljni horoskop od 30.12. do 5.1.

Ovan

Sve je kako treba ove nedelje. Energičniji ste nego inače. Ne nervirajte se ako Vas svi pritiskaju da završite sa obavezama, to četvrtka će biti tako. Od petka će pritisak malo da popusti i onda ćete moći da odahnete. Konačno se poboljšava stanje na poslu, a i finansije neće više biti toliki problem. Manje ćete morati da brinete o tome. Preko prijatelja ili interneta je moguće novo poznanstvo. Ako ste u vezi, moguć je put sa voljenom osobom.
Bik
Tokom ove nedelje ćete lako moći da se organizujete i da izađete na kraj sa obavezama. Vreme je da kupite godišnji planer i da sve zabeležite da ne biste probili neki rok. Ipak, bićete manje napeti već od polovine nedelje. Mogući su povećani troškovi tokom vikenda. Strastveniji ste nego inače i skloni ste flertu. Ako ste zauzeti, konačno će se rasprave smanjiti, a moći ćete da poradite na strasti u vezi.
Blizanci
Sve Vam ide sporije nego inače i to Vas jako remeti. Najradije biste da idete u isto vreme na neko putovanje, da se vidite sa prijateljima, ali i da samo odmarate kod kuće. Jedino do čega Vam nije je posao. Možete da donesete neke odluke o reorganizaciji finansija, što je svakako dobro. Nećete imati povećane troškove ako to uradite. Moguć je stres zbog previše obaveza. Partnerski odnos prelazi u neku ozbiljniju fazu, što Vam odgovara. Slobodni, ove nedelje možete da upoznate osobu koja je zabavna i slična Vama.
Rak
Pozitivni ste i trudite se da dajete sve od sebe da biste mogli da budete uspešni. Ne ulazite u neke nove poslovne vode jer to neće da bude baš previše uspešno tokom nedelje. Vreme je da obnovite sa radnju sa osobama sa kojima ste već radili. To će sigurno da bude dobra odluka. Imajte u vodu da ćete morati od polovine nedelje da date sve od sebe da se poslovi ne izjalove. Ipak, što se ljubavi tiče, nema više rasprava. Komunikacija se poboljšava i veza može da napreduje. Slobodni, na putu ili preko posla možete da upoznate ozbiljnu osobu koja je za vezu.
Lav
Što se tiče posla mnogo lakše ćete obavaljati obaveze, samo što ćete imati i pomoć drugih ljudi. Nećete toliko moći da odlažete sve kao do sada. Vreme je da sarađujete sa mlađim osobama od Vas i da saslušate šta imaju da kažu. Veoma ste pozitivni i sve ide lakše nego pre. Što se tiče ljubavi, vreme je za zaljubljivanje, nove priče, ali i i avanture. Ako ste slobodni, iznenadno poznanstvo se može pretvoriti u nešto više.
Devica
Zadovoljni ste kako se stvari odigravaju na poslu. Tačno je sve onako kao što ste isplanirali i to Vas raduje. Praktični ste i odgovorni. Ne dozvoljavate sebi da ne budete pozitivni u svakom trenutku. Lako sarađujete sa drugima i samo možete da očekujete uspeh. U ljubavi se stvari stabilizuju i strastveniji ste nego inače. Ako ste slobodni, birajte neku stabilnu osobu za vezu.
Vaga
Ove nedelje ćete moći da odahnete jer nećete imati problem više sa finansijama. Od polovine nedelje prestaju aspekti koji su Vam pravili problem da uspete da zadržite neku svotu novca. Konačno nema stresa u toj oblasti. U ljubavi je sve idealno. Veoma ste romantični. Ako ste slobodni, nećete još dugo da budete, jer imate veći izbor nego što Vam se čini.
Škorpija
Potrudite se da ne ulazite u rasprave sa partnerom do polovine nedelje. Od četvrtka će sve ići mnogo lakše što se tiče odnosa. Ako ste slobodni, nećete više da budete toliko usmereni na sebe, već ćete moći da pustite neku osobu u svoj život. Bitno je da ćete biti otvoreniji za vezu. Razmislite koji je posao Vaš prioritet i koje su obaveze na istom, da ne biste došli u situaciju da radite previše, a da ništa nije tako uspešno. Štednja je obavezna za Vas od vikenda.
Strelac
Ako imate previše obaveza, znajte da će ih sada biti mnogo više. Ipak, što više obaveza, to  je veći priliv novca. Zadovoljni ste kako se sve odvija, a dobri aspekti Vam daju višak energije da biste sve mogli da postignete. Potrudite se da ne ulazite u rasprave sa drugima jer toga može biti. Spremni ste za novu vezu, ako ste slobodni. Ako ste zauzeti, samo budite staloženi i lako ćete rešiti nesuglasice.
Jarac
Ova nedelja je jako dobra za Vas. Moguć je priliv novca i lako ćete da se dogovorite sa kolegama oko svega. Biće potrebna bolja organizacija da se ne biste preforsirali. Imaćete dosta obaveza. Što se tiče ljubavi, imate potrebu da upoznajete nove ljude, a ne da se vraćate na staro. Ukoliko ste zauzeti, možete da uživate ove nedelje, a za vikend možete na neki kraći put. Odlična je nedelja za kupovinu i prodaju mobilnog telefona.
Vodolija
Romantični ste i želite da ugađate partneru što nije svojstveno Vama. Pozitivniji ste nego inače. Ako ste slobodni, preko prijatelja je moguće poznanstvo. Na poslu sve ide kako treba, samo je bitno da na vreme odrađujete obaveze. Moguć je povećan priliv novca. Odlično se slažete sa kolegama tako da je napredak moguć.

Ribe
Bilo bi dobro da se ne vraćate bivšim ljubavima, ali i da ne ulazite u tajne veze. To nikako nije pogodno za Vas. Potrudite se da date svoj maksimum u vezi, ali ne zapostavljajte partnera zbog obaveza. Što se tiče posla očekujte ekspanziju od četvrtka. Imaćete više novca, ali ćete morati mnogo da se potrudite oko svega toga. Ne brzajte sa dlukama na radnom mestu jer to neće biti dobro po Vas. Imajte strpljenja za druge.

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49, treba poslati poruku i odgovoriću u najkraćem mogućem roku.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Instagram profil je @astrolighthouse

 

 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta