Ovan

Sa partnerom ove nedelje možete provesti divne trenutke kod kuće. Prijatelji mogu uneti neke novine u Vaš odnos. Bitno je da ne zapostavljate društveni život zbog ljubavi. Na putovanju možete upoznati neku zabavnu osobu koja će Vam se svideti, ako ste slobodni. Nemate dovoljno strpljenja za obaveze na poslu, pa bi bilo dobro da se fokusirate na neke stvari koje možete brzo da obavite. Nije vreme za uvođenje novina, već za završavanje započetih obaveza. Moguć problem sa cirkulacijom ove nedelje.

Bik

Razmotrite nove predloge za promene na poslu. Ne propuštajte dobre poslovne prilike jer Vam se ne dopadaju saradnici. Treba iskoristiti svaki dobru šansu za napredak. ko ste privatnik, lakše ćete napredovati.  Što se ljubavi tiče, strastveni ste i dalje, ali ne pristajete na bilo kakvu opciju, nego imate cilj kakvu osobu želite pored sebe. Nećete pristati na neke kompromise. Zauzeti, možda je partner nekad u pravu, pa mu dajte šansu da objasni kako vidi vaše nesuglasice. Nećete imati veće probleme sa zdravljem, samo uzimajte vitamine i jačajte imunitet. 

Blizanci

Ove nedelje ste sjajno raspoloženi. Zauzeti, verujete da sve probleme sa partnerom možete rešiti. Budite otvoreni  za svaki dogovor, iako Vam se možda ne razgovara o problemima koji se stalno ponavljaju. Pazite šta izgovarate da ne biste povredili drugu osobu. Moguća je neka avantura, ako ste slobodni. Što se posla tiče ovo je nedelja za nove projekte,, za objavu novih početaka, pa se posvetite radu. Ne odustajte, a imaćete podršku bliskih ljudi.

Rak

Pod stresom ste zbog novca. Ipak, nađite način da jednostavnije obavite sve obaveze i da ne budete toliko pod pritiskom. Imaćete pomoć kolega. Ono što nije dobro je što ne možete da se fokusirate na posao, nego ste rasejani. Budite realni što se tiče potreba koje imate i smanjite želju za kupovinom.

Lav

Prilično ste nervozni i nije Vam do flerta i ljubavi. Najradije biste ostali slobodni, ako to već jeste. Zauzeti, nerviraju Vas ideje partnera, ali saslušajte, možda Vas neka promena oduševi. Potrudite se da budete više posvećeni poslu, a ne samo kao do sada, kada ste stalno gledali sebe. Ove nedelje treba da se uklopite sa saradnicima. Preosetljivi ste, jačajte imunitet i ne nervirajte se zbog stvari koje ne možete da promenite.

Devica

Pomalo ste nedodirljivi i osoba kojoj se odavno dopadate se plaši da Vam priđe. Budite dostupniji.  Ako ste  u vezi, onda bi bilo dobro da poradite na komunikaciji sa partnerom, jer Vam to sada ne ide baš od ruke. Odnos sa kolegama će biti stabilan i korektan. Veoma ste vredni i sve Vam ide od ruke. Ne prestaj(e)te da radite i kad prođe radno vreme, ali ćete sve to lako unovčiti. Imate podršku kolega i bliskih ljudi za svaku promenu koju želite da uvedete na poslu.

Vaga

Ako ste zauzeti, sada će sve biti sjajno. Ono što je jedino bitno je da ne opterećujete partnera nekim stvarima iz prošlosti, jer ćete na taj način održati dobro raspoloženje i uživaćete sa partnerom. Slobodni, birajte za sebe osobe koje Vam prijaju, ne koje Vas remete u ovom periodu. Novčana situacija je sjajna, a novac dolazi sa više strana. Sav trud se isplatio i konačno se može reći da uživati. Razmislite o proširenju delatnosti ili usavršavanju.

Škorpija

Zauzeti, ove nedelje će ljubav ‘cvetati’. Venera je u Vašem znaku i dalje i  to donosi dosta prilika da ostvarite neku vezu, da se zaljubite. Ipak, iako je retrogradna, budite na oprezu od srljanja u lošu vezu. Na mestu za zabavu možete upoznati neku osobu koja će Vam se dopasti. Priliv novca je očekivan, biće sve taman kako ste smislili, za potrebe koje imate tokom nedelje. I dalje nije sve idealno, ali imajte strpljenja, brzo će se stvari promeniti. Neka osoba od poverenja može stvoriti nove prilike baš za Vas.

Strelac

Što se tiče posla, nije Vam baš do rada. Niste fokusirani i to svi primećuju oko Vas. Neće Vam biti lako tokom prve polovine nedelje kada nećete imati idealnu komunikaciju sa drugima. Šta god da možete prećutite, da ne biste ušli u raspravu sa drugim ljudima. Imate dosta ideja, ali ne pričajte svima o njima, nego ih ostvarite. Novčana situacija će biti stabilna, pa bar o tome ne morate da brinete.

Jarac

Kod  Vas će se pojaviti ideja o nekoj vezi sa osobom koju znate duže vreme ili se družite sa njom. Venera u polju prijateljstava Vas navodi na loše odluke. Nije Vam pametno da brzate što se tiče veza, dane bi sve ostalo samo na avanturi. Novčana situacija nije baš idealna, ali ćete je stabilizovati tako što nećete trošiti previše novca na sitnice. Moguć je neki kvar u kući ili iznenadni trošak. Pažljivo rukovanje novcem je prioritet ove nedelje.

Vodolija

Konačno Vam je malo lakše jer se sve mogućnosti za početak neke nove veze, ili prerastanja simpatija u nešto više, otvaraju. Imaćete dosta dobrih prilika za promenu statusa, pa ih iskoristite. Preko posla možete ostvariti zanimljivo poznanstvo. Zauzeti, i dalje postoji mogućnost da se raspravljate sa partnerom zbog posla.

Ribe

Sjajno Vam sve ide na poslu. Radite više nego obično i sve ide brže nego što ste planirali. Potrudite se da do tada sve odradite što ste započeli. Pazite da sve završite na vreme. Neka muška osoba Vas može poremetiti na poslu. Što se ljubavi tiče, zauzeti, jako ste romantični i sve ide kako treba. Slobodni, na nekom putu možete upoznati neku zanimljivu osobu koja će Vam se veoma dopasti. Odlično se osećate i bićete dobro raspoloženi tokom cele nedelje. 

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije. 

Dodaj komentar