Nedeljni horoskop od 2.9. do 9.9.

Ovan

Konačno se osećate jako dobro. Imate dovoljno energije za sve što želite da uradite. U prvoj polovini nedelje će prijatelji biti od pomoći. Potrudite se da date sve od sebe na poslu. Uradite sve što možete perfektno. Pad  energije možete da osetite krajem nedelje. Ne budite brzopleti. Ne stavljajte posao ispred privatnog života. Partner može da se oseća zapostavljeno.

 

Bik

Jako se dobro osećate. Strastveni ste i dobijate komplimente. Možete da upoznate neku zanimljivu osobu na javnom mestu, u izlasku. Imate probleme na poslu. Budite temeljni. Prijatelji mogu biti od pomoći, makar da daju dobar savet. 

 Blizanci

Pazite kome se poveravate. Budite diskretniji nego inače. Komunikativni ste i lako dolazite do dogovara sa drugima. Porodica može da Vam bude na prvom mestu i posvetite više pažnje dragim ljudima. Potrudite se da se usmerite na prijatelje ako Vam je potrebna pomoć. Nećete previše pažnje da pridajete poslu, već porodici. Ne zapostavljajte ljubavni život zbog obaveza.

Rak

 Ne nervirajte se oko problema na poslu. Ne opterećujte se nekim novim zadacima dok ne završite ono što ste započeli. Jako ste dobro raspoloženi i romantični. Možda ćete upoznati neku osobu na kraćem putu,  ako ste slobodni. Ako ste zauzeti sve je kako treba, romantičniji ste nego inače. Odlična je nedelja za kupovinu ili popravku tehnike, pa posetite servis mobilnih telefona, ako imate problem sa istim. 

Lav

Potrudite se da ne preuzimate na sebe obaveze veće nego što možete da uradite. Ne nervirajte se oko novca, jer ova nedelja je idealna za posao. Moguć povećan priliv novca. Dajte sve od sebe da ne mešate posao i privatni život. Ako ste slobodni, preko posla je moguće novo poznanstvo. 

 

Devica

Sve Vam ide kako treba na poslu. Potrudite se da napravite plan rada, da biste mogli da sve brže da obavite. Ne ulećite prebrzo u neku vezu, nego dajte sve od sebe da sve ide što sporije, jer je tako bolje. Venera je u Vašem znaku pa ste skloni zaljubljivanju. Ako ste u vezi, nemate nikakve probleme.

 

Vaga

Veoma ste zadovoljni prilivom novca. Konačno se osećate sjajno na poslu i sve ide kako ste planirali. Iznenadna dobit Vas očekuje. Moguće je zaljubljivanje. Zauzeti, sve će biti u redu sa vezom, odličan je odnos sa partnerom. Bitno je samo da da kažete jedno drugom šta Vam ne odgovara u odnosu.

Škorpija

Imate nove šanse za napredak. Sve zavisi od drugih ljudi i to Vas jako čini napetim. Ne opterećujte se time šta drugi kažu o Vama. Prijatelji su Vam velika podrška. Moguće je novo poznanstvo preko prijatelja. Oni koji su u stabilnoj vezi osetiće pojačanu strast.

Strelac

Prezadovoljni ste poslovnom situacijom. Znate da možete bolje, ali sve ide kako treba. Morate sve da proverite i nemate previše poverenja u druge. Pazite sa kim sarađujete, nije vreme za nove početke. Veza može da trpi jer previše radite. Ako ste slobodni, preko prijatelja sledi poznanstvo.

Jarac

Dobro se osećate zbog posla. Priliv novca je dobar, ali biste najradije da ne radite mnogo. Pomalo ste rasejani i potreban Vam je odmor. Imate pomoć od drugih ljudi, naročito od ženskih osoba. Zauzeti, imajte strpljenja da prođe neko vreme da se problemi  reše. Na putovanju je moguće novo poznanstvo.

 

Vodolija

Ove nedelje ne smete biti neorganizovani, jer se od Vas traži preciznost. Zadovoljni ste novčanom situacijom. Platite račune na vreme i budite odgovorniji.  Može doći  do nesporazuma sa saradnicima. Strastveniji ste nego inače. Slobodni, skloni ste flertu. 

 

Ribe

Jako ste dobro raspoloženi ove nedelje. Sve Vam ide od ruke. Nemojte partneru reći šta Vam smeta. Potrudite se da bar ove nedelje zadržite nešto za sebe. Ako ste slobodni, neke ljubavne poruke i komplimenti će biti zastupljeni. Imajte malo više strpljenja za druge, jer nemaju svi višak energije kao Vi.

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

 

 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta