Nedeljni horoskop od 28.01-03.02.2019.

OVAN

Odličan je period za posao. Svako ulaganje u posao ili usavršavanje je dobro tokom nedelje. Uživate u ljubavi. Nemojte samo biti napeti i tako stvarati nervozu kod partnera. Ako ste slobodni, status se može promeniti. Na putu je moguće poznanstvo. Idite na rutinski pregled kod lekara. Moguća glavobolja i problemi sa pritiskom.

BIK
Konačno ste doneli odluku da promenite neke stvari u vezi sa mestom življenja. Bilo da je to promena stana, renoviranje ili kupovina nameštaja, više nećete odlagati ništa. Porodica Vam je podrška u svemu. Što se ljubavi tiče, strastveniji ste nego inače, pa je to dobro i ako ste u vezi i ako ste slobodni. Ne preterujte sa poslom, moguć je premor. 

BLIZANCI

Nemojte donositi odluke prebrzo. Potrudite se da date sve od sebe da uradite na poslu sve maksimalno korektno i detaljno. Odlična saradnja sa kolegama će se nastaviti tokom nedelje. Preko prijatelja je moguće novo poznanstvo, ali ste i dalje skloni zaljubljivanju. Moguć je problem sa pritiskom. Potreban Vam je odmor. 

RAK

Imate višak energije. Osećate se odlično. Jedino što imate previše posla, pa ne znate kako da se dobro organizujete. Skloni ste flertu, ali nemojte ugroziti vezu, ako ste zauzeti. Ljubomora je moguća od strane partnera, ali ne treba davati povoda za istu. Iskoristite ovu nedelju da pozavršavate sve što možete jer će Vam aspekti ići na ruku.  

LAV
Moguć je napredak na poslu. Osećate se sigurno i dobro pored voljene osobe. Što se ljubavi tiče sve cveta, bilo da ste slobodni ili zauzeti. Bavite se sportom, prijaće Vam neka aktivnost. Posetite stomatologa, a ako imate vremena idite na masažu.

DEVICA

Neće biti prevelike nervoze na poslu. Imate potrebu da završite sve što ste započeli u prethodnom periodu, ali imajte meru. Želite da ugodite partneru, ali nemate dovoljno vremena. Organizujte se bolje, jer je potrebno da provedete više slobodnih trenutaka sa voljenom osobom da biste dobro funkcionisali. Budite odgovorni prema sebi i svom zdravlju. 

VAGA

Očekuju vas lepe vesti u vezi sa novcem. Moguć je dobitak na nagradnim igrama ili povišica. Na polju ljubavi očekuje vas veoma zanimljiva situacija, samo treba da se odlučite između dve osobe. Moguć problem sa varenjem i leđima. Nemojte se preforsirati na poslu.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete početak novog, uspešnog partnerstva. Kada je u pitanju ljubav, sve Vam ide od ruke. Na polju zdravlja su moguće neke manje tegobe –  bitno je samo da se ne nervirate oko svake sitnice. Partner Vam je podrška, savetnik i vetar u leđa. Slobodni, ne želite ništa da menjate ove nedelje. 

STRELAC

Imate dosta posla. Mada, ne radi Vam se i najviše biste voleli da idete na neko putovanje. Potrebno je da prihvatite savete kolega koji su iskusniji od Vas. Ljubavna situacija je veoma zanimljiva, čuvajte se samo preterane ljubomore. Povedite računa o mogućim zdravstvenim problemima, kao što je pad imuniteta i prehlada. Čuvajte svoje zdravlje.

JARAC

Očekuje vas prilika da se odmorite od posla i da se malo odmorite od svih obaveza. Na polju ljubavi dešavaju vam se  lepe stvari i veoma ste zaljubljeni ako ste zauzeti, a ako niste, prilika je sada da upoznate neku novu osobu. Što se zdravlja tiče sve je u redu. Odlično se osećate. Imate dosta energije i prija vam bavljenje sportom.

VODOLIJA

Povoljan je period za neki novi posao. Najbolje bi bilo da se posvetite novih rešenjima, novim saradnjama, jer ćete tako biti uspešniji. Intuitivno reagujete u poslu. Ako ste u vezi, možete očekivati odlične odnose, ako ste slobodni, neko od bivših se može pojaviti. Na polju zdravlja mogući su manji problemi zbog imuniteta. Potrebno je da više odmarate.

RIBE

Poslovno putovanje bi Vam prijalo, pa ako imate priliku iskoristite je.  Što se ljubavi tiče, očekujete dobru komunikaciju sa partnerom. Imate dosta obaveza i na poslu i kod kuće i sve Vas to jako iscrpljuje. Zdravstvena situacija može biti pomalo lošija, moguć je pad imuniteta.

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije. 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta