Nedeljni horoskop od 24.9. do 30.9.

Jesen je drugo proleće, gde je svaki list u stvari cvet.

Alber Kami

 

Ovan

Veoma ste strastveni i ove nedelje. Ljubav Vam je na prvom mestu, bilo da ste u vezi ili ne. Prija Vam prisustvo partnera i veoma ste posvećeni. Bitno je da pravite kompromise. Slobodni, moguće je neko novo poznanstvo, ali to može samo voditi u avanturu. Ne brzajte sa odlukama u vezi sa poslom. Fokus neće biti toliko na poslu, jer će tu sve biti kako treba.
 
Bik
Sa partnerom je sve u redu, uživate u provedenom vremenu zajedno. Strasti su jake. Ako ste slobodni, moguće je neko novo poznanstvo preko prijatelja.  Ne prija Vam samoća, ali ništa ne radite da biste promenili situaciju.Omate previše posla i ne znate kako da se organizujete bolje. Ono što je bitno je da će sada ići sve mnogo lakše. Dobijate podršku od saradnika i nadređenih, tako da će svi biti zadovoljni Vašim zalaganjem.
 
Blizanci
Nemojte opterećivati partnera nekim problemima koje imate na poslu. On nije od pomoći, a možete napraviti problem u komunikaciji. Držite se veze i zajedničkih aktivnosti. Slobodni, možete upoznati neku mlađu osobu na putovanju. Neka ženska osoba Vam može biti od pomoći na poslu. Moguć je napredak. Budite oprezniji kad su troškovi u pitanju. Štednja je preporuka.
 
Rak
Mogući su problemi u partnerskim odnosima. Imate previše obaveza i nemate vremena ni za ljubav, ni za porodicu. To može prouzrokovati nezadovoljstvo. Pokušajte da se bolje organizujete.  Komunikacija sa drugima neće biti baš idealna, ali zato je bolje da gledate da odradite svoje obaveze i da ništa ne komentarišete. Preosetljivi ste na kritiku. Ukoliko želite da uvedete neke promene na poslu, imajte strpljenja, sada nije vreme za to.
Lav
Ne pravite ljubomorne scene partneru i ne kontrolišite svaki njegov korak. Ako već nekog volite poklonite mu poverenje. Slobodni, nove osobe mogu iznenada ući u Vaš život, pa možete i da birate sa kim želite da budete. Samo ne žurite sa odlukama. Neka Vas ne vode strasti, već srce. Ne gubite vreme na sitnice na poslu, nego se držite plana rada. Budite brzi i efikasni. Moguća je nova saradnja koja će biti jako uspešna.
Devica
Ovo je sjajan period za Vas što se tiče ljubavi. Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo na kraćem putu ili preko prijatelja. Obratite pažnju na to sa kim imate sjajnu komunikaciju. Ako ste zauzeti ljubav cveta i nemate probleme. Novi kontakti, dogovori i poslovi mogu doneti dosta novca i promene. Bićete zadovoljni jer sve planete prelaze u Vaše polje novca. To znači da će se priliv poboljšati.
Vaga
U partnerskim odnosima se osećate loše jer ne znate da li treba da se trudite oko neke osobe koja ne pokazuje preveliko interesovanje za Vas. Ako ste zauzeti, poradite malo više na svom samopouzdanju i probudite strast u vezi.  Niste sigurni da li treba da pravite promene u vezi sa poslom ili ne. Najbolje bi bilo da ne pravite nagle poteze i da sačekate neke nove prilike. Budite strpljivi.
Škorpija
Posvetite potpunu pažnju partneru. Ne zapostavljajte ga zbog obaveza koje imate jer ćete izazvati buru emocija. Usamljene Škorpije, možete da birate sa kim želite da budete. Stalno upoznajete nove ljude, pa će tako biti i ove nedelje, jer je Venera i dalje u Vašem znaku. Imate previše obaveza na poslu i čini Vam se da ste rastrzani i da ne možete da postignete sve. Radite ono što je neodložno i nemojte se preforsirati.
Strelac
Moguć je početak neke tajne veze, ako ste slobodni, ali razmislite da li će Vas to učiniti srećnim. Moždda ćete se videti sa nekim sa kim ste se već viđali. Ako ste u vezi, niste sigurni da li je partner iskren prema Vama i da li Vas voli. Sačekajte da vreme pokaže svoje i da se uverite u njegova osećanja. Odlična je komunikacija na poslu, sa kolegama. Sve Vam ide od ruke. Brzo dolazite do poslovnih prilika i do napretka. Iskoristite sve prilike koje Vam se pružaju.
Jarac
Niste dobro raspoloženi. Nesigurni ste i povlačite se u sebe. To može osetno uticati na Vaš odnos sa partnerom. Ako ste Vi loše, ne moraju drugi da trpe to. Budite uviđajniji. Slobodni, ne želite da budete u vezi. Ove nedelje nema promena i to je dobro. Posvećeni ste poslu i to Vas ispunjava. Nije dobar period da sarađujete sa osobama sa kojima ste već radili, jer možda neće biti tako uspešna saradnja kao pre. Sve ide sporije nego inače, pa morate da se strpite za rezultate.
Vodolija
Lako privlačite druge ljude oko sebe i zračite pozitivnom energijom. Odlično se osećate. U vezi je sve idealno i ne morate brinuti.Ako ste slobodni, sada je vreme da promenite svoj status. Imate volju da započnete neku novu vezu. Budite otvoreni za saradnju i komunikaciju sa drugima. To ćeceniti kolege i lako ćete doći do dogovora u Vašu koristi. Pripazite malo na trošenje novca.
Ribe
Strastveniji ste nego inače. Ljubomora može pokvariti Vaš odnos sa partnerom. Ne nervirajte se oko sitnica i ne zamerajte mu neke stvari jer možete samo izazvati raspravu. Ova nedelja nije baš kako ste zamislili. Ako ste slobodni, postoji mogućnost za neku avanturu. Skloni ste flertu. Nemojte biti pasivni i čekati da neko Vam priđe. To neće uroditi plodom. Kontaktirajte neke osobe koje su od poverenja  i koje Vam mogu pomoći na poslu. Povedite više računa o ishrani i svom zdravlju. 

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu analizu ili zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice, a možete i u formi sajta, gde je kontakt meni.

Viber broj je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije. 

Pošto sam već 6 godina astrolog MONDO portala, tekst je objavljen i na njihovom sajtu gde možete čitati horoskop u Magazinu

 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta