Nedeljni horoskop od 2.4. do 8.4.

Ovan

Treba da se okružite pouzdanijim ljudima. Bićete veoma nervozni na poslu. Ova nedelja će biti dinamična, puna preokreta i nepredvidivih situacija. Venera je u znaku Bika  i najzad ćete imati  mir i zadovoljstvo. Možete biti sa nekom osobom koja Vam se baš dopada. Sada je vreme za nove kontakte, ako ste slobodni, možda se izrodi nešto više od prijateljstva sa nekom osobom. Moguć problem sa grlom. Nemojte preterivati u trošenju novca. 

Bik
Nedelja će početi sa mnogo lepih događaja, jer Venera je u Vašem znaku, u Biku. Vi najbolje znate kakoda organizujete posao. Ono što niste uspeli da završite tokom prethodne nedelje, sada ćete stići.  Imate sreće sa saradnicima. Ako Vaš posao zahteva dosta kretanja bilo bi dobro da proverite sve unapred više puta, inače ćete se preforsirati. Puni ste energije, željni ste ljubavi i spremni za neka nova događanja. Slobodni Bikovi, oslobađate se starih emocija, a ako ste u braku očekuje Vas dobar odnos  sa voljenom osobom.  

Blizanci 
Merkur je u retrogradan i ove nedelje,  a pošto je on Vaš vladar sve će ići sporije nego obično. Ovo se ne odnosi na slučaj da treba nešto da završite, neki posao, da svedete račune ili da se vidite sa prijateljima sa kojima se niste dugo videli. Ako želite da ostvarite ono što ste zamislili, moraćete da radite malo  više nego do sada. Sada možete rešiti neku papirologiju, koju ste odlagali odavno. Prelazak Marsa vaše polje troškova ukazuje na veće probleme sa novcem. Nemojt ekupovati neku tehniku, ali ne pozajmljujte nekom novac. Venera u Biku Vam donosi tajne ljubavi, povlačenje u sebe. Može  se vratiti i neka osoba iz prošlosti u Vaš život. Bilo bi dobro da se posvetite partner, ako ste u vezi, i da budete iskreni. 

Rak
Imaćete neke nove prilike za posao, naročito ako sarađujete sa stranim firmama. Ambiciozni ste. Što se tiče ljubavi, izvesno je da se dopadate neko osobi iz bliskog okruženja. Ako ste zauzezi, priredite neko iznenađenje partneru. Bićete pomalo napeti ove nedelje, jer će Vas pritiskati rokovi sa svih strana, a bliski ljudi neće imat razumevanja za Vaš posao. 

Lav
Lako  ćete prepoznati probleme koje možete imati na poslu. Ne dozvolite da Vas neko prevari ili iskoristi. Isto tako, ne očekujte preveliku pomoć od saradnika, nego sve što možete radite sami. Priliv novca će biti dobar, a možete dobiti i neki novac koji ste dugo čekali. Venera je u polju karijere pa očekujte zadovoljstvo što se tiče karijere. Najbolje bi bilo da se ne preforsirate, nego da radite samo ono što morate. Neka osoba sa posla vam se može dopasti. Ako ste zauzeti, poradite malo više na odnosu sa partnerom. Sada je vreme za dijetu, nema više odlaganja.

Devica
Merkur, vladar znaka je i dalje retrogradan. Izvesne su promene na poslu, ali ne moraju biti na bolje. Možda ćete morati da se odlučite između dva posla. Potrudite se da budete vredni i da radite više, ako postoji mogućnost za to.   
Ulaskom Venere u Bika osećate se mnogo bolje. Imate dosta udvarača, ali i dosta flertujete. Moguća veza sa nekom osobom koja nije iz Vašeg mesta. Nemojte biti previše ljubomorni.  Moguć problem sa cirkulacijom.

Vaga
Vaš vladar Venera je u svom sedištu, u znaku Bika. To je sjajna vest za Vas! Konačno se osećate bolje, sve Vam ide od ruke, ne nervirate se previše. Očekujte napredak. Bilo bi dobro da date svoj maksimum i da ne obraćate pažnju na ljude koji Vam pričaju kako šta treba da radite. Sarađujte sa ženama više. Sve ide kako treba.  Možete upoznati neku zanimljivu i novu osobu  koja će biti vredna pažnje. Ako ste u vezi, sve je idealno. 

Škorpija

Bilo bi dobro da sarađujete sa osobama koje nisu iz Vašem mesta ili zemlje. To će se pokazati kao prilično uspešna odluka. Budite efikasniji, iako Vam se ne radi. Isplatiće se. Nervozni ste zbog novčane situacije, jer imate dosta posla, ali ništa nije sigurno. Preko prijatelja možete upoznati neku stabilnu osobu koja će Vam se dopasti. Zauzeti, sve će biti kako treba ove nedelje, ne brinite. Romantični ste. 

Strelac

Ne preterujte sa željama, potrebama i zahtevima prema drugima. Malo kompromisa i umerenosti može dosta pomoći u poslu i privatnom životu. Možda ćete imati probleme sa novcem, ali ako ne budete sve radili na vreme. Jako Vam je dosadno u vezi, pa pokušajte da popričate sa partnerom kako da sredite odnos. Slobodni, možete upoznati neku jako zanimljivu osobu sa kojom ćete ostvariti konekciju. 

Jarac
Imaćete neke  probleme sa kolegama, naročito u komunikaciji. Ne opterećujte se previše oko svega, nego gledajte da nađete rešenje pre nego što eskalira situacija. Nije period za promene, nego je period kada treba da se sačeka bolje vreme za promene. Svašta se dešava u privatnom životu. Bilo da ste slobodni ili zauzeti, situacija u ljubavnom životu Vas opterećuje. Ako ste zauzeti ne možete da nađete zajednički jezik sa partnerom, a ako ste slobodni ne možete da se dogovorite da se vidite sa osobom koja Vam se dopada.Treba da nađete neku zlatnu sredinu. Ova nedelja će svakako biti manje naporna nego prošla. 

Vodolija
Imate dosta posla. Potrebno je da se bolje organizujete, da biste imali više slobodnog vremena. Na nekom događaju možete upoznati neku zanimljivu osobu. Zauzeti, provedite više vremena sa partnerom kod kuće. Najradije biste ostali kod kuće i uživali cele nedelje, jer imate utisak da ne možete da dišete od obaveza i pritiska drugih ljudi. Niste dobo raspoloženi, ali biće bolje od vikenda. 
Ribe
Novac Vam lako dolazi ove nedelje. Imaćete dosta ideja, ali ako stvari ne postavite na svoje mesto, ne očekujte uspeh. Moguć je kraći put. Dobro se osećate. Potrebne su vam promene.Moguć je problem sa nekim prijateljem, pa čak i prekid prijateljstva. Na putu možete upoznati neki zanimljivu osobu, a zauzeti mogu sa partnerom ići na kraći put. Ne zapostavljajte fizičku aktivnost, prijaće Vam.  

Godišnji horoskop za svoj znak pogledajte OVDE

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili analizu ili zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice, a možete  i poslati poruku preko viber broja +381 64 413 88 49.

 

Dodaj komentar

Planete na današnji dan

Rođeni na današnji dan

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta