Nedeljni horoskop od 2.12. do 8.12.

Ovan

Ako ste u vezi poradite na komunikaciji sa partnerom. Ono što je bitno da se ne vraćate na neke veze sa osobama sa kojima već nije bila uspešna veza. Aktivirano Vam je polje putovanja, zabave, ali usavršavanja, trebalo bi da se posvetite tome. Moguć je kraći put.

Bik

Ne možete da zapostavite svoj ljubavni život zbog posla. Ako ste slobodni, bićete strastveniji nego inače, Mars je u Škorpiji u polju partnerstva, pa očekujte zanimljiva dešavanja. Zauzeti, moguće su rasprave sa partnerom, pa pazite da ne dođe do raskida. Na poslu imate dosta obaveza, ali je i priliv novca odličan.

Blizanci
Potrudite se da se ove nedelje malo brže odradite sve što morate. Mogući su nesporazumi sa kolegama na poslu, ali će svaki problem biti brzo rešiv. Mlađa ženska osoba može da Vam pomogne u svemu. Bićete zadovoljni novčanom situacijom. Što se ljubavi tiče, nemate vremena toliko da mislite o svemu, već se posvetite održavanju mira. Ako ste slobodni, na putovanju je moguće poznanstvo.

Rak

Strastveni ste , Mars je u Vašem polju ljubavi. Zauzeti, moguće su rasprave sa partnerom, pa pokušajte da se opustite i da ih izbegnete. Skloni ste avanturama,  ako ste slobodni, ali se lako možete zaljubiti i u neku osobu koju znate preko posla. Ove nedelje ćete biti napeti i dosta ćete brinuti da li ćete sve stići da završite na vreme. Potrudite se da se fokusirate na neodložne stavke.

Lav

Ako već dugo ne ide u vezi u kojoj ste, možda je vreme da razmislite da li je i dalje dobro da ostanete u tom odnosu. Slobodni, imate previše posla i nije Vam do ljubavi i novih poznanstava.

Na poslu će sve ide sporije nego inače. Svi Vas pritiskaju da odradite neke stvari, a Vi nemate motivaciju. Biće bolje od četvrtka.

Devica

Veoma ste zahtevni u vezi, ali nemate nikakve probleme. Preko prijatelja možete da upoznate neku zabavnu osobu koja može da Vam se svidi. Ne nervirajte se ako sve ne ide kako ste zamislili na poslu. Budite konkretni u zahtevima koje postavljate pred druge ljude, ne okolišajte. Ukoliko sa nekim ne možete da nađete zajednički jezik, sačekajte kraj nedelje za dogovor.

Vaga
Strastveni ste. Ako ste zauzeti, sve je idealno. Partner Vas može posavetovati u vezi sa poslom i biti podrška. Na poslu je moguć povećan stres, ali ćete lako da izađete na kraj sa svim obavezama do kraja nedelje. Platite račune na vreme i pokušajte da izbegnete povećan šoping.

Škorpija

Strastveni ste i u ljubavi je sve u redu. Skloni ste uživanju, kreativni ste, ali i odlično raspoloženi. Pokušajte da se fokusirate na posao i na obaveze koje morate da odradite. Saradnja je sjajna ove nedelje sa svima. Mars u Škorpiji Vam daje dosta energije i mogućnost za napredak.  Moguća je nervoza od srede.

Strelac

Zauzeti, sve ide kako treba u ljubavi. Stabilni ste. Ako ste slobodni, težićete da uđete u vezu sa nekom osobom koja je ozbiljna i staložena. Potrudite se da se usmerite na obaveze koje niste završili na vreme. Preporuka je da štedite ove nedelje.

Jarac
Zauzeti, ove nedelje uživate u ljubavi. Venera je u Vašem znaku i prijaju Vam komplimenti.
Moguća su nova poznanstva, ali i nešto više od toga. Imate dosta energije i na poslu se to naročito vidi. Neka osoba Vas može da Vas iznervira, ali se suzdržite od komentara.

Vodolija
 Moguće je poznanstvo preko posla ili makar flert. Ako ste u vezi, moguće su manje rasprave. Budite tolerantniji. Neka ideja koju dugo želite da ostvarite ima šansu za ostvarenje. U tome Vam može pomoći mlađa osoba sa kojom imate dobru komunikaciju.

Ribe

 Bićete napeti zbog posla tokom cele nedelje. Morate da napravite promene koje Vam se možda neće svideti, ali promene morate da napravite. Nemojte biti pasivni. Priliv novca je dobar i očekivan. Niste komunikativni i nemate volju da se dogovarate sa drugima oko svega. Šta možete uradite sami, ali ćete bar da budete sigurni da je sve savršeno.

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49, treba poslati poruku i odgovoriću u najkraćem mogućem roku.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Instagram profil je @astrolighthouse

 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta