Nedeljni horoskop od 17.9. do 23.9.

,,Vreme je tu dovoljno dugo za sve one koji su spremni da ga iskoriste."
Leonardo Da Vinči
 

Ovan

Pomalo ste napeti, ali imate višak energije. Bavite se sportom ili provedite vreme u prirodi. Zauzeti, ne zapostavljajte partnera zbog posla, nego radite vrednije, bolje provedete slobodno vreme koje imate. Uklopite se sa kolegama.

Slobodni, preko posla možete upoznati neku osobu koja će Vam se dopasti, ali to može biti neko koga već znate.

Bik

Nemojte se opterećivati previše poslom, samo radite sve na vreme. Imate podršku i kolega za sve što radite. Neki novac koji dugo čekate možete dobiti u ovoj nedelji. Mogući su problemi sa kolenima i zubima. Ne premarajte se. Ove nedelje će sve biti kako treba. Strastveni ste i romantični. Što se ljubavi tiče, ako ste slobodni, na putovanju ili mestu za zabavu možete upoznati neku osobu koja će Vam se dopasti. Može se javiti neka osoba sa kojom ste već bili, ali to neće biti loše, naprotiv. Sada je vreme za stare ljubavi.

Blizanci

Ova nedelja je jako dobra. Sve ide kako treba i završavate sve obaveze na vreme. Konačno ćete odraditi neku papirologiju koju dugo čekate, pa ćete moći nedelju da privedete lepo kraju. Moguća prehlada. Pijte više tečnosti.

Rak

Krenuo je period kada ćete se uozbiljiti u vezi. Nikakve avanture ne dolaze u obzir. Ljubav cveta, ali samo ako ste do sada održavali dobru vezu. Ako nije stabilno, neće biti dobro. Potrudite se da pokažete partner svoja osećanja. Slobodni, želite da sve ide polako i ne žurite sa ulaskom u vezu. 

Lav

Od drugih zavisi koliko ćete napredovati na poslu, ali očekivani priliv novca će biti siguran. Ovo je prilično dinamična nedelja. Budite pozitivni i bavite se nekom aktivnošću, sportom, a tokom vikenda ne zaboravite da idete do grada sa prijateljima. 

 Devica

Što se tiče veze, ne dozvolite da partner trpi zbog posla. Ako ste slobodni, preko posla  možete upoznati neku osobu. Finansijska situacija se poboljšava. Sve ide na bolje, vladar Vašeg polja novca, Saturn je krenuo direktno. Konačno će se saradnici uozbiljiti i imate bolje aspekte za novac i posao.

Vaga

Partner ima razumevanja za sve. Ako ste slobodni, strastveni ste ove nedelje, a neka osoba iz prošlosti se može vratiti iznenada u Vaš život. Ove nedelje možete završiti sve što niste mogli do sad što se tiče posla. Budite vredni i agilni i dajte svoj maksimum na radnom mestu. Potrudite se da se posvetite svemu što ste odlagali.Bićete napeti u prvoj polovini nedelje. Relaksirajte se više.

Škorpija

Posvetite se više porodici. Ako ste zauzeti nema promena, sve je u najboljem redu.  Ako ste slobodni preko prijatelja ili porodice možete upoznati neku stabilnu osobu koja će Vam odgovarati. Mogući su iznenadni troškovi ove nedelje. Mars je u polju doma i porodice i dalje pa Vas opterećuju neki neplaćeni računi i možda neki dugovi.

Strelac

Venera je u znaku Škorpije, pa poradite na komunikaciji i stabilnosti, nije sve u strasti. Provedite više vremena sa partnerom. Imate višak energije, pa ako ste slobodni, moguća je avantura. Ove nedelje ćete biti komunikativniji i otvoreniji za neke nove prilike na poslu. Nećete više imati problem sa novcem, nema više poteškoća. Konačno ćete naći način kako da održite stabilnost i da budete zadovoljni. Imate višak energije. Moguć problem sa varenjem, ne prejedajte se.

Jarac

Konačno ćete ove nedelje biti svoji i pozitivniji. Bolji je odnos sa partnerom ove nedelje. Skloni ste flertu, moguće je vraćanje neke osobe iz prošlosti u Vaš život. Nema više problema koje ste imali do sad. Možete trezvenije da razmišljate, da se bolje organizujete i da ne pravite probleme sebi, a ni drugima. Na poslu će situacija biti mnogo bolja, a što se tiče finansija, bićete prezadovoljni ove nedelje. Moguća nesanica i glavobolja. Nervozni ste.

Vodolija

Oni koji su u dugim vezama uživaće u sjajnim aspektima za ljubav. Mogućnost zaljubljivanja je velika, a možda ćete uploviti u vezu sa nekom osobom koju baš dugo znate. Imate dosta obaveza, ne znate gde ćete od svega toga. Bolja organizacija je najbitnija. Radite sve na vreme.

Ribe

Odnosi sa partnerom mogu malo da se pogoršaju, jer ne pokazujete dovoljno svoja osećanja. Slobodni, nema promena ove nedelje. I dalje traje stres na poslu. Bolje je za Vas da sarađujete sa ženama, nego sa muškarcima. Imate potrebu da započnete neke nove stvari na poslu, ali tomorate sami da organizujete, jer nećete imati baš neku dobru podršku kolega. Bilo kakva promena im se neće dopasti, ali gledajte da sebi udovoljite. Moguć povećan priliv novca. 

 

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili analizu ili zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Viber broj je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove. 

 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta