Nedeljni horoskop od 10.2. do 16.2.2020.

Ovan
 
Napetiji ste nego inače zbog posla. Ne mora posao uvek biti na prvom mestu. Mogući su problemi sa kolegama, ali je samo važno da ispoštujete rokove.  Potrudite se da se usredsredite na sebe, na svoje potrebe. Venera je ušla u Vaš znak i sada možete biti veoma zabavni i skloni zaljubljivanju. Ako ste slobodni sigurno ćete dobijati komplimente i ove nedelje.
 
Bik
Odlična je nedelja da završite neke loše odnose sa drugima, da stavite tačku na neka prijateljstva ili partnerstva. Sve što Vas dugo muči će sada konačno biti gotovo. Bolje ćete se osećati kada raščistite sa ljudima koji Vam ne odgovaraju za posao i druženje.  Potrudite se da ne budete previše direktni. Fokusirajte se na partnera i pokušajte da s njim porazgovarate o problemima koje imate. Ako ste slobodni, moguća je tajna veza.
 
Blizanci
Imate previše posla. Posvetite se, nemojte samo otaljavati ono što mora biti savršeno urađeno. Sve što niste završili do sada trebalo bi. Bitno je da se potrudite. Ne odlažite ništa jer ćete posle samo imati veće probleme. Ipak, nađite vreme za partnera. Slobodni, preko prijatelja je moguće poznanstvo.
 
Rak
Posvetite se partneru ove nedelje. Ipak ne zapostavljajte posao i druge ljude.  Imaćete pomoć kolega na poslu, neće Vam biti toliko teško. Bavite se sportom, to će Vam baš prijati ili provedite neko vreme u prirodi. Bićete pomalo napeti u sredu, ali ćete posle toga biti dobro.
 
Lav
 
Ne raspravljajte se sa članovima porodice. Ako ste neraspoloženi, onda biste mogli više vremena da provedete sa društvom. Ne primajte previše k srcu svaku kritiku dragih ljudi. Ove nedelje će Vam biti naporno na poslu. Ipak, imaćete veću potrebu za zabavom i opuštanjem. Ako ste zauzeti, idite sa partnerom na putovanje. Ako ste slobodni, na putu je moguće poznanstvo.
 
Devica
Komunikativni ste. Pazite kako obavljate obaveze na poslu, budite temeljni. Jako je bitno da ne pozajmljujete od drugih novac, budite štedljiviji. Ne pričajte drugima šta treba da rade i šta ne rade dobro, jer možda nećete biti dobro shvaćeni. Veoma ste strastveni. Ne zapostavljajte partnera zbog posla ili problema sa novcem, možete zajedno sve da rešite.
Vaga
Ovo je idealna nedelja za rad. Moguć je priliv novca. Neka Vam fokus bude na obavezama na poslu, a imaćete odličnu saradnju sa drugima. Idite na neki kraći put sa voljenom osobom. Romantični ste i u ljubavi je sve sjajno, bilo da ste slobodni ili zauzeti. Slobodni mogu ući u novu vezu.
 
Škorpija
 Imate višak energije. Bitno je da ovu nedelju dobro isplanirate da biste postigli sve što želite. Želite da sve uradite što niste do sada, pa se potrudite da se ne preforsirate. Potrudite se da se usmerite na sebe, ali i da sve obaveze završite na vreme. Pazite se u saobraćaju, ovo nije idealno vreme za kupovinu telefona ili tehnike. Preko posla je moguće novo poznanstvo. Zauzeti, ne zapostavljajte partnera zbog obaveza. Slobodni, preko posla je moguće poznanstvo.
 
Strelac
Stare ljubavi se vraćaju. Ako ste zauzeti, moguće su manje rasprave sa partnerom. Ne zapostavljajte jedno drugo zbog obaveza. Imaćete dosta posla, ali ćete biti zadovoljni rezultatima. Moguć problem u komunikaciji sa saradnicima, ali je zato bitno da ništa ne započinjete do petka.
 
Jarac
Imate dobru volju, energiju i fokus i možete da ostvarite sve što ste zamislili. Veoma ste ambiciozni. Moguća je odlična saradnja sa kolegama. Nove poslovne ponude su izvesne. Što se ljubavi tiče, nema promena ove nedelje, bilo da ste slobodni ili zauzeti. Zauzeti, sve je idealno i uživate u ljubavi. Slobodni, ne menjate status. Mogući su problemi sa zubima, ali i leđima.  Brinite više o svom zdravlju i jačajte imunitet.
 
Vodolija
 
Imate dosta posla. Pazite na detalje, jer male greške mogu da naprave veliki problem. Moguće su rasprave sa saradnicima, ali budite spremni na kompromise. Usmerite se na promenu, bitno je da ne stagnirate. Partner je strastveniji nego obično. Ako ste slobodni, na kraćem putu je moguće poznanstvo. 
 
Ribe
Imate dosta ideja, ali Vam fali energija i motivacija da se pokrenete. Popričajte sa nekom bliskom osobom od poverenja da biste dobili dobar savet. Nemojte odustati od planova, budite uporni. Komunikativniji ste nego inače, Merkur je u Vašem znaku. Možete da očekujete pomoć od kolega i podršku partnera u svemu. Ako ste slobodni, ne budite zatvoreni za ljubav. Družite se više i upoznajte nove ljude.

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

 
 
Povezane teme: 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta