Nedeljni horoskop od 10.12. do 16.12.

Ovan
Venera je opet u Vašem polju strasti i donosi Vam poboljšanje odnosa sa partnerom. Uzbudljiva nedelja Vas očekuje. Zauzeti treba da poboljšaju komunikaciju, a ne da energiju bespotrebno troše na rasprave sa partnerom. Pravite kompromise. Konačno će svako razumeti drugu osobu, neće biti previše nesporazuma na poslu. Potrebna je motivacija za uspeh.

Bik
Možete  se nadati da ćete upoznati neku strastvenu osobu koja će Vam odgovarati. Konačno ste spremni za vezu. Ako ste zauzeti, biće sve bolje nego do sada. Uživajte sa partnerom. Mogući su povećani troškovi, ali se potrudite da date sve od sebe na poslu da biste imali više novca. Platite zaostale račune na vreme. Jačajte imunitet.
 
Blizanci

 Partner je romantičan i strastven. Želite da poradite na poboljšanju veze. Budite samo pozitivni i ne vraćajte se na stare 'priče'. Ako ste slobodni, neka osoba koja nije iz Vašeg mesta ili zemlje Vam se može dopasti. Ovo je nedelja za uspeh. Dobro se osećate, ali će Vam i kolege na poslu biti od pomoći. Pravite kompromise i sve će biti mnogo bolje.

Rak

Konačno možete da budete sigurni u svoja osećanja, u ljubav, u to šta tačno želite. Veoma ste zadovoljni. Nema više tereta koji ste vukli iz proteklog perioda. Komunikacija se poboljšava, jer je Merkur u polju partnerstava. Razrešavate sve iz prošlosti.

Lav

Što se posla tiče moguća je neka nova saradnja sa osobama koje znate duže vreme. Nemojte menjati previše saradnika ako ne morate. Ono što treba da Vas oraspoloži je to da nećete više imati zastoj ni u ljubavi, ni na poslu. Priliv novca će biti dobar. Ipak, ove nedelje će Vam biti zabava na prvom mestu, pa se ipak doro organizujte. Nemojte zapostavljati obaveze koje su neodložne. Skloni ste flertu i potrebno Vam je više vremena da provedete sa partnerom, da uživate. Ugodite sebi.

Devica
Pokušajte da uradite nešto novo za partnera, da Vam ne bi bilo dosadno u vezi. Poradite na strasti i komunikaciji. Ako ste slobodni, nađite temu za razgovor sa osobom koja Vam se odavno dopada. Imate dovoljno energije za sve što ste isplanirali.  Ono što je bitno da Vam je ipak potrebna pomoć i podrška drugih ljudi. Popriučajte sa bliskim ljudima ako Vas nešto muči. Mogu biti od pomoći. 

Vaga
Zauzeti, sve ide kako treba. Romantični ste. AKo ste slobodni, preko posla možete upoznati neku zanimljivu osobu. Komunikativni ste i lako dolazite do rešenja za svaki problem na poslu. Veoma ste vredni. Bitno je samo da izbegavate da radite sa osobama koje Vam se baš ne dopadaju. Ako morate, prećutite nešto što Vam smeta da biste izbegli sukob. Moguć pad imuniteta i problem sa pritiskom.  

Škorpija
Konačno se planeta ljubavi, Venera, vratila u Vaš znak. Blistate i dobijate komplimente sa svih strana. Ova nedelja će biti baš zanimljiva. Slobodni, potrudite se ove nedelje oko neke osobe koja Vam se duže vreme dopada. Ne opterećujte se previše poslom, jer ćete ove nedelje biti baš zadovoljni. Konačno je došlo vreme da ubirate plodove svog rada.

Strelac

Što se posla tiče bilo bi dobro da date svoj maksimum na poslu, da ne ostavljate ništa za kasnije. Druge kolege i nadređeni mogu da Vam zamere ako ne budete doprinosili radu. Dobro ste raspoloženi i sada Vam nije posao na prvom mestu. Ipak, želite da sve bude stabilno kao i pre i tako će biti. Samo je važno da ne pravite veće promene na poslu. Moguće je neko putovanje do kraja nedelje. Ako imate priliku, iskoristite je. Moguća je neka avantura, ali ako ste u vezi, budite iskreni prema partneru, da ne bi bilo problema. 
 
Jarac
Partnerski odnosi su prilično dobri. Strastveni ste ove nedelje, pa nećete imati problema bilo da ste slobodni ili ne. Preko prijatelja možete upoznati neku zanimljivu osobu. Ipak, ne brzajte da to ne ostane samo na strasti. Jako ste vredni i sve jako brzo obavljate. Bićete nagrađeni za sav uloženi trud. Imajte u vidu da treba da naučite da se bolje organizujete. 

Vodolija
Ova nedelja je idealna za ljubav i posao. Partner ili osoba kojoj se dopadate Vas hvali i želi da Vam ugodi. Uživajte u dobrim aspektima. Ne zapostavljajte privatni život zbog posla. Možete dobiti davno očekivani novac. Bićete prezadovoljni uspehom na poslu. Ne preterujte u trošenju novca.

 
Ribe
Nemojte ugroziti poverenje koje Vam partner poklanja. Slobodni, moguće su avanture. Venera u Škorpiji i daje energiju i sklonost ka flertu Vašem znaku. Moguć je put sa partnerom ili ako ste slobodni, možete upoznati neku osobu na putovanju. Sigurni ste u sebe, imate višak energije. Ne dozvolite drugima da Vas izbace iz takta. Mogući su novčani problemi, u smislu da niste zadovoljni zaradom. Smislite način kako da napredujete na poslu, jer je sada idealno vreme za to. 

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije. 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta