Najverniji znaci Zodijaka

Pripadnici nekih znakova su verni, a drugih nisu. Proverite da li ste među onima koji su fer prema partneru i nikad ne varaju..
 
Bik
Bik voli statičnost i stabilnost. Ne može da pomisli da Vas prevari jer to nije nikako u redu. On će biti u vezi dok god je sve kako treba i dok postoji i najmanja šansa da odnos uspe. Ako pomisli da je prevaren,  otići će bez reči jer neće dozvoliti sebi da bude u nestabilnom odnosu. 
 
Rak
Kada se Rak jednom zaljubi u vas, teško će se odvojiti od Vas. On uvek želi sve kada je zaljubljen i kad mu je stalo. Lako ulazi u brak, a zajednički život mu nije stran. On nije sklon prevari, posvećen je i voli da odnos bude iskren uvek. Želi da mu život bude bajka sa Vama i trudiće se da tako bude.
Lav
Lavovi ne mogu da ostanu sami. Vole da su u centru pažnje. Jako im je bitan ugled, kako ih drugi ljudi vide, a sve mora biti savršeno. Koliko god da su urbani i ubrzani, Lavovi ipak žele mir i stabilnost u svom domu. Verni su ako postoje osećanja, a ako to nije slučaj, neće ostati u toj vezi.
Jarac
Jarčevi se jako teško vezuju i poveravaju drugima. Oni žele jednu osobu koja im odgovara. Teško menjaju nešto u svom životu i najverniji su znak. Imaju veliki strah od samoće, pa zato daju sve od sebe, da bi sve bilo idealno i stabilno. Prevara ne postoji kao reč u njihovom rečniku, a ne bi je nikad oprostili partneru.
 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta