Najdirektniji znaci su..

 

Svi žele da čuju iskreno mišljenje prijatelja, kolege i partnera. Mada, neki se suzdrže, pa ne budu previše direktni. Neki ulepšavaju istinu. Opet, postoje osobe koje ne razmišljaju šta će ko misliti, nego uvek budu surovo iskreni, po svaku cenu. Proverite da li ste među njjima..

Strelac
On je najdirektniji od svih. Uvek će Vam reći šta misli jer ne zna kako drugačije. Ako nešto prećuti to znači da mu je stalo do te osobe i da neće da je povredi. Kada ne znate koga da pitate za mišljenje, samo se obratite njemu. Sasuće Vam sve u lice bez imalo saosećajnosti. On misli da tako čini dobro delo i da pomaže. U većini slučajeva je to tako. Nikad nema lošu nameru.

Vodolija
Vodolija je najbolji prijatelj svima. Uvek je tu da pomogne, da bude podrška i uteha. Kaže šta misli bez nekog ulepšavanja. Zašto? Zašto da ne. Nikad ne preza da izrazi svoje nezadovoljstvo, ali i sreću, a ako je pitate za mišljenje budite spremni da čujete i neočekivane informacije. Njima je važno i normalno da svako kaže šta misli, jer se u tome ogleda sloboda.
Blizanci
Oni su prilično direktni i mogu da budu i neprijatni, ali ako dugo prećutkuju nešto, posle dužeg vremena iznenade svojim stavom sve oko sebe. Retko kad im je bitna reakcija drugih ljudi na njihove stavove, jer se oni drže svojih reči i stoje iza svega što kažu. Ako nisu dovoljni iskreni prema Vama, onda to može da znači da nemate posebno mesto u njihovom životu.
Ovan
Predvodnik, koji uvek ide hrabro kroz život imajući hrabrost da kaže šta misli. Ne preza ni od koga i ni od čega. Po svaku cenu će reći svoje mišljenje. Mora da nauči da kontroliše sebe i šta kome priča, da ne bi previše povredio neke drage ljude oko sebe. Ovan može biti nemaran, ali uvek je iskren. 
Lav
Lavovi su iskreni i uvek se trude da kažu šta misle o bilo kojoj temi. To nije baš uvek idealno čuti, ali nema ovde dogovora, ni kompromisa. Ako ih pitate za mišljenje, uvažite ga, pa makar i ako Vam se ne dopada. Nije uviđajan i to može da zasmeta, ali ako ne možete da podnesete svu tu dramu, onda nemojte ni da započinjete neprijatne razgovore.

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta