Mesecni za Avgust 2019

Ovan
Ljubav
Do druge polovine avgusta ćete biti strastveniji. Od polovine avgusta do kraja meseca će Vam biti bitniji posao, nego ljubav. Ako budete slobodni, posvetićete se poslu više. Zauzeti, ne zapostavljajte partnera zbog posla.
Posao
Bićete zadovoljni novčanom situacijom. Preko neke ženske osobe možete napredovati. Bitno je da pravite kompromis sa drugim ljudima, jer ćete tako lakše doći do uspeha. . Od druge polovine avgusta  ćete moći da ubirate plodove svog rada.
Zdravlje
Bavite se sportom više.
Bik
Ljubav
Potrebno je da napravite balans između posla i privatnog života. Ipak, od polovine avgusta procvetaće odnos sa partnerom i tako će biti do kraja meseca. Slobodni, zanemarujete neku osobu kojoj se dopadate, a možda je viđate stalno. Vama je važno da ta osoba bude stabilna, da možete da se oslonite na nju. Zato Vam treba dosta vremena za nešto više. Od druge polovine meseca ćete pustiti nekog u svoj život.
Posao
Saradnici sa kojima ste već imali prilike da radite su najbolja opcija koju možete odabrati, pa se držite tog oprobanog recepta. Očekujte bolju situaciju i finansije će biti stabilne. Ne morate toliko da brinete oko svakog detalja.
Zdravlje
Moguć je pad imuniteta. 
Blizanci
Ljubav
Na putovanju možete upoznati neku zanimljivu osobu. Ako ste zauzeti, komunikacija sa partnerom će biti mnogo bolja. Potrudite se da popravite situaciju i budite romantični.
Posao
Sve Vam kreće na bolje na poslu od ovog meseca.  Budite uporni. Očekujte pomoć bliskih ljudi I nekih osoba koje nisu iz Vašeg mesta. Moguć je napredak.
Zdravlje
Nemojte da preterujete sa hranom, osetljiv Vam je želudac.
Rak
Ljubav
Tokom celog meseca će biti odlični aspekti za ljubav, ali će i komunikacija biti mnogo bolja nego pre. Od polovine avgusta se poboljšava situacija. Bićete romantični. Ako ste zauzeti, biće sve mnogo mirnije, a moguća su neka kraća putovanja sa partnerom. 
Posao
Preporučuje se štednja. Od ovog meseca će stanje biti mnogo bolje, a moguća je  povišica. Budite ambiciozniji jer postoje velike šanse da napredujete. Nadređeni će Vas podržati, to je sigurno.
Zdravlje
Bitno je da što više vremena provedete u prirodi. 
Lav
Ljubav
Venera je u Vašem znaku, a biće tu do poslednje nedelje ovog meseca. Bićete zadovoljni svojim odabirom, sa kim god da budete. Ako ste zauzeti, konačno će sve doći  na svoje mesto. Bićete posvećeniji ljubavnom životu, a komunikacija će biti sjajna.
Posao
Organizujte se bolje. Tako ćete izbeći haos koji može da se desi na poslu. Ipak, neće biti dosta problema, štaviše, lako ćete moći da ostvarite sve što ste zacrtali. Ne odustajte od ciljeva.
Zdravlje
Bićete staloženi i stabilni.
Devica
Ljubav
Imate povećanu potrebu za druženjem, za zabavom, pa možete imati problem, ako partnera to ne zanima. Nađite zajedničko rešenje. Na nekom putovanju su veće šanse da se zaljubite i da ostvarite stabilnu vezu. Ako ste u vezi, put sa partnerom je obavezan. 
Posao
Od ovog meseca ćete videti rezultate svog zalaganja. Konačno se osećate pozitivno na poslu. Vidite mogućnost za napredovanje, što do sada nije bio slučaj. Dajte sve od sebe da bolje sarađujete sa ženama u Vašem okruženju, jer ćete tako lakše doći do cilja. 
Zdravlje
Odlično je zdravlje tokom celog meseca.
Vaga
Ljubav
Tokom avgusta, ako ste slobodni, preko prijatelja možete da upoznate neku zanimljivu osobu. Ako ste u vezi, nema promena, a fokus neće biti na ljubavnim odnosima. Imaćete bolji odnos, možda ćete ići na neki put, ali ćete sigurno biti veća podrška jedno drugom. 
Posao
Prva polovina avgusta je za stagnaciju, ne za promene. Dobićete dobre savete od bliskih ljudi, ali ne treba da brzate sa odlukama o tome sa kim treba da radite ili kako. Radite sve kao do sada. Sačekajte drugu polovinu avgusta, jer je od tad moguć napredak. 
Zdravlje
Potreban Vam je odmor od posla. Čuvajte svoje zdravlje.
Škorpija
Ljubav
Želite nešto stabilnije, pa ćete, ako ste slobodni, treba da odaberete osobu koju znate duže vreme. Ako ste zauzeti, poradite na strasti. Bitno je da Vam ne bude dosadno. Ne dozvolite drugima da Vam se mešaju previše u odnos. Od druge polovine avgusta biće stabilna situacija u ljubavi.  
Posao
Tokom prve polovine meseca započnite neke nove projekte. Biće izazovno, ali isplativo. Od polovine avgusta možete očekivati napredak, naročito ako sarađujete sa nekim osobama koje nisu iz Vašeg mesta ili su iz inostranstva.
Zdravlje
Moguća napetost u prvoj polovini meseca.
Strelac
Ljubav
Tokom ovog meseca se sve vraća na svoje. Ako ste slobodni, možda razmišljate koja Vam osoba više odgovara, jer imate nekoliko opcija. Sve je sjajno ovog meseca, skloni ste zaljubljivanju. Imate volju da uđete u neki novi odnos. 
Posao
Tokom agusta nećete imati probleme sa novcem, niti povećane troškove. Konačno će sve da bude stabilno koliko je to moguće, jer prethodni period nije bio idealan za Vas. Zižite ka stabilizaciji. Moguća je neka saradnja sa osobama sa kojima ste već sarađivali, ali od polovine meseca bićete pozitivniji, pa će to dosta da utiče na posao.
Zdravlje
Odlično je zdravlje, ali zračite pozitivnom energijom.
Jarac
Ljubav
Veoma ste  romantični, ali tokom ovog meseca ste strastveniji nego inače. Ako ste u vezi, budite nežniji prema partneru, pokažite svoja osećanja. Ako ste slobodni, nemojte ući u vezu ako Vam je samo bitna strast. Razmislite koji su prioriteti tokom meseca.
Posao
Od ovog meseca su mogući problemi sa novcem, ali će biti bolja situacija na kraju meseca. Budite stabilni, ne radite neke stvari na koje samo gubite vreme, nego budite praktični. Važno je da imate dobru organizaciju. Izbegavajte saradnju sa muškim osobama i ne pozajmljujte nikom novac.
Zdravlje
Moguć premor i problem sa pritiskom zbog previše obaveza.
Vodolija
Ljubav
Sve se vraća u normalu do kraja meseca jer pravite kompromis, a bićete romantični. Ako ste slobodni, moguća su nova poznanstva preko prijatelja ili posla, samo je bitno da ne brzate sa ulaskom u neku vezu. Zauzeti, ljubav cveta, a konačno dolazi do balansa između strasti i ljubavi. Srećni ste i to svi vide.
Posao
Tokom prve polovine meseca ćete trošiti više novca nego što treba. Oslonite se više na druge ljude sa kojima sarađujete, ne morate sve sami da radite. Od polovine avgusta je moguća povišica tj. napredak na poslu, a bićete zadovoljni opštom situacijom na kraju.
Zdravlje
Imate višak energije i odlično se osećate.
Ribe
Ljubav
Bitan Vam je posao posao, a onda opet od poslednje nedelje avgusta će se ljubav biti na prvom mestu. Izbegavajte rasprave sa voljenom osobom, ali joj posvetite više vremena. Ako ste zauzeti, ne zapostavljajte partnera previše. Ako ste slobodni, preko posla je moguće poznanstvo.  Nemojte svakom da nalazite mane, nego gledajte šta je to što Vam se dopada kod druge osobe.
Posao
Tokom avgusta će situacija biti mnogo bolja nego prethodnog meseca, pa postoji mogućnost napredovanja. Saradnja sa drugima biti lakša, pa možete da započnete neke nove projekte. Važno je da razmislite šta će da bude isplativo, a ne samo da radite i da gubite vreme.
Zdravlje
Moguć je problem sa pritiskom u prvoj polovini meseca.

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta