Ovan

 

Ljubav

 

Partner će da vas podrži u svemu što radite. Nije vam ništa teško da uradite za voljenu osobu. Ako ste slobodni, možete da imate platonski odnos sa nekom osobom u prvoj polovini meseca. Sve može da se razbukta u drugoj polovini septembra. Biće pojačane strasti.

 

Posao

 

Trebalo bi da više verujete drugima. Posvetite se više svemu što radite, ne otaljavajte ništa. Mogući su iznenadni novčani dobici. Vredni ste i veoma uporni. Bitno je da budete otvoreni za nove poslovne prilike i saradnje.

 

Zdravlje

 

Brinete dosta o svom zdravlju, tako da nećete da imate nikakve probleme tokom ovog meseca.

 

 

 

Bik

 

Ljubav

 

Ovaj mesec je za vas idealan za ljubav. Sa partnerom se sjajno slažete I lako dolazite do dogovora. Što se tiče nove ljubavi, ako ste slobodni, preko neke ženske osobe može da dođe do novog poznanstva.

 

Posao

 

Perfekcionizam može dosta da vam smeta u poslu. Nije važno toliko da li ste sve uradili savršeno, nego da li ste odradili bilo šta. Drugi ljudi vam daju podršku, a vaše je da budete usklađeni sa svima.  Neka muška osoba može da vam bude od pomoći.

 

Zdravlje

 

Odlično ćete da se osećate ovog meseca, ali ne prejedajte se, jer ste skloni gojenju.

 

 

 

Blizanci

 

Ljubav

 

Imate odličnu komunikaciju sa partnerom. Nije vam ništa teško i lako dolazite do dogovora. Ako ste slobodni, preko posla ili neke saradnje je moguće novo poznanstvo.

 

Posao

 

Nestrpljivi ste da rezultati na poslu budu odlični. Ipak, dajte sve od sebe da se usredsredite na saradnju. Budite kreativniji nego inače i to će drugi da cene.

 

Zdravlje

 

U drugoj polovini  meseca možete da budete bolje nego inače, ali ćete imati i višak energije. Ugodite sebi, idite na masažu ili se bavite sportom, ako imate vremena.

 

 

 

Rak

 

Ljubav

 

Lako vam je da pokažete partneru osećanja. Sve vam je idealno, ali tek će da bude sjajno u drugoj polovini meseca. Slobodni, od polovine septembra možete da upoznate neku zanimljivu osobu koja može da vam se dopadne. Mora da bude neko ko je veoma strastven.

 

Posao

 

Razmislite o svojim očekivanjima. Ne preterujte sa zahtevima prema sebi, ni prema drugima. Pazite na dokumentaciju. Nemojte da se preforsirate na poslu. Bićete bolje u drugoj polovini meseca. Produktivnost će biti pojačana.

 

Zdravlje

 

Nemate nikakvih zdravstvenih problema. Jačajte imunitet.

 

 

 

Lav

 

Ljubav

 

Slobodni, lako dolazite do dobre komunikacije sa drugima. Moguća su nova poznanstva, pa odaberite pametno. Budite otvoreni za ljubav. Zauzeti, provedite više vremena sa partnerom. Posvećenost će da se isplati.

 

Posao

 

Uradite sve što možete da ne probijete rokove. Budite uporniji. Ako se budete žrtvovali i ako privatni život bude trpeo malo, to će da vam se isplati. Donećete ozbiljne odluke ovog meseca koje mogu da vam pomognu da napredujete.

 

Zdravlje

 

Mogući su problemi sa zubima i imunitetom.

 

 

 

Devica

 

Ljubav

 

Nije vam lako da se potrudite oko partnera, jer mislite da morate oboje da se trudite, a ne samo vi. Najbolje bi bilo da popričate o tome. Ako ste slobodni, na kraćem putu je moguće novo poznanstvo. Ipak, razmislite koliko je ta osoba spremna na vezu.

 

Posao

 

Razmislite o usavršavanju. Nije vam lako da dođete do dobrih rezultata, ali uz pomoć kolega će to da bude olakšano. Priliv novca je povećan, pa ne morate o tome previše da mislite. Stavite svoje potrebe na prvo mesto i budite ambiciozni.

 

Zdravlje

 

Moguć je problem sa cirkulacijom.

 

 

 

Vaga

 

Ljubav

 

Ljubav cveta do polovine septembra! Lako upoznajete nove ljude, alia ko ste u vezi, sve je idealno sa partnerom. Druga polovina meseca može da vam donese posvećenost poslu, ako ste u vezi. To može da bude problem. Ako ste slobodni, neka osoba sa posla može da da sve od sebe da bude sav ama.

 

Posao

 

Usmerite energiju na sve što ste stalno odlagali. Sada je vreme da se fokusirate na svoje obaveze, a ne na tuđe. Iako volite da pomognete drugima to nije prioritet. Budite otvoreni za neku novu poslovnu priliku preko neke osobe koja vam je prilično bliska.

 

Zdravlje

 

Odmarajte više. Ne preterujte sa poslom, naročito u prvoj polovini meseca.

 

 

 

Škorpija

 

Ljubav

 

U prvoj polovini meseca, bilo da ste zauzeti ili ne, nije baš dobro sve aspektovano za ljubav. Izbegavajte sukobe. U drugoj polovini meseca ćete da budete strastveni, a Venera će da bude u vašem znaku, pa nećete morati da brinete previše da li ćete moći da upoznate neku osobu ili da se posvetite voljenoj osobi. Biće sve idealno.

 

Posao

 

Ovog meseca ćete imati osećaj da morate da jurite da ostvarite svoje snove. To jeste tako. Pratite sebe i probajte da se posvetite svemu temeljno. Nije vam lako, ali će da bude osetno lakše od druge polovine meseca. Postići ćete svoje ciljeve koje niste mogli duže vreme.

 

Zdravlje

 

Osećate pritisak od previše obaveza.

 

 

 

Strelac

 

Ljubav

 

Ako ste slobodni, preko prijatelja ili interneta je moguće poznanstvo u prvoj polovini meseca. U drugoj polovini meseca možete da uletite u neku avanturu. Razmislite da li vam stvarno to treba. Zauzeti, nije vam lako da se potpuno posvetite partneru, ali smislite kako da ga iznenadite.

 

Posao

 

Iako vam izgleda da sve stoji u mestu, ne brinite. Sve će da se pokrene sa početne tačke u drugoj polovini meseca. Neka mlađa ženska osoba može da vam da dobre savete. Budite uporni.

 

Zdravlje

 

Sve je idealno što se tiče zdravlja. Potrudite se da se hranite zdravije.

 

 

 

Jarac

 

Ljubav

 

Slobodni, nije vam lako da priđete osobi koja vam se duže vreme sviđa. Postavite se prijateljski, pa može to da uspe. Zauzeti, pokušajte da se usredsredite na voljenu osobu, a ne dozvolite da se oseća zapostavljeno zbog previše obaveza. Smislite kako da se više družite sa zajedničkim prijateljima.

 

Posao

 

Budite otvoreni za saradnju sa osobama koje nisu iz vašeg mesta ili zemlje. Iako možda sve može da izgleda na samom početku meseca jako teško, od treće nedelje septembra će stvari da krenu na bolje. Nećete više morati da se mučite sa saradnicima koji nisu slični vama. Težite ka ostvarenju svojih ciljeva i držite se plana rada.

 

Zdravlje

 

Moguća je prehlada u prvoj polovini meseca.

 

 

 

Vodolija

 

Ljubav

 

Na nekom kraćem putovanju možete da upoznate neku zanimljivu osobu koja će da vam priraste za srce. Ako ste zauzeti, preko posla je moguće neko novo poznanstvo.

 

Posao

 

Sve zavisi od vas. To je ono što vas I brine. Nije vam lako da budete uporni i pozitivni. Neke osobe mogu da vam zasmetaju, ali ne mogu previše da vas poremete. Zato je bitno da ne odustajete od svega što ste započeli.

 

Zdravlje

 

Napetost može da se oseća tokom celog meseca zbog posla.

 

 

 

Ribe

 

Ljubav

 

Što se ljubavi tiče, ako ste slobodni, u drugoj polovini meseca možete da upoznate neku strastvenu osobu koja je slična vama I koja može da vam se dopadne. Ako ste zauzeti, pravite kompromis sa partnerom tokom ovog meseca. Moguće su pojačane strasti u drugoj polovini.

 

Posao

 

Nije vam lako ovog meseca da sačekate dobru priliku. Kao da vam sve izmiče iz ruku. Budite vredni, otvoreni za saradnju i za nove poslovne prilike. U  drugoj polovini meseca osoba koja je veoma pozitivna može da vam da neki predlog za saradnju.

 

Zdravlje

 

Izvestan je problem sa pritiskom.

 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 81 82 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar