Mesečni horoskop za oktobar 2019.

Ovan

Ljubav
Posvetite više pažnje partneru i idite na neko putovanje. Moguće su nesuglasice sa partnerom od druge nedelje ovog meseca, pa pazite šta pričate. Ljubomorne scene su moguće, ali pokušajte da to izbegnete. Pokušajte da poradite na strasti. Moguć je iznenadni početak nove veze.
Posao
Moguća su neka dešavanja koja neće biti baš dobre po Vas, pa ne bi trebalo da žurite sa promenama. Razmislite da li će tako doći do promene što se tiče Vaše novčane situacije na gore. Nije dobar period za ulaganja. Ne započinjite ništa novo od poslednje nedelje meseca, jer Vam aspekti nisu naklonjeni. Neka mlađa ženska osoba Vam može biti od pomoći.
Zdravlje
Bavite se sportom ovog meseca.
Bik
Ljubav
Ovog meseca ćete imati povećanu potrebu za pažnjom. Moguće su manje rasprave sa partnerom jer će posao zauzimati veliki deo Vašeg dana. Potrudite se da ne stavljate partnera na drugo mesto. Ako ste slobodni, moguća je avantura. Ne brzajte sa ulaskom u neku vezu.
Posao

Moguća je saradnja sa drugima. Potrudite se da napravite kompromis sa svima. Dajte oduška sebi i nemojte da se preforsirate. Bitno je samo da ne dogovarate neke stvari koje niste proverili. Nemojte verovati svima.

 Zdravlje
Mogući su problemi sa alergijama i prehladom. Brinite više o sebi.
Blizanci

Ljubav
Kod Vas sve cveta i bićete prezadovoljni što se tiče partnerskih odnosa. Strastveni ste, ali možete da oržite vezu koju ste pre ovog perioda započeli. Slobodni, nemojte po svaku cenu ući u neku vezu. Neka jako fina osoba će naći vreme da se potrudi oko Vas.

Posao

Ovog meseca nije baš idealno stanje što se tiče posla, ali uz dobre saradnike je sve moguće. Nećete moći sve sami. Bitno je samo da se dogovorite sa kolegama šta ko treba da radi. Budite temeljni i ne brzajte sa odlukama vezanim za posao. Ovo je naročito bitno u poslednjoj nedelji.
Zdravlje
Idite na rutinsku proveru kod lekara.
Rak
Ljubav
Moguće je poznanstvo ili neku novu vezu sa osobom koja nije iz Vašeg mesta. Tokom ovog meseca posvetite više vremena osobi sa kojom flertujete neko vreme. Bitno je da budete komunikativni. Veoma ste strastveni. Ako ste u vezi, poradite malo više na vezi i posvetite se partneru.
Posao
Dobro se osećate. Ne nervirajte se ako sve ne ide po planu. Budite prijatni prema kolegama. Ipak možete da imate dosta sreće, naročito ako radite sa osobama koje nisu iz Vašeg mesta. Ako imate priliku za neko usavršavanje iskoristite to.
Zdravlje
Šetajte više i provedite neko vreme u prirodi. Nećete imati većih problema.

Lav

Ljubav

Dragi Lavovi, bilo da ste u vezi ili ne, ovaj mesec će biti odličan. Ne propustite dobre prilike za neka putovanja, zabavu, a flertu ste svakako skloni. Oko sebe imate više osoba koje Vam se dopadaju, pa morate da se odlučite. Ipak, ako ste zauzeti, posvetite više vremena partneru, a ne poslovnim obavezama.

Posao

Moguće su veće promene na poslu o kojima odavno maštate. Planovi su tu, samo je potrebno da ih realizujete. Bitno je da se fokusirate i da ne odstupate od zacrtanih ciljeva. Tokom druge polovine meseca može da dođe do manjeg zastoja, ali tada ne treba da radite ništa novo.
 Zdravlje
Moguća nervoza i povišen pritisak.
Devica

Ljubav

Sa partnerom ovog meseca možete provesti divne trenutke. Prija Vam pažnja i komplimenti koje dobijate od njega. Komunikacija je odlična. Na nekom kraćem putovanju možete da upoznate neke osobe koje će Vam se dopasti.

Posao

Novi predloge za promene na poslu treba da usvojite. Lako sarađujete sa svima, naročito sa mlađim osobama. Treba da iskoristite svaku dobru šansu za napredak. Moguća su kraća poslovna putovanja.

 Zdravlje
Sve je savršeno kod Vas, nema razloga za brigu tokom oktobra.
Vaga

Ljubav

Ovog meseca ste sjajno raspoloženi. Venera je u Vašem znaku tokom prve trećine meseca, a onda prelazi u Škorpiju. Odlično se osećate i ako ste u vezi sve 'cveta'. Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo i možete da se zaljubite, ali imajte u vidu da osoba mora da se potrudi oko Vas više nego inače.  Ako ste slobodni, moguća je neka avantura, ali zadržite to za sebe. Ne obazirite se na tračeve. Ubedili ste sebe da Vam je dobro i to nije tako loša opcija. Neka osoba iz prošlosti se može vratiti u Vaš život.

Posao

Pod stresom ste zbog posla. Nema potrebe toliko da brinete jer imate dobre aspekte sada. Jedino što može biti probleme je to što trošite mnogo novca.  Odredite prioritete na poslu. Priliv novca je svakako očekivan i ovo je jedan odličan mesec za Vas.

Zdravlje
Ne preterujte sa slatkišima i jakom hranom, može doći do gojenja.
Škorpija

Ljubav

Zauzete Škorpije, trebalo bi da budete više posvećeni partneru, ali će sve biti idealno tokom meseca, jer je Venera u vašem znaku od 9. oktobra.  Uradite nešto lepo za partnera, on će da ceni. Strastveniji ste i privlačniji nego inače. Ako ste slobodni, sada je vreme da uđete u vezu.
Posao

Odnosi sa saradnicima će biti stabilni i korektni. Jako ste vredni, ali ste napeti.  Kolege Vas podržavaju, kao i nadređeni. Sačekajte kraj meseca da biste bili sigurni da je sve u redu na poslu. Mogući su nesporazumi sa ljudima sa kojima radite.
Zdravlje
Moguć je problem sa urinarnim traktom.

Strelac
Neko ko odavno pokušava da Vam priđe se brine da nećete sve to dobro da prihvatite. Ne želite da se vežete za nekog. Ako niste u vezi, onda bi bilo dobro da izađete sa nekom osobom koja Vam deluje kao osoba od poverenja. Ako ste u vezi, popričajte sa partnerom šta biste sve mogli da promenite ili idite na neko putovanje.
Posao
Ovog meseca bićete prezadovoljni. Priliv novca je stabilan, konačno možete da kupite sebi sve što Vas zanima. Ne nervirajte se oko posla, jer sada možete da ubirate plodove svog rada. Koristite kontakte da dođete do uspeha. Ako imate prijateljski odnos sa kolegama, lako ćete zadržati stabilnost.
Zdravlje
Imate višak energije i sjajno se osećate.
Jarac

Kod  Vas će se pojaviti ideja o nekoj vezi sa osobom koju možete da upoznate preko prijatelja ili društvenih mreža. Ne brzajte sa tim, nego razmislite da li je to samo strast. Ako ste zauzeti, ne zapostavljajte prijatelje zbog partnera, nego smislite zajedničke aktivnosti i družite se više.

Posao

Sjajno Vam sve ide na poslu, imate čak i pomoć kolega. Radite više nego obično. Pazite da sve odradite na vreme. Nadređeni može biti jako zahtevan, ali pazite na detalje da ne bi bilo problema.

Zdravlje
Bavite se nekom aktivnošću da biste održali dobru formu.
Vodolija
Ljubav
Ne zapostavljajte partnera zbog posla. Previše pažnje obraćate na druge ljude i opterećuju Vas problemi, a Vaša veza trpi. Ako ste slobodni, preko posla je moguće novo poznanstvo. Može sve da ostane i samo na flertu, pa ćete već od polovine meseca da vidite na čemu ste.
 Posao
Imate dosta obaveza, a ne možete da se dobro organizujete. Od 10. oktobra će to ići lakše. Pronađite koji sistem Vama odgovara. Na kraju meseca očekujte napredak na poslu. Nađite vreme i za relaksaciju, nemojte preterivati sa radom.
Zdravlje
Moguća nervoza i problemi sa cirkulacijom.

Ribe

Ljubav
Ako ste u vezi, sve je sjajno, a tako će biti tokom celog meseca. Gledajte da udovoljite partneru, ali budite i zahtevni. Postoji mogućnost zaljubljivanja ako ste slobodni, ali ne brzajte sa nekim zaključcima. Treba vremena da vidite da li je to samo 'hemija'.
Posao

Sve ide kako treba. Imate dosta obaveza. Odredite šta je prioritet. Moguć je problem u komunikaciji sa kolegama, ali kompromis može sve da reši. Podelite obaveze na više manjih da biste sve stigli na vreme.

Zdravlje
Odlično.

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49, treba poslati poruku i odgovoriću u najkraćem mogućem roku.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

 

 
 
 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta