Mesečni horoskop za oktobar 2018.

Ovan

Ljubav

Preko posla možete upoznati neku finu osobu. Poslovna saradnja se može pretvoriti u nešto više. Energiju vezanu za odnose i veze preusmerite na budućnost, ne vraćajte se na stare priče. Očekuje Vas završavanje sa prošlošću i sa lošim stvarima u odnosima. Imajte u vidu da se neka osoba koju dugo znate može opet vratiti u Vaš život, ali sada moguća jedino avantura. Zauzeti, ne budite previše ljubomorni.

Posao

Svaka vrsta partnerstva je pozitivna za Vas, naročito ako se desi da možete da sarađujete sa nekim na duže staze ili da ste možda pre sarađivali sa tom osobom. Novac možete zaraditi od nekog posla koji vam je zanimljiv i kreativan. Budite vredni. Pripazite na papire i na to šta potpisujete. Ne radite ništa sa nekim ukoliko niste sigurni u tu osobu i ne izlazite svima u susret.

Zdravlje

Mogući su problemi sa imunitetom. Unosite vitamine.

Bik
Ljubav

Zanimljiva dešavanja Vas očekuju ovog meseca. Partner može puno da Vam pomogne u poslu. Jake su strasti. Komunikacija je odlična. Sve ide kako ste zamislili. Neka stara ljubav se može vratiti u Vaš život iznenada. Razmislite koliko će Vam to doneti problema i dobrobiti. Ne srljajte.

Posao

Ukoliko nemate posao, možete ga naći preko prijatelja ili neke drage osobe. Privatni posao je dobar za Vas. Nije loš mesec ni za saradnju sa drugima, samo je bitno da pravite kompromis i neće biti problema. Neka muška osoba Vas može izbaciti iz takta na poslu, ali budite staloženi.

Zdravlje

Pijte puno vode.

Blizanci
Ljubav

Odlična je komunikacija sa partnerom. Bilo bi dobro samo da uskladite posao i privatni život. Tako nećete imati probleme. Ukoliko Vas nešto muči, rešite sve razgovorom odmah. Prvo razmislite da li ste Vi nezadovoljni i da li treba ulaziti u rasprave. Budite smireni.

Posao

Odličan je mesec za posao. Napredujete veoma brzo i sve Vam ide od ruke. Neka ženska osoba može biti od pomoći, ali stari saradnici se mogu vratiti u Vaš život. Proveravajte datume, rokove i nemojte gubiti bitna dokumenta.

Zdravlje

Odlično ćete biti raspoloženi i dobro ćete se osećati tokom celog meseca.

Rak
Ljubav

Zabavljajte se. Uživajte u ljubavi. Ne dozvolite da Vam neko kaže da ne može sve da bude kako ste zamislili i da Vaš odnos sa partnerom nije idealan. To samo Vi znate. Ljubomore će biti, ali ako shvatite da je to samo stvar nesigurnosti, onda je neće biti. Slobodni, možete da očekujete pojavu neke zanimljive osobe u Vašem životu. Trebalo bi da pokušate da uskladite obaveze sa partnerom, jer je sada jako teško postići balans. Problemi koje ste već imali u vezama se mogu pojaviti i sada u ovoj vezi, a ako ste slobodni u novoj. Ne ponavljajte stare greške.

Posao

Ne morate svima da se poveravate o svom poslu. Zadržite nešto ponekad za sebe. Nisu svi oko Vas dobronamerni. Ne preterujte sa poslom jer ćete napraviti sebi preveliki pritisak. Nemate dovoljno elana i volje za rad. Svakako, nađite nešto što može da Vam bude motivacija.

Zdravlje

Bilo bi dobro da provodite više vremena u prirodi. Jačajte imunitet.

Lav
Ljubav

Možete očekivati neka zanimljiva dešavanja. Dobra komunikacija sa partnerom može da reši sve probleme. Samo je bitno da pravite kompromis. Ne ulazite u rasprave oko problema koje ste imali ranije, bitno je kako se osećate sada. Ostavite prošlost za sobom. Ako ste u vezi može imati manje rasprave, ali ne bi trebalo da dozvolite drugima da se mešaju u Vaš odnos.

Posao

Dobar je period za posao ovog meseca, tako da ako ste planirali da nešto da menjate, uradite to. Novac će dolaziti u manjim količinama ali će ga biti, shodno trudu. Vreme je da se oslonite na druge i da ostvarite svoje planove uz nečiju pomoć. Ne morate previše brinuti o finansijama. Ulaganja u nove poslove će biti isplativa.

Zdravlje

Morate više brinuti o sebi, ne zapostavljajte svoje zdravlje zbog obaveza.

Devica
Ljubav

Ukoliko sarađujete sa nekim ko Vam se dopada, možda to nije samo flert. Bilo bi dobro da porazmislite sa kim imate najbolju komunikaciju trenutno i sa kim se dosta čujete ili dopisujete. Možda je baš ta osoba ona koja Vam odgovara. Nemojte gledati samo svoje potrebe u vezi, nego pitajte partnera šta on želi i uvažite njegovo mišljenje. Ne dozvolite da finansije utiču na odnos sa partnerom i da to izazove nemir. Idite na kraći put sa partnerom, prijaće Vam.

Posao

Možda će doći do nepredviđenih troškova ili rasipanja novca. Gledajte da štedite malo, iako niste skloni tome trenutno. Posao će Vam doneti dosta novca, ali platite prvo račune Bilo bi najbolje kada biste napravili balans između zarade i troškova. Neka muška osoba Vas može izbaciti iz takta na poslu.

Zdravlje

Moguć stres i pojačana nervoza. Bavite se sportom.

Vaga
Ukoliko ste u dugoj vezi, sada je pravo vreme da rešite sve probleme. Ne ulepšavajte mane koje Vi imate, a ni partner. Budite realni i tako ćete lako doći do rešenja problema. Kompromis je bitna, ali ne neophodna stvar sada, jer je važno da kažete šta stvarno mislite i da ne trpite ništa što Vam smeta. Ako ste slobodni, pomirenje sa nekom osobom iz prošlosti je izvesno i nije loša opcija tokom ovog meseca. Bićete strastveni i romantični.

Posao

Moguća saradnja sa osobama koje Vam baš prijaju za saradnju. Sve Vam ide od ruke. Dobro se osećate i vidite konačno poboljšanje na poslovnom planu. Ako Vam je potrebna neka oprema za posao, neka tehnika, onda bi trebalo da sačekate da prođe ovaj mesec, makar nemojte imati neka veća ulaganja.

Zdravlje

Ne prejedajte se. Mogući su problemi sa organima za varenje.

Škorpija
Ljubav

Strastveni ste, Venera je u dalje u Vašem znaku i uživate u pažnji koju imate. Ne budite ljubomorni i uživajte u dobrim aspektima. Neka osoba sa kojom ste već bili može se ponovo vratiti u Vaš život, ali to nije dobra opcija. Ako želite avanturu, imaćete dosta prilika za flert i nešto više.

Posao

Ne trošite previše novca na stvari koje Vam nisu baš potrebne. Bitno je da gledate samo sebe na poslu, ne pomažite previše drugima. Ako Vam neko kaže da Vam je potrebno usavršavanje onda prionite na učenje. Ovo je poslednji mesec kada ćete imati vremena za to, jer posle sledi ubiranje plodova. Sledite svoje ideje i ne odustajte od njih.

Zdravlje

Moguća prehlada.

Strelac
Ljubav

Moguće su rasprave sa partnerom, ali je bar dobar seksualni život. Budite otvoreni, ne gubite vreme sa nekim ako mislite da ta osoba nije za Vas. Budite realni. Moguća je tajna veza u kojoj se možete osećati dobro, ali ne zadugo. Ne dozvolite bivšim ljubavima da Vam se vrate u život.

Posao

Ako ste privatnik, to je sjajno. Budite srećni jer ćete imati dosta posla ovog meseca. Zaradićete dosta novca, ali nemojte preterivati u trošenju. Budite skromniji i radite sve u skladu sa mogućnostima. Štednja je preporuka i ovog meseca.

Zdravlje

Odlično ćete se osećati.

Jarac
Strasti su uzburkane. Moguće su rasprave. Ne raspravljajte se sa partnerom oko sitnica, bolje bi bilo da nađete neki kompromis. Novac, previše izdataka ili nemogućnost putovanja, mogu biti problem. Bilo bi dobro da se postavite kao prijatelj prema partneru i da imate više razumevanja. Slobodni, preko prijatelja možete upoznati neku zanimljivu osobu.

Posao

Ukoliko budete sve malo brže radili, brzo će doći dobri rezultati. Ne nervirajte se ako na početku meseca nemate dosta novca, to će se promeniti. Preko interneta ili prijatelja možete dobiti poslovnu priliku. Povežite se sa ljudima i budite komunikativni, pa ćete lakše doći do uspeha. Neki iznenadni troškovi su mogući.

Zdravlje

Moguć problem sa cirkulacijom i nervozom.

Vodolija
Ljubav

Dosta stresa možete očekivati ovog meseca. Unesite neke novine u odnos sa partnerom. Nemojte ga pritiskati i gušiti obavezama. Dajte jedno drugom malo više prostora. Slobodni, neka osoba kojoj se odavno dopadate će Vam uskoro prići. To može biti i neko koga znate preko posla.

Posao

Ovog meseca bi trebalo da pozavršavate sve obaveze koje ste započeli. Nije dobar mesec za neke nove stvari, ali za započete poslove jeste. Stari klijenti i saradnici će se vratiti. Imaćete posla više nego inače. Odličan je mesec za napredak.

Zdravlje

Moguć je problem sa pritiskom povremeno u toku meseca, ali i sa glavoboljom.

Ribe
Ljubav

Odličan odnos sa partnerom. Komunikacija je savršena da ne možete da poverujete da je to ista osoba. Sve je pozitivno i nema nikakvih problema. Kompromis je uvek moguć. Ako imate vremena i priliku, idite na neko putovanje, makar kraće. Prijaće Vam.

Posao

Preko interneta ili prijatelja, neke grupe ljudi možete zaraditi više novca, ako ste privatnik. Ako radite za nekog, bilo bi dobro da razmislite o kontaktima koji bi bili od pomoći. Mogući su povećani troškovi ovog meseca, ali će opet na kraju meseca biti sve u redu. Nije idelan mesec za podizanje kredita i veće pozajmice.

Zdravlje

Odlično ćete se osećati ovog meseca.

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu analizu ili zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice, a možete i u formi sajta, gde je kontakt meni.

Viber broj je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije. 

Pošto sam već 6 godina astrolog MONDO portala, tekst je objavljen i na njihovom sajtu gde možete čitati horoskop u Magazinu. 

 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta