Mesečni horoskop za novembar 2018.

Ovan

Posao
Puni ste energije, ali je pitanje da li je dobro usmeravate. Gledajte da kroz ono što volite pretočite energiju. Dobra saradnja sa drugima. Imate podršku drugih ljudi, samo ne otkrivajte svima sve što planirate. Zadržite nešto za sebe. Bićete zadovoljni novčanom situacijom od polovine novembra. Neka mlađa ženska osoba može biti od pomoći. Ipak, bitno je da u drugoj polovini meseca ne započinjete ništa.
Ljubav
Strastveni ste. Uživajte u vezi i u svemu što Vam partner pruža. Imaćete bolju komunikaciju sa partnerom, ali tek od polovine meseca. Bitno je da ne prenosite nervozu sa posla na privatni život. Slobodni, do polovine meseca je moguće pomirenje sa nekom osobom iz prošlosti, a od polovine ćete se samo usmeriti na budućnost.
Zdravlje
Pod stresom moćete biti ako se dobro ne organizujete.

 

Bik
Posao
Ide Vam dobro. Ne brinite se toliko, sve što sada ide sporije, ubrzaće se već od druge nedelje novembra. Ukoliko imate saradnike, bilo bi dobro da se postavite drugačije prema njima  i da se tačno zna ko ima koje obaveze. Tako je najbolje. Možete konačno pozavršavati sve što ste hteli, ali Vam nikako nije polazilo od ruke. Ljubav
Možete sarađivati sa partnerom na poslu ili Vam on može dati neke dobre savete. Ne nervirajte se bez razloga, jer svaki problem je rešiv. Ukoliko ne rešite sada sve nedoumice, problemi koje imate mogu lako da eskaliraju. Nemojte zapostavljati partnera/ljubavni život zbog posla.
Zdravlje
Odlično ćetese osećati tokom meseca, naročito od polovine meseca.

Blizanci
Posao
Završavajte sve poslove koje možete. Sve Vam ide brže nego obično. Bitno je samo da se organizujete dobro. Nemojte biti neozbiljni, nego fokusirani. Tako ćete manje biti pod stresom. Imaćete sreće, pa iskoristite povoljne aspekte. Od polovine meseca ćete se možda posvetiti starim saradnicima.
 Ljubav
Dobra je komunikacija sa partnerom, ali i dobro raspoloženje bliskih ljudi i odlični odnosi doprinose tome. Uživajte u vezi i činite lepe stvari za partnera. Od druge nedelje će odnos procvetati. Idite na neki put. Ako ste slobodni  na nekom putu možete upoznati neku zanimljivu osobu. 
Zdravlje
Moguća je nervoza u drugoj polovini meseca.

Rak
Posao
Imate dobar priliv novca. Imaćete i previše posla od 10. novembra. Svakako, pokušajte da se dobro organizujete, da biste sve stigli na vreme. Proverite gde Vam stoje dokumenta, pazite šta potpisujete, naročito u drugoj polovini meseca.
Ljubav
Jako Vam je dobro u vezi, jako je sve stabilno i odlično se osećate, ali od sledeće nedelje se menjaju priroteti. Okrenućete se ka poslu više, a veza će biti na drugom mestu. Poradite na komunikaciji sa partnerom ili sa osobom koja Vam se već duže vreme dopada. Strastveni ste i željni ljubavi.
Zdravlje
Imaćete više energije ovog meseca. Šetajte više i provedite vreme u prirodi.

Lav

Posao
Imate dobru priliku da napredujete ukoliko se bavite trgovinom ili ako imate poslovnu saradnju, ali od polovine novembra nemojte raditi ništa novo, nego se držite ustaljenih načina rada. Nije idealno vreme za širenje poslovanja. Radite sami šta možete, a ne sa saradnicima, iako će Vam to biti lakše od polovine meseca.
Ljubav
Jako Vam je dobro u vezi. Nemate razloga za brigu, uradite nešto lepo za partnera i usrećite ga. Uskoro će doći do pojačane sreće u vezi, pa pokušajte da idete stalno negde da menjate mesto boravka ili bar šetajte. Bitno je da Vam ne bude dosadno.
Zdravlje
Odmarajte se više, nemojte se preforsirati. Moguć problem sa leđima.
Dobro.

Devica
Posao
Novčana situacija će se popraviti od polovine meseca, ali se možete osećati iscrpljeno. Nove saradnje su veoma pogodne sada. Bićete uspešni koju god opciju da odaberete.
Ljubav
Uskoro će se strast koju imate u vezi pretvoriti u stabilnost, a odnos sa partnerom će se poboljšati. Od druge nedelje novembra potrudite se da što više udovoljavate partneru i da mu dajete slobodu. To je ono što održava vezu zdravom. Slobodni, mogućnost zaljubljivanja na mestu za izlazak ili na putovanju je povećana. 
Zdravlje
Odmarajte se.

Vaga
Posao
Veoma ste nervozni jer novac jako brzo trošite. Nemojte pozajmljivati novac ili uzimati kredit, ako je to moguće. Razmislite dobro šta Vam je najvažnije da prvo uradite radite. Od druge nedelje ćete se osećati bolje, pa ćete i imati više uspeha na poslu.
Ljubav
Partner je veoma vezan za Vas. Vama je sada teško i niste baš raspoloženi za romantične scene. To će se promeniti za sve nedelje i druga strana, koja je romantična, će biti vidljivija. Sve što je bilo loše u vezi će biti bolje, a bićete romantičniji. Preko prijatelja je moguće novo poznanstvo, ali i preko posla.
Zdravlje
Moguća nervoza zbog posla.

Škorpija
Posao
Dosta promena. Veći priliv novca očekujte u prvoj polovini meseca. Od 16.11. su mogući povećani troškovi. Ipak, imaćete previše posla da ne morate da brinete. Imate odličnu podršku od strane prijatelja i partnera. Biće sve kako ste isplanirali i konačno ćete imati dosta sreće na poslu i sa finansijama.
Ljubav
Podršku od partnera imate u svemu, a i pomoć, ali će biti sve mnogo bolje od 16.11. Jaka osećanja se bude, ali to Vam konačno prija. Ako ste slobodni znaćete tačno koja Vam osoba odgovara od polovine meseca. Ne brzajte sa ulaskom u vezu.
Zdravlje
Moguća prehlada i problemi sa urinarnim traktom.

Strelac
Posao
Veoma ste komunikativni i dobro raspoloženi.  Nećete više žuriti i juriti, nego ćete gledati kako da sebi ugodite i da Vam ne bude dosadno na poslu. Tehnički problemi na poslu su mogući, ali Vas klijenti mogu nervirati. Dobra saradnja sa poslovnim partnerima, ali nadređeni može biti prezahtevan.
Ljubav
Moguća je tajna veza ili je partner jako daleko od Vas, pa Vam to teško pada. To će se sve srediti od polovine meseca. Nemojte imati previše poverenja u osobu koju ne poznajete dobro, ako ste slobodni. Imajte strpljenja dok je ne upoznate bolje. Neka osoba iz prošlosti se može vratiti u Vaš život, ali to možda nije dobra varijanta za Vas.
Zdravlje
Bavite se sportom ovog meseca, prijaće Vam.

Jarac
Posao
Imaćete dosta zastoja u drugoj polovini meseca i to Vam se nikako ne sviđa. Platite račune na vreme i sve što ste isplanirali, nemojte odlagati ništa. Imate puno prilika da sarađujete sa ljudima koji nisu iz Vašeg mesta, ali razmislite da li je to dobra opcija za Vas. Proverite šta potpisujete.
Ljubav
Strastveni ste ovog meseca. Ne zapostavljajte prijatelje zbog partnera, iako su ljubomorne scene moguće. Pokušajte da ugodite jedno drugom, a možete i da odete na neki put zajedno. Ako ste slobodni, preko interneta možete upoznati neku novu osobu, ali od druge polovine meseca. 
Zdravlje
Dobro ćete se osećati tokom celog meseca.

Vodolija
Posao
Problemi na poslu su mogući, ne nervirajte se, jer će tenzija prestati uskoro. Dosta novih dogovora, novih predloga konkretnih će biti u prvoj polovini meseca. Više ćete trošiti nego obično. Ipak, neće Vam posao biti u fokusu ovog meseca. 
Ljubav
Imate dosta ponuda, dosta novih prilika od polovine novembra. Ako ste u braku ili dugoj vezi, Vi sigurno uživate. Nekako je sve lakše nego obično, ali radi se o tome da morate biti komunikativni i otvoreni prema partneru. Ne forsirajte promene, bolje je da održite postojeće stanje stabilnim. Slobodni, od polovine meseca moguća je promena statusa i bićete skloni zaljubljivanju.
Zdravlje
Moguća nervoza.

Ribe
Posao
Imate pomoć od drugih ljudi, naročito od žena od 16.11. Jako Vam je lepo na poslu, ali ćete se okrenuti poslovnim saradnjama i bićete zadovoljni i sa manjim ostvarenjem planova. Veoma je važno da period do kraja meseca izgurate bez nekih većih promena, a ne da se nervirate oko svakog detalja. 
Ljubav 
Promenljivog ste raspoloženja. Jako ste nervozni, pa tu nervozu možete da prenesete na partnera i da dođe do svađa. Pazite šta pričate, jer su moguće rasprave i nerazumevanje. Ako ste slobodni, bićete romantičniji u drugoj polovini meseca.
Zdravlje
Ne preterujte sa slatkišima. Postoji mogućnost gojenja. Bavite se sportom.

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije. 

 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta