MESEČNI HOROSKOP ZA MART 2019

Ovan
 
Ljubav
Ovog meseca će biti zabavno za ljubav. I dalje postoji  mogućnost da se zbližite sa osobom koja je iz bliskog okruženja. Možete je upoznati preko prijatelja, interneta ili preko neke grupe ljudi.  Možda ćete biti previše ljubomorni, ako ste u vezi.
Posao
Pokušajte da ne rasipate energiju na sto strana. Usredsredite se na obaveze koje su prioritetne. Tako ćete biti efikasniji. Potrudite se da se od druge nedelje marta ne nervirate previše oko posla. Neće Vam ići sve od ruke, do poslednje nedelje marta, već ćete biti usporeniji. Pokušajte da u tom periodu ne započinjete ništa. Sačekajte poslednju nedelju marta, jer će Merkur biti retrogradan do tad i može Vam pokvariti planove.
Zdravlje
Idite na rutinski pregled kod lekara.
 
Bik

Ljubav
Ovog meseca ćete biti skloni flertu na poslu, naročito u prvoj polovini meseca. Ali stalno će Vam biti dosadno i ne opterećujte se previše detaljima. Pokušajte da ne opterećujete saradnike nekim poteškoćama koje imate na radnom mestu. Od druge nedelje martaa je moguć flert sa osobom sa kojom radite ili možete upoznati nekog preko posla.
Posao
Što se tiče posla, bićete pod stresom zbog novca. Ne nervirajte se previše oko svega, jer svakako stvari neće ići baš kako ste zamislili. Sve će biti malo sporije nego inače. Potrudite se da se fokusirate na rad, budite vredniji. Možete preko prijatelja dobiti novi posao, ali dobro razmislite da li Vam je to potrebno sada.
Zdravlje
Imate višak energije, bavite se sportom.

Blizanci

Ljubav
Usmerite se na uvođenje nekih novih aktivnosti u Vaš odnos sa partnerom. Tokom prve polovine meseca ćete biti malo više pod stresom.  Muče Vas neke stvari iz prošlosti, ali potrudite se da ne razmišljate o nečemu što ne možete da promenite. Idite na put sa partnerom, to će osvežiti odnos. Bićete romantičniji od poslednje nedelje marta.  
Posao
Nervoza će se povećati na poslu od druge nedelje marta, ali imajte u vidu da treba da se fokusirate više do kraja marta meseca. Dosta stvari morate da završite, ništa ne sme da ostaje nejasno, a odnos sa kolegama se mora poboljšati. Poradite na komunikaciji sa saradnicima. Sada je vreme za saradnju sa već proverenim kontaktima, a ne za nešto novo. Neka mlađa ženska osoba Vam može biti od pomoći. 
Zdravlje
Moguća je glavobolja zbog previše stresa.

Rak

Ljubav
Romantični ste. Bićete dobro raspoloženi celog meseca, ali i strasti će biti jake. Ne dozvolite da se neko meša u odnos sa partnerom, jer možda nemaju svi dobronamerne savete. Ako ste slobodni, možete upoznati neku novu osobu, ali nemojte uću prebrzo u vezu, bolje je da imate strpljenja do kraja meseca.
Posao
Neće Vam biti dovoljno novca koliko god da imate ovog meseca. Bilo bi pametno da manje trošite, ali ipak u dugove upasti nećete. Moguća je nervoza na poslu tokom ovog meseca. Neka muška osoba Vas može izbaciti iz takta. Nije dobar mesec za nove projekte, držite se plana rada i započetih stvari.
Zdravlje
Pazite se povreda, nemojte se  preforsirati na poslu. Moguć premor.

Lav

Ljubav
Bićete skloni flertu ako ste slobodni, ali nećete se zaletati u bilo kakve avanture. Bićete strastveniji, pa možete upoznati osobu koja će u Vama probuditi strast ili želju za nečim ozbiljnim.  Nemojte sebi napraviti sebi problem ako ste u dobroj vezi. Bilo bi dobro da pokažete partneru da cenite sve što on radi za Vas, ali i da pokažete da Vam je stalo. 
Posao
Možda neće sve ići kako treba, ali se nemojte deprimirati. Pokušajte da se dogovorite sa saradnicima. Od druge nedelje marta dosta stvari će se „izgubiti u prevodu“. Sporije treba da radite i da budete pažljivi na poslu.  
Zdravlje
Dobro. 

Devica

Ljubav
Do polovine marta ćete biti fokusirani na posao više, nego na ljubav. Nekako Vam ništa neće ići od ruke. Imate utisak da se dopadate nekoj osobi koju znate odavno. Bićete romantičniji i skloni flertu. Slobodni, može se desiti da birate između više osoba, ali nemojte ulaziti u neku nejasnu vezu.  Mogući su nesporazumi i za one koji su u dugim vezama, ali biste mogli i da prećutite bar od 6. marta do 26. marta sve što Vam smeta.
Posao
Što se tiče posla, nije savršen mesec za nove projekte ili poslove. Ova mesec nije baš idealan za saradnju, ali se držite ustaljenih pravila. Ne odrađujte sve što radite, nego se potrudite da budete temeljni i sve proverite više puta. Moguće su greške, nesporazumi i problemi, pa budite oprezni. Zdravlje
Bićete napeti u drugoj polovini meseca.

Vaga

Ljubav
Sve ide kako treba, ali i dalje želite da ostanete slobodni, ne želite da Vas neko sputava, želite da imate svoju slobodu.  Vidite se sa prijateljima, ne zapostavljajte ih zbog ljubavi. Potrebno Vam je više vremena za sebe, pa se to može protumačiti kao sebičnost. Ako ste slobodni preko posla ili na nekom putu možete upoznati neku osobu koja Vam može biti zanimljiva.
Posao
Što se tiče posla, sada ćete manje trošiti novca. To je dobro, jer ćete se uozbiljiti. Potrudite se da se fokusirate na rad, ali čak i ako morate da radite prekovremeno, bilo bi dobro da date svoj maksimum. Ne započinjite nove poslove u prve 3 nedelje marta, jer neće biti povoljni aspekti.
Zdravlje
Osećaćete se dobro, ali pomalo umorno. 

Škorpija

Ljubav
Imate utisak da partner želi slobodu, ali u isto vreme mu je stalo do Vas. Morate popričati o svemu što Vam smeta, da ne biste preteranu brigu partnera osetiti kao pritisak. Uživajte u vezi sa partnerom. Nađite više vremena za ljubav. Slobodni, ne želite da se vezujete, ali ste romantični i skloni flertu. 
Posao
Dosta novca možete zaraditi ovog meseca. Nema više problema na poslu i veoma ste zadovoljni. Potrudite se da se usredsredite na posao, na saradnju sa proverenim saradnicima.  Najbolje bi bilo da se usmerite na završavanje obaveza, da ne pričate drugima o svojim planovima. 
Zdravlje
Moguć problem sa pritiskom.

Strelac

Ljubav
Što se tiče ljubavi, nećete želeti da se vezujete ovog meseca ako ste slobodni. Moguć je flert, neka avantura, ali nećete lako naći zajednički jezik sa potencijalnim partnerom. Imaćete više energije nego inače. Ako ste u vezi, bilo bi dobro da poradite na komunikaciji sa partnerom, ali očekujte promene. Izbegavajte rešavanje problema koji postoje odavno, sada nije vreme za to, nego za održavanje stabilnosti. 
Posao
Ovog meseca bi trebalo da se usmerite na usavršavanje, na neke nove priče, projekte. Napeti ste jer želite da uradite dosta stvari, ali Vam ne ide baš sve kako ste zamislili. Neka muška osoba može biti prepreka na poslu. Organizujte bolje svoje vreme. Sve ide sporije nego inače, ali budite strpljivi i realni. Budite odgovorniji što se tiče novca, jer nije sigurno da ćete imati baš stalno isti priliv novca ili mnogo posla, zato ulažite pametno vreme i energiju. Štedite malo. 
Zdravlje
Moguća nervoza. Ne prejedajte se, vreme je za dijetu.
 
Jarac

Ljubav
Ovog meseca ćete biti skloni flertu. Ako ste u vezi, manje ćete pričati o problemima, više će se dobrih stvari dešavati, a to će Vam baš prijati. Ugodite sebi i partneru. Budite pozitivniji. Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo u izlasku ili preko neke osobe sa kojom radite. 
Posao
Što se tiče posla, najbolje bi bilo da ništa ne menjate jer se treba održati postojeći priliv novca. Sve Vam ide lepo, ali ne trošite previše novca.  Uspeh na poslu zavisi od sposobnosti da se dogovorite sa drugima, ali i od odnosa sa kolegama, koji mora biti prijateljski. 
Zdravlje
Moguć problem sa spavanjem, pritiskom i imunitetom. Unosite više vitamina. 

Vodolija

Ljubav
Blistate o dobijate komplimente sa svih strana. Odlično se osećate. U vezi je sve idealno i imate podršku partnera za sve. Slobodni, možete ući u neku vezu sa nekom osobom koja je iz bliskog okruženja, koju odavno znate. 
Posao
Ovog meseca ćete biti prilično zadovoljni prilivom novca. Odličan je mesec za ulaganje. Potrudite se da se fokusirate na završavanje zadataka, obaveza, jer sada nije vreme za nove početke. Nemojte imati previše poverenja u druge. Moguć povećan iznenadni trošak. 
Zdravlje
Moguć premor i glavobolja zbog previše obaveza. 

Ribe

Ljubav
Što se tiče ljubavi, ovog meseca postoji mogućnost tajnih veza, flerta i nejasnoća u ljubavi. Ako ste slobodni, potrudite se da se fokusirate na osobe koje su iz bliskog okruženja. Treba Vam neko da Vas razume bez reči. 
Zauzeti, sve je kako treba, užživajte više sa partnerom. Ako Vam nešto smeta, recite, ali ne pravite veliku dramu oko svega, jer će to pokvariti odnos. Problemi u komunikaciji su izvesni. 
Posao
Ovog meseca niste orni za rad. Poštujte rokove i nemojte nigde kasniti.  Neke nove poslovne prilike su lako ostvarive. Muška osoba, koja može biti nadređeni ili saradnik, Vam može praviti problem tokom ovog meseca. Morate više da se potrudite ako želite da održite postojeće stanje.
Zdravlje
Odlično ćete se osećati tokom ovog meseca.

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije.

Planete na današnji dan

Rođeni na današnji dan

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta