Mesečni horoskop za maj 2018.

OVAN

Posao

Umete da delujete vrlo zahtevno i preduzimljivo. U poslednje vreme se često nalazite u centru glavnih poslovnih dešavanja. Budite promišljeni da biste pravilno odgovorili na izazove koji Vas čekaju ovog meseca. Jako je bitno da date značaj tuđem mišljenju i da poštujete kolege ovog meseca, da biste uspeli da se dogovorite oko posla. Vredni ste i agilni, naročito do polovine meseca, kada ćete osetiti plodove uspeha i uvideti kako sve možete napredovati. Problemi će se u velikoj meri smanjiti od polovine meseca.

Ljubav

Nalazite se u sjajnoj prilici da ostvarite harmoniju u vezi. Osećate potrebu da poboljšate odnos sa voljenom osobom. Podstičete partnera da bude romantičan. Strasti su jake. Jasno dajte do znanja osobi koja Vam se dopada znak, kao i šta želite, bilo da je to romansa ili avantura. Uživajte u novim ljubavnim izazovima. Budite komunikativni jer ćete tako doprineti uživanju i boljim odnosima sa partnerom ili potencijalnim partnerom.

Zdravlje

Moguć problem sa pritiskom i glavoboljom u prvoj polovini meseca.

BIK
Posao

Pomalo stagnirate, što iscrpljuje Vašu snagu i kreativnost. Ne možete da shvatite zašto Vam drugi smetaju i zašto ne žele da napredujete. Od druge polovine meseca će sve biti mnogo bolje, ali ćete morati da uložite više energije da bi se promene dogodile. Neka muška osoba može biti od pomoći, a može to biti i neki prijatelj. Krajem meseca očekuju Vas iznenadni troškovi.

Ljubav

Venera je u Vašem polju ljubavi i Vi i dalje blistate. Delujete zadovoljno, prija Vam vreme provedeno u društvu voljene osobe. Želite da iskristališete odnos sa partnerom i da sve postavite na pravi put. Potreban Vam je neko ko će Vam se posvetiti potpuno. Ako ste slobodni, imate idealnu priliku da ostvarite brojne emotivne kontakte ili novu romansu baš ovog meseca. To se može desiti na nekom putovanju.

Zdravlje

Odlično ćete se osećati, bićete pozitivni tokom meseca.

BLIZANCI
Posao

Prihvatite saradnju sa jako uspešnom osobom. Nećete se pokajati. Odlučni ste i preduzimljivi, uspeh Vam je važan i to svi vide. Bitno je da se ne raspravljate sa kolegama ako nešto ne ide kako ste zamislili. Potrudite se da date sve od sebe i da se dobro organizujete. Pravite kompromise i budite ljubazni. To je recept za uspeh ovog meseca.

Ljubav

Sve je sjajno u ljubavi, Venera je u Vašem znaku. Do polovine maja će sve ići idealno, ali ćete biti romantičniji od polovine maja. Podrška bliskih prijatelja, uvek deluje pozitivno na Vaše raspoloženje i samopouzdanje. Emotivne dileme možete razrešiti, ali je potrebno strpljenje i vreme. Ako ste slobodni, očekuje Vas dobar ljubavni sastanak u prvoj polovini meseca. Ne odbijajte poziv za izlazak od neke zabavne i pričljive osobe.

Zdravlje

Ne preterujte sa slatkišima ili nezdravom hranom. Imate potrebu za uživanjem.

RAK
Posao

Vrlo ste energični i umete da se nametnete saradnicima. Znate šta hoćete i kako da to i ostvarite. Pomalo vas drugi ljudi ometaju, ali od polovine meseca će sve prepreke prestati da Vas koče i lako ćete doći do ostvarenja svog cilja. Ne odustajte i držite se svoj kursa. Ne obraćajte pažnju na kolege i negativne osobe. Tako ćete biti efikasniji.

Ljubav

Sve češće osećate romantičnu notu u raspoloženju i imate pojačanu potrebu za ljubavnom harmonijom. Uživajte u lepim stvarima i dozvolite sebi da se zaljubite. Bićete skloni flertu u prvoj polovini meseca. Venera ulazi u Vaš znak od polovine meseca, a to će Vas prilično razbuditi i oraspoložiti. Ako ste u dugoj vezi možete osetno pobooljšati svoj odnos sa partnerom.

Zdravlje

Nervoza prolazi u drugoj polovini meseca, strpite se.

LAV
Posao

Delujete vrlo energično u svojim namerama, ali ne možete da radite više stvari u isto vreme. Bitno je da ne gledate samo sebe nego i da lepo sarađujete sa drugima. Imate potrebu da Vas drugi pohvale, a ovakvim načinom rada, vrednim i odgovornim, ćete upravo to i ostvariti. Moguća je čak i povišica. Smetaju Vam različiti vidovi taktiziranja, kada Vas okolina usporava u poslu ili kada neko od saradnika nije spreman da sarađuje. U drugoj polovini meseca nemojte praviti promene, jer treba ostati miran, staložen da bi se kasnije napredovalo.

Ljubav

Imate dobar plan za ljubav, ali Vam ne ide sve idealno. Ako ste slobodni, preko prijatelja možete nekog upoznati i može biti u početku zabavno, ali to može ostati samo avantura ili tajna veza. Ako ste zauzeti, ne dozvolite da prijateljstvo stane na put vezi. U drugoj polovini meseca ćete biti romantičniji, ali budite iskreni prema partneru ako Vam nešto smeta. Nemojte biti hladni.

Zdravlje

Mogući su problemi sa varenjem, pritiskom i glavoboljom. Ako budete više ugađali sebi i odmarali se, biće sve u redu.

DEVICA
Posao

Jako Vam je bitno da unapredite svoju poziciju na poslu. Delujete aktivno u različitim oblastima i prihvatate nove poslovne izazove. Može se reći da Vam ovog meseca ništa neće teško pasti, jer znate koji je Vaš cilj. Želite da napredujete i da budete zadovoljni na kraju meseca. Nemojte dozvoliti da Vas posao okupira više nego što je potrebno. Tražite savet prijatelja ili saradnika, ako niste sigurni koje odluke da donesete odmah, a šta da ostavite za kasnije.

Ljubav

Potrebna je dobra volja i nežnost da biste održali mir u vezi. Nemojte se raspravljati oko sitnica, ne odlažite nikakve kraće puteve, nikakve lepe događaje zbog posla. To može ugroziti vezu. Ako ste slobodni, prihvatite nečije udvaranje i društvo. U drugoj polovini meseca ćete se sigurno zaljubiti neočekivano.

Zdravlje

Bićete pozitivni i dobro raspoloženi, ali povedite računa o zdravlju od polovine maja.

VAGA
Posao

Potrebno je da uskladite svoje želje i mogućnosti. Veoma ste zabrinuti zbog poslovnog statusa i ne želite da radite baš sve što drugi zahtevaju od Vas. To može naići na osudu. Budite efikasniji da biste lakše došli do posla, do angažmana. Ne pravite problem drugima, nego radite u skladu sa pravilima. Saradnici Vam zameraju da se suviše rukovodite svojom voljom, ne uvažavajući nečije mišljenje. Budite posvećeniji.

Ljubav

U ljubavnom životu trenutno prolazite kroz različite faze izazova. U isto vreme biste i da budete i da ne budete u vezi. U drugoj polovini meseca primat će preuzeti posao. Jako ste vredni, pa površno pristupate problemima koje imate u vezi. Zato će slobodni bolje proći ovog meseca, jer je dobar mesec za nove početke, flert i zabavu.

Zdravlje

Odlično ćete se osećati tokom celog meseca.

ŠKORPIJA
Posao

Da biste imali dobre rezultate spremni ste da prekoračite profesionalne mogućnosti ili neka pravila koja su Vam nametnuta. Kreativni ste, vredni i jako Vam je stalo da poboljšate svoj poslovni status ili položaj. Neophodno Vam je dosta znanja i veština kako biste ostvarili ciljeve. Nemojte dozvoliti da Vas uznemiravaju neka sporedna dešavanja, važno je da se nalazite u centru novih događaja i da ste spremni na različite vidove promena ili na usavršavanje.

Ljubav

Zračite pozitivnom energijom i delujete vrlo lepo pred bliskom osobom. Ali, ponekad ste prezahtevni pa povedite računa šta pričate partneru. U drugoj polovini meseca će romantika zavladati. Ne budite suviše ljubomorni i naporni. Slobodni, sklonost zaljubljivanju i avanturama je moguća od polovine meseca.

Škorpija

Moguća je prehlada, ali i pad imuniteta. Unosite vitamine.

STRELAC
Posao

U skladu sa dobrim prilikama planirate nove poslovne poteze i delujete vrlo dobro i pozitivno na svoju okolinu. Vaši optimistični stavovi ulivaju veliku nadu u zajednički ili partnerski uspeh. Samopouzdanje i pozitivan trend koji pratite, donosi sjajnu priliku za napredovanje i uspeh. Ako budete vredni uslediće adekvatna nagrada ili priznanje od strane saradnika. Krajem meseca moguća je saradnja sa osobama vezanim za inostranstvo.

Ljubav

Ovog meseca delujete vrlo privlačno i spremni ste za novu emotivnu ulogu, ljubavnu romansu ili strasnu vezu. Važno je da usrećite svog partnera ili da pokažete naklonost. Imate utisak da lako osvajate različite osobe koje pobuđuju Vašu emotivnu pažnju. Ne vara Vas utisak, sve ide bolje nego inače.

Zdravlje

Prestanite sa nezdravim načinom ishrane. Potrudite se da povedete računa o svom telu malo više.

JARAC
Posao

Želite promene na poslu. Imate jasne kriterijume. Stalo Vam je da unapredite svoju karijeru, ali mogući su problemi u odnosu sa saradnicima. Vreme će pokazati da imate bolja poslovna rešenja, kao i da znate koji je efikasan način u sprovođenju zajedničkih odluka. Mogući su manji novčani problemi od polovine meseca.

Ljubav

U periodu od polovine meseca sve će biti idealno, bilo da ste u vezi ili ne. Bićete romantični i otvoreni, nežni i pažljivi. Do tad nećete imati ni vremena ni volje da se posvetite ljubavi, partneru, braku, pa se partner može osećati zapostavljeno. Potrebno je da iskreno razgovarate sa partnerom ili da otvoreno preispitate zajedničke planove. Pokažite partneru osećanja, ako ste zauzeti, znaće to da ceni.

Zdravlje

Pijte više tečnosti. Posetite zubara, ako niste odavno.

VODOLIJA
Posao

Budite korektni i pridržavajte se već zacrtanih ciljeva. Želite da unapredite svoj posa i svi vide da ste ambiciozni. Težite  usavršavanju, ali prilike zavise od situacije koju diktiraju saradnici ili nadređeni. Pazite da ne ostavite pogrešan utisak. Veština brzog prilagođavanja u novim uslovima biće dobro nagrađena. Očekujte dobre rezultate od polovine meseca, kada ćete imati više energije i volje da se uhvatite u koštac sa problemima.

Ljubav

Imate utisak da se u ljubavnom životu suočavate sa krizom, a partner Vam daje do znanja da očekuje kompromis. Emotivno ste nesigurni i nemate samopouzdanja. Imajte u vidu da se razgovorom može rešiti svaki problem. Ponekad Vam se čini kao da partner nema dovoljno razumevanja za Vaše potrebe. Biće sve to bolje od polovine meseca kada će se strasti probuditi. Slobodni, ne ulazite u neke ozbiljne priče, u prvoj polovini meseca bolje je da se zadržite na flertu i priči, a od polovine maja će se možda odigrati nešto konkretnije. Pazite da Vas ne vode strasti previše.

Zdravlje

Mogući su problemi sa nervozom u drugoj polovini meseca. Cirkulacija može biti slaba.

RIBE
Posao

Jako ste ambiciozni kada znate šta hoćete. Nekad nemate fokus, ali ovog meseca nije u tome problem. Potrebna Vam je bolja motivacija. Napišite sebi ciljeve i isplanirajte svaki dan. Tako ćete tačno znati kad šta treba da uradite i kako. Pokušajte da se dogovorite sa saradnicima kako da sprovedete promene. Imate utisak kao da je sav teret pao na Vas, a potrebna Vam je reorganizacija posla odavno. Sada je pravo vreme za to. Dajte predloge i porazgovarajte sa drugima o svemu.

Ljubav

Ako ste zauzeti, sve je kako treba u vezi ili braku. Partner dobija dovoljno pažnje i ljubavi, ali je samo važno da se ne vraćate na stare probleme i stare priče. Potrudite se da se posvetite porodici, svakodnevnom životu, a ne toliko poslu, jer se primeti kad ste na neki način odsutni zbog briga. Slobodni, od polovine meseca ćete biti spremni za novu vezu, avanturu, a bićete i privlačniji drugima. Okrenite se uživanju, zaslužili ste nove lepe stvari.

Zdravlje

Odlično ćete se osećati tokom celog meseca.

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili analizu ili zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com. Pošaljite poruku u inboks stranice, a možete  i poslati poruku preko viber broja +381 64 413 88 49.

Dodaj komentar

Planete na današnji dan

Rođeni na današnji dan

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta