Mesečni horoskop za jun 2019.

Ovan

Posao
Do 9. juna možete očekivati priliv novca. Posle ćete biti komunikativniji i lakše ćete stvarati nove kontakte. Nije dobar mesec za kupovinu kućnih aparata, naročito od 13. do 21. juna. Planiraćete više neke obaveze, ali se dobro organizujte se dobro. Imaćete pomoć drugih ljudi.
Ljubav
Možete više izlaziti više i upoznavati nove ljude od 10. juna kada Venera uđe u znak Blizanaca. Prijaće Vam komunikacija i flert. Ako ste u vezi, idite na neki kraći put sa partnerom u drugoj polovini meseca.
Zdravlje
Pomalo ćete biti napeti, ali se nemojte preforsirati na poslu. 

Bik
Posao
Fokusiraćete se i konačno ćete znati kakav je Vaš plan za dalje i kako da ostvarite ono što ste zacrtali. Bićete komunikativniji i do 5. juna možete da završite sve što ste odlagali. Nećete biti posvećeni previše poslu od 27.6. nego će porodica biti prioritet. Pazite se problema na putu, sve proverite više puta. 
Ljubav
Venera je i dalje u Vašem znaku. Tu će biti do 9.juna. I dalje možete uživati u ljubavi. Venera ulazi u znak Blizanaca 10. juna kada ćete biti opušteniji i želećete da upoznate neke nove osobe. Želite da druga osoba, koja Vam se duže vreme dopada, preuzme inicijativu. Moguće su rasprave sa partnerom. 
Zdravlje
Vreme je za dijetu. Pijte više tečnosti.

Blizanci
Posao
Pod stresom ste zbog novca. Imaćete povećane troškove, pa ne bi trebalo da investirate previše novca u stvari koje Vam nisu previše potrebne. Budite racionalniji nego inače. Saradnici  Vam mogu biti od pomoći tokom celog meseca.

Ljubav
Venera je u znaku Bika, a u Vaš znak ulazi od 10. juna. Do kraja meseca su moguća nova poznanstva, pa sve dok traje taj aspekt ipak možete da očekujte malo površnije odnose. Ne shvatajte sve što kaže partner previše lično jer se neke stvari mogu shvatiti pogrešno. Ovo je opušteniji period u kom neće biti nekih većih problema. Ipak, postoji mogućnost za vraćanje na stare ljubavne priče. 

Zdravlje
Odlično ćete se osećati tokom celog meseca.

Rak
Posao
Imaćete povećan priliv novca. Možete tražiti povišicu od kraja meseca. Bićete nagrađeni za svoj trud. Videćete na čemu ste i koliko novca možete da dobijete za svoj trud. Saradnje nisu preporučljive, pa radite sve što možete sami.  
Ljubav
Može Vam se javiti neka osoba sa kojom ste bili u vezi. Ne opterećujte se time previše. Ako imate probleme u dugoj vezi, nerviraćete se što nećete moći da se pomerite sa 'mrtve tačke'. Imajte strpljenje za partnera. Nije Vam lako, nemojte praviti neke ključne promene ovog meseca jer nećete moći da ispravite greške koje sada možete da napravite. Izbegavajte rasprave.

Zdravlje
Bićete napeti tokom celog meseca.

Lav
Posao
Imate dosta ideja, ali tek od poslednje nedelje juna ćete moći da realizujete nešto. Napredak je moguć tokom kraja meseca, a do tad je bitna dobra organizacija. Zbog pada energije i starih obaveza nikako ne možete da krenete na neke nove projekte. Završite prvo nezavršene poslove, a aspekti za to će biti dobri do 26. juna.  
Ljubav
Ovog meseca ćete biti posvećeni prijateljima i druženju i neće Vam biti toliko važan ljubavni život.  Od 10. juna možete očekivati bolje odnose sa drugima i više flerta. Preko interneta ili prijatelja je moguće poznanstvo. Ako ste u vezi, odnos će napredovati. Postavite se prijateljski jer je to jedini način da ne dođe do većih problema. Komunikacija je ključna za uspeh veze. 

Zdravlje
Odmarajte više. Moguć je pad energije. 

Devica
Posao
Biće Vam lakše na poslu i dobro ćete se sporazumevati sa drugima. Bićete posvećeni porodici i prijateljima od 5. juna do 26. juna. Ako Vas ne zanima posao, ne moraju svi to da znaju, odradite ono što je prioritet. Tokom poslednje nedelje juna ćete imati više volje i moguć je napredak na poslu.   
Ljubav
Neće biti promena, ako ste u vezi. Sve će biti statično. Ako ste slobodni, od 10. juna su moguće promene. Možda ćete se dvoumiti između dve osobe. Jedna može biti već neka koju znate, a druga može biti neka koja nije iz Vašeg mesta.

Zdravlje
Bavite se sportom više.

Vaga
Posao
Radite više, trudite se, dajte sve od sebe. Ma koliko vam se ne dopadaju saradnici, nemojte sada menjati ništa što se tiče posla. Držite se ustaljenog načina rada. Ne dozvolite da Vas neko remeti. Ono što je važno je da možete napredovati, ali morate mnogo energije da uložite u rad.  
Ljubav
Do 9. juna ćete biti strastveniji i posvećeni partneru. Od 10. juna bi poželjno bilo da putujete sa voljenom osobom. Ako ste slobodni, od druge nedelje juna, na putovanju možete upoznati neku zanimljivu osobu. 

Zdravlje
Imaćete dosta nervoze zbog drugih ljudi. Povećana je iscrpljenost. Jačajte imunitet.

Škorpija
Posao
Nemate motivaciju za rad. To će se odraziti na posao. Moguć je priliv novca, iznenada. Nećete imati previše problema. Ne pravite dosta planova, nego radite jednu po jednu obavezu da biste bili uspešni.   
Ljubav
Do 9. juna neće biti problema. Od 10. juna poradite na strasti da bi veza bila uspešna. Dajte prostora sebi i partneru da biste mogli da napredujete. Ako imate vremena idite na neki kraći put sa partnerom. Ako ste slobodni, ovog meseca ćete želeti da ostanete slobodni, naročito od druge polovine juna.

Zdravlje
Bitno je da nađete više vremena za odmor, pošto ćete biti pod stresom zbog previše obaveza.

Strelac
Posao
Imaćete povećane trošove i višak energije. Ne trošite novac na bespotrebne sitnice vezane za posao. Na poslu se držite svega što ste započeli. Možete opet sarađivati sa bivšim saradnicima, ali za nove ljude na poslu nema mesta tokom juna. 
Ljubav
Moguće su rasprave sa partnerom tokom juna. Ne pričajte  mu o svemu što Vam se dešava na poslu, jer Vam neće biti od pomoći. Suzdržite se od komentara koji mogu povrediti voljenu osobu. Nervoza u vezi je prolazno stanje. Ako ste slobodni, potrebna Vam je osoba koja Vas neće opterećivati i pored koje ćete imati osećaj slobode. Ne želite nekog ko Vas opterećuje, nego nekog sa kim imate dobru komunikaciju. 
Zdravlje
Moguće su glavobolje, pa vodite računa o svom zdravlju malo više.

Jarac
Posao
Prilično ste opterećeni time šta će Vam drugi reći na poslu. Tražite brzo rešenje problema. Ne čekajte da neko drugi reši Vaše probleme. Neće biti većih promena. Mlađe ženske osobe mogu biti od pomoći. Ako se bavite pisanjem, podučavanjem ili trgovinom imaćete uspeha.  
Ljubav
U vezi su mogući problemi, nervoza, stres. Popričajte o svakom problemu detaljno, ne odlažite nikakve razgovore koji bi Vam bili značajni. Ako ste slobodni, nije dobar mesec za ljubav, pa možete ostati slobodni.

Zdravlje
Unosite više vitamina, jačajte imunitet.

Vodolija
Posao
Nemojte primati sve previše k srcu na poslu. Mars je u Vašem polju posla, ali i Merkur. Imaćete dosta posla, pa iako je stresna situacija, brzi će Vam vreme proći. Od 27. juna ćete moći da saznate kakvi su Vam saradnici i znaćete sa kim želite da radite i dalje. Imajte strpljenja do tad.  
Ljubav
Odnos sa partnerom će biti bolji od 10. juna, a komunikacija će se poboljšati od poslednje nedelje meseca. Bićete raspoloženi više nego inače. Ako ste slobodni, od 10. juna je moguće neko novo poznanstvo, ali će Vam biti bitna komunikacija sa tom drugom osobom, tako da ćete birati nekog ko Vas ne opterećuje i ko je mladalačkog duha. Moguće je poznanstvo na javnom mestu, a bićete skloni flertu.

Zdravlje
Moguć pad imuniteta, nervoza, problem sa leđima i premorom. 

Ribe
Posao
Ne znate šta prvo da radite. Imate previše obaveza. Tokom poslednje nedelje juna meseca ćete znati na čemu ste. Držite se pravca u kom idete, nemojte ništa posebno menjati. Dobar je mesec za štednju, a ne za preterano trošenje novca.  
Ljubav
Moguća je neka nova veza, možete uživati. Imaćete više opcija za ljubav, pa pažljivo birajte, nemojte žuriti sa ulaskom u neku novu 'priču'. Ako ste u vezi, ovog meseca nije dobro menjati ništa u odnosu sa partnerom, ali će se komunikacija poboljšati. 

Zdravlje
Dobro zdravlje Vas očekuje. Birajte aktivan odmor. 

Tokom juna nas očekuje Mars u Raku, koji će sve vreme da nas forsira da se bavimo i porodicom, uređenjem, možda čak i kupovinom stana preko neke agencije za nekretnine u Beogradu, a Venera u Blizancima će ipak malo biti relaksiranija za ljubav. Merkur u Raku će  u nama buditi misli zbog kojih više brinemo. Tekst o planetama uskoro. 

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije.

 

 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta