Ovan

 

Ljubav

 

Bićete u odličnom odnosu sa partnerom. Nema razloga za brigu. Možete da promenite neke stvari koje vam ne odgovaraju, ali pokušajte da se dogovorite oko svega. Razmislite o zajedničkom životu. Moguća su nova poznanstva ako ste slobodni. Imaćete višak energije i bićete strastveni. 

 

Posao

 

Do 15. januara završite sve što ste započeli i razmislite šta bi ste mogli da poboljšate. Od polovine januara retrogradni Merkur će vam napraviti problem i nećete moći lako da se dogovorite sa drugima. Zato je bitno da se ubrzate.

 

Zdravlje

 

Zdravije se hranite i nađite vreme za vežbanje.

 

 

Bik

 

Ljubav

 

Partner vam je velika podrška koliko god da imate problema. Strasti su jako važne i nemojte da ih  zapostavljate. Ako ste slobodni moguće je neko novo poznanstvo na kraćem putu. Možda vam se javi i neka osoba iz prošlosti. Ipak, možda to i nije najbolja opcija, pa dobro razmislite šta ćete da uradite.

 

Posao

 

Razmislite o štednji. Bilo bi dobro da u prvoj polovini meseca budete ambiciozni, vredni i da sprovedete neke svoje planove. U drugoj polovini meseca nećete biti zadovoljni rezultatima jer će retrogradni Merkur direktno da utiče na vaše polje novca, pa bi trebalo da budete oprezniji.

 

Zdravlje

 

Odlično ćete da se osećate tokom celog meseca.

 

 

Blizanci

 

Ljubav

 

Ne opterećujte previše partnera svojim obavezama. Zadržite nešto za sebe i ne kvarite odnos. Udovoljite jedno drugom. Ako ste slobodni neka osoba koja nije iz vašeg mesta ili zemlje može da vam se dopadne, ili je možete upoznati na nekom putovanju.

 

Posao

 

Spremni ste za usavršavanje. Prijaće vam učenje nekih novih stvari. Pokušajte da se rasteretite od posla, naročito u drugoj polovini meseca. Imajte u vidu da će vaš vladar Merkur biti retrogradan i da vam to neće biti od pomoći. Završavaćete sve obaveze koje ste započeli.

 

Zdravlje

 

Moguć pad imuniteta.

 

 

Rak

 

Ljubav

 

Budite tu za partnera čak i ako ste u velikim problemima jer je potrebno da oseti vašu podršku. Provedite više vremena zajedno ili idite na kraći put. Slobodni, neka osoba koju znate odavno može da pokaže svoje emocije i da napravi prvi korak. Nisu baš idealni aspekti za nove početke već će vam pre odgovarati vraćanje na stare priče.

 

Posao

 

U prvoj polovini meseca će sve da vam ide od ruke. Budite uporni i ne odustajte. Potrudite se da se usredsredite na posao i na detalje. Završite sve što možete u prvoj polovini meseca, a u drugoj polovini meseca možete da završite obaveze koje ste stalno odlagali od ranije. Nećete baš imati neku motivaciju za rad.

 

Zdravlje

 

Ne osećate se baš najbolje i nemate dovoljno energije.

 

 

Lav

 

Ljubav

 

Moguće su rasprave sa partnerom. Ne preterujte sa zahtevima i pokušajte da spustite loptu. Nije vam lako da se usredsredite na ljubavni život, ali možete da izdvojite više vremena za voljenu osobu da ne bi došlo do problema. Budite otvoreni za neku novu ljubav, a poznanstvo je moguće preko posla. 

 

Posao

 

Sve vam ide od ruke na poslu, naročito u prvoj polovini meseca. Nije vam lako da se posvetite detaljima. Potrudite se da date svoj maksimum na radnom mestu. U drugoj polovini meseca su mogući neki manji problemi sa novcem. Ne trošite previše, budite umereni. 

 

Zdravlje

 

Imate višak energije pa bi trebalo da se bavite sportom.

 

 

Devica

 

Ljubav

 

Konačno možete da budete srećni. Jupiter koji je planeta sreće, u vašem je polju ljubavi i jako su dobri aspekti što se toga tiče. Budite spremni za neku novu ljubavnu priču. Osoba koja nije iz vašeg mesta ili zemlje može da vam se dopadne. Zauzeti, nećete imati nikakve nesuglasice sa partnerom ovog meseca, ali je bitno da isplanirate svaki dan da biste iskoristili maksimum iz dobrih aspekata.

 

Posao

 

Vaš vladar Merkur će biti retrogradan tokom druge polovine januara. Budite otvoreni za nova rešenja u vezi sa poslom. Potrudite se da budete odgovorni i temeljni kakvi već jeste. Zaslužujete uspeh jer uvek dajete sve od sebe. U drugoj polovini meseca možda neće baš sve da bude idealno, ali ne preterujte sa obavezama.

 

Zdravlje

 

Moguća je nervoza do kraja meseca.

 

 

Vaga

 

Ljubav

 

Potrudite se da uradite sve što možete za partnera da bi bio srećan. Venera je u vašem polju porodice i važno je da što više vremena provedete kod kuće i da uživate u zajednički provedenom vremenu. Ako ste slobodni, bićete jako osetljivi i romantični, pa neka osoba koja već duže vreme komunicira sa vama može da se otvori i da vam do znanja koliko joj je stalo. 

 

Posao

 

Na poslu je sve kako treba. Lako dolazite do dogovora sa drugima, a moguć je i napredak koji već duže vreme očekujete. Pokušajte da budete skloni dogovoru i da ne ulazite u rasprave sa kolegama. Previše posla može da vas učini nervoznim, ali se potrudite da se bolje organizujete. 

 

Zdravlje

 

Preosetljivi ste. Moguća je prehlada.

 

 

Škorpija

 

Ljubav

 

Dobro se osećate u vezi. Veoma ste strastveni i dobijate dovoljno pažnje od strane partnera. Poboljšanje u odnosu može da dođe jer Uran konačno kreće direktno kroz vaše polje ljubavi. Ako ste slobodni, preko interneta, prijatelja ili kroz neku saradnju može da dođe do nekog poznanstva koje će da vam bude zanimljivo. 

 

Posao

 

Preopterećeni ste računima, novcem i štednjom. Imate potrebu da se malo više opustite i da se ne fokusirate toliko na negativne stvari na poslu. Imate potrebu da napredujete i neka muška osoba to može da vam omogući. Razmislite kako možete da se usavršavate da biste stigli sve na vreme.

 

Zdravlje

 

Moguć je problem sa grlom i alergija.

 

 

Strelac

 

Ljubav

 

Zadovoljni ste u ljubavi. Konačno se osećate stabilno i srećno. Lako komunicirate sa partnerom i nemate na šta da se požalite. Strasti su jake. Skloni ste flertu, ako ste slobodni. Ne dozvolite da vas neko iz prošlosti previše poremeti i ne vraćajte se na stare priče. 

 

Posao

 

Budite otvoreni za neke nove poslovne prilike. Nije vam lako da dođete do dobrih rezultata i želite da se fokusirate na rad. Sve što možete da uradite je da pokušate da imate dobru saradnju sa drugima, a ovo je naročito bitno u drugoj polovini meseca.

 

Zdravlje

 

Šetajte više, nemojte samo da sedite i uživate. Pazite na ishranu.

 

 

Jarac

 

Ljubav

 

Venera je i dalje u vašem znaku i donosi vam dosta sreće. Ne preispitujte vaš odnos sa partnerom nego dajte sve od sebe da se potrudite da dođete do balansa. Previše analizirate. Ako ste slobodni, možete da se vratite nekoj osobi iz prošlosti koja vam je bila bitna pre izvesnog vremena. Komunikacija može opet da se obnovi, ali i veza.

 

Posao

 

Na poslu će sve ići malo sporije u prvoj polovini meseca. Očekujte poboljšanje od treće nedelje januara, bez obzira na loše aspekte Merkura. Sunce ulazi u vaše polje novca i može da dođe do povećanja priliva. Budite spremni za napredak. 

 

Zdravlje

 

Provedite više vremena u prirodi i na svežem vazduhu. To će da vam prija. Moguć je problem sa disajnim putevima.

 

 

Vodolija

 

Ljubav

 

Što se ljubavi tiče, pomalo se mučite da poboljšate situaciju. Budite otvoreni i jasni u odnosu sa partnerom. Nemojte ništa da krijete. Jedino što ne bi bilo loše je da prećutite neke sitnice da ne bi došlo do rasprave. Slobodni, ako u prvoj polovini meseca ne promenite ništa, u drugoj sigurno nećete. Možete da se dopisujete sa nekom zanimljivom osobom koja vam je već u krugu prijatelja pa iz toga može da se desi nešto više. 

 

Posao

 

Nije vam lako da dođete do dobrih rezultata jer neka osoba iz okruženja može da vas sabotira svojim komentarima. To može da vas demotiviše, a sad vam je neophodan mir i fokus da biste sve bolje radili. Moguć je napredak, ali ako radite za neku stranu firmu ili želite da sarađujete sa ljudima koji su u inostranstvu. 

 

Zdravlje

 

Cirkulacija i pritisak mogu da budu problem u drugoj polovini meseca. 

 

 

Ribe

 

Ljubav

 

Veoma ste romantični. Lako se dogovarate sa partnerom i uživate u ljubavnoj idili. U drugoj polovini meseca to može da se malo pokvari, ali ne mora da znači da morate da imate rasprave. Ako ste slobodni, u drugoj polovini meseca nije baš dobro da uđete u neku novu ljubavnu priču. Razmislite da li to stvarno želite ili ne i ne brzajte sa odlukama. 

 

Posao

 

Priliv novca je očekivan, naročito ako radite kao privatnik. Sve vam ide od ruke, samo što vi uvek hoćete da sve bude bolje nego do sada. Ne nervirajte se previše oko posla, nego uložite više energije u rad. Imaćete dosta sreće i neka osoba koja nije iz vašeg mesta ili zemlje može da vam bude od pomoći. Nemojte da se uljuljkujete nego budite vredni. 

 

Zdravlje

 

Odlično se osećate i tokom januara nećete imati nikakve tegobe.

 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 62 82 81 868.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Dodaj komentar