MESEČNI HOROSKOP ZA FEBRUAR

Ovan

Posao

Imate previše obaveza i teško postižete da uradite sve na vreme. Pritisak se ne smanjuje u prvoj polovini meseca, ali već od polovine februara situacija će biti malo bolja. Nećete biti previše napeti zbog drugih ljudi, ali  može doći do problema sa novcem. Tada je jako važno da ne kupujete stvari koje vam nisu potrebne. Možete ulagati u usavršavanje ili bitne stvari koje su potrebne za posao.

Ljubav

Posvetite se porodici. Nemojte zapostavljati drage ljude zbog obaveza .Što se partnerskih odnosa tiče postoji mogućnost da se vrati neka osoba u Vaš život, ali razmislite da li je to dobra opcija. Ako ste slobodni možete upoznati neku osobu koja će Vam se dopasti. Zauzeti, neće biti velikih promena. Uživajte u ljubavi.

Zdravlje

Odlično.

Bik

Posao

Veoma ste napeti zato što nikako ne uspevate da završite sve na vreme. S druge strane samo ste previše ponosni i ne želite da vam Iko pomogne na poslu. Zatražite pomoć. Tako ćete pre doći do  završavanje obaveza od polovine meseca, jer ćete imati više energije. Imajte u vidu da će druga polovina februara biti povoljna za neke veće promene koje odavno želite. Razmislite koja je opcija najbolja za Vas. Nemojte odlagati presek stanja ovog meseca. Sumirajte rezultate.

 Ljubav

Što se ljubavi tiče strastveni ste, ali niste sigurni da li je partneru zaista stalo do Vas. Recite mu šta Vas muči da biste razjasnili situaciju. Pokažite  mu da Vam je stalo. Biće bolja situacija od polovine februara. Slobodni, moguća je avantura u prvoj polovini meseca, ali nekih trajnih promena neće biti. Ako vam se neka osoba dopadne nemojte žuriti sa ulaskom u vezu.

Zdravlje

Moguć je problem sa leđima.

Blizanci

Posao

Posao Vam je na prvom mestu. Željni ste uspeha. Ne opterećujte se tuđim mišljenjem. Potreban Vam je recept za uspeh. Nemojte brzati sa odlukama koje donosite zato što možete prenagliti. Trudite se da poslušate savet prijatelja.

Ljubav

U prvoj polovini meseca ćete imati potrebu da razjasnite situaciju sa partnerom. Ipak, ako ne budete rešili odmah sve probleme, teško da ćete moći da poboljšate odnos. Strastveni ste. Ako ste slobodni mesec dobar za avanturu, flert i nova poznanstva. 

Zdravlje 

Dobro se osećate. Moguća je prehlada i problemi sa glavoboljom.

Rak 

Posao

Tokom prve polovine meseca moguće je veće promene vezane za posao. Neka muška osoba može biti od pomoći. Nemojte žuriti sa ostvarivanjem, nego imajte strpljenja. Od polovine meseca imaćete veću podršku drugih ljudi, pa ćete lakše moći i da napredujete.

Ljubav

Što se ljubavi tiče ovo je Vaš mesec. Uživajte sa partnerom ako ste u vezi ili braku, a ako ste slobodni potrudite se da ne napravite pogrešan korak. Možda je prava osoba baš blizu Vas. Ovo je mesec kada možete ući u sa nekom osobom koja će Vam veoma odgovarati. Sada je vreme za zaljubljivanje.

Zdravlje

Odlično se osećate. Baviti se sportom u slobodno vreme ili  bar šetajte.

Lav

Posao

Odnosi sa kolegama nisu idealni, ali se mogu popraviti. Buditi prijatni prema drugima bez obzira na to ko Vam se dopada, a  ako ne,  mogu se obnoviti neke neke saradnje koje su uspešne. Mlađe ženske osobe mogu biti od pomoći. Preko interneta ili prijatelja može doći do nekih mnogo dobrih saradnika sa kojima ćete završavati brzo obaveze, a i finansijska situacija će se samim tim poboljšati. Bitno je samo da ovog meseca ne brzate na poslu i da poštujete autoritet.

Ljubav

Što se ljubavi tiče, u prvoj nedelji će ti biti i dalje romantični, ali od druge nedelje do kraja februara ćete posvetiti poslu. To može znatno uticati na partnerski odnos ako ste zauzeti. Slobodni, preko posla ili neke saradnje možete upoznati neku zanimljivu osobu, ali nemojte unapred razmišljati kako će sve kako će se sve odigrati, već neka sve ide korak po korak.

Zdravlje

Moguć problem sa leđima. Nemojte se preforsirati na poslu.

Devica

Posao

Ne osećate se baš najbolje na poslu, ali probajte da nađete neki razlog zbog kog ste tu. Ulepšajte svoje radno mesto,  podelite obaveza na više delova, da bi bilo lakše, a neka mlađa osoba vam može biti od pomoći. Ukoliko radite preko interneta sa tehnikom ili se bavite prodajom kozmetike, umetnosti, ovaj mesec može biti veoma dobar za Vas. Sve u svemu, bez dobre komunikacije neće biti uspeha.

Ljubav

Veoma ste romantični i ovaj mesec je odličan za početak neke nove veze. Važno da ne zapostavljate društveni život, izlaske, jer ćete jedino tako moći da napravite promenu u ovoj oblasti, nemojte čekati da se nešto desi samo od sebe. Ukoliko ste zauzeti sve će biti kako treba, odnos je stabilan sa partnerom, Vaše je samo da uživate.

Zdravlje

Moguće su problemi sa cirkulacijom i biće pojačana nervoza tokom meseca.

Vaga

Posao

Sada je naporno na poslu, ništa Vam ne ide od ruke. T prvoj polovini meseca ne očekujte pomoć drugih ljudi. Šta možete uradite sami, ali ovaj februar je ipam mesec saradnji, nije sve  na Vama.

Ljubav

Što se tiče odnosa u prvoj polovini meseca može doći do nekih većih problema u partnerskim odnosima. Nemojte se praviš nervirati oko toga šta neko drugi želi nego gledajte da ugodite sebi. Moguće su i rasprave i prekid odnosa, zato imajte strpljenja i razumevanja. Ako ste slobodni ovaj mesec nije dobar za ulazak u neku ozbiljnu vezu.

Zdravlje

Moguća je napetost i povremena glavobolja.

Škorpija

Posao

Sve što ste zamislili do sada i da Vam dobro i lako vam se ostvaruju planovi. Odlično se osećate na poslu i veoma ste ambiciozni. Moguć napredak i povišica, a i saradnja sa svima će biti dobra. Imaćete čak i više vremena za privatni život.

Ljubav

Romantični ste. Možete da birate, ali birajte osobu koja vam se čini najstabilnija. Ako ste u vezi, poradite na komunikaciji sa partnerom. Nemojte pričati sve  što Vam smeta jer to može dovesti do većih problema kasnije.

Zdravlje

Odlično se osećate, imate višak energije.

Strelac

Posao

Veoma ste pozitivni i sve Vam ide od ruke. Ubirate plodove i konačno možete da budete zadovoljni. Na poslu nema prepreka za novi projekat i ostvarenje plana. Zadrži te neke stvari koje će se tek raditi za sebe, ne morate sve deliti sa drugima.

Ljubav

Ovog meseca će sve biti kako treba. Komunikacija sa partnerom će biti odlična i lako ćete se dogovoriti oko svega. Budite tolerantni i puni razumevanja, ukoliko je partner napet. Ako ste slobodni preko interneta ili prijatelja možete da upoznati neku zanimljivu osobu koja će Vam se konačno dopasti.

Zdravlje

Jačajte imunitet.

Jarac

Posao

Što se posla tiče sve će ići brže nego što ste planirali i bićete veoma zadovoljni. Laka je saradnja sa drugim ljudima. Ako se bavite tehnikom imaćete dosta uspeha ovog meseca. Ako nešto ne ide dovoljno brzo onda bolje je odložiti za neki drugi period, ali budite uporni i ne odustaje od čega god ne morate jer ćete imati  povećan priliv novca.

Ljubav

Venera će ući u Vaš znak i biće zadovoljni tokom meseca. Prva polovina meseca će biti malo napornija jer nećete biti sigurni da li treba da ugodite partneru ili ne, ali od druge polovine meseca će se situacija osetno smiriti i bićete srećni i zadovoljni. Naći ćete zajednički jezik sa partnerom. Ukoliko ste slobodni postoji mogućnost poznanstva neki stabilne osobe koja će Vam veoma prijati. 

Zdravlje

Dobro ćete se osećati.

Vodolija

Posao

Konačno ste zadovoljni novcem. Situacija na poslu i saradnja sa kolegama Vam ide dobro, čak možete doći i do nekog novog posla, koji će biti makar honorarni. Morate da date sve od sebe da se bolje organizujete, jer jedino haos koji sami sebi napravili nećete moći da rešite. Odlična je saradnja sa drugima i to vas jako raduje jer će te na kraju meseca biti jako uspešni.

Ljubav

Dobro se osećate u vezi.  Jako je bitno da budite iskreni prema partneru ako Vas nešto muči. Recite šta vam smeta ne nervirajte se oko svega, nego gledati širu sliku. Budite romantičniji. Ako ste slobodni postoji mogućnost neke tajne veze, ali to neće biti trajno. Ne žurite sa ulaskom u vezu ovog meseca.

Zdravlje

Imate višak energije, bavite se sportom.

Ribe

Posao

Tokom ovog meseca, u prvoj polovini, ćete imati probleme sa novcem koji se neće ponavljati tokom druge polovine. Štednja je važna i ako Vam se to ne dopada mogući su problemi. Ne pozajmljujte od drugih novac, niti drugima, jer se odnosi mogu zakomplikovati.  

Ljubav

Sve ide kako treba. Partner je veoma tolerantan i prijatan, sve radi za Vas. Cenite to. Slobodni, nećete želeti da menjate status ovog meseca. Moguća su nova poznanstva, ali ćete teško ući u novu vezu. Posvetite se sebi.  

Zdravlje

Moguć pad imuniteta.

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije. 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta