Mesečni horoskop za decembar 2019.

Ovan

Ljubav
Više  obratite pažnju na druge ljude, na građenje dobrog odnosa sa partnerom. Ne zapostavljajte voljenu osobu zbog previše obaveza. Slobodni, možete konačno preko posla upoznati neku zanimljivu osobu koja će Vam se dopasti.
Posao
Budite posvećeni poslu, jer ćete biti nagrađeni. Neka ženska osoba može da Vam bude od pomoći.

Zdravlje
Imaćete višak energije tokom meseca.

Bik
Ljubav
Možete imati neku avanturu i nije Vam do nekih ozbiljnijih priča. Strastveni ste i skloni flertu.
Budite otvoreni prema partneru i recite mu šta Vam sve smeta. Moguće su rasprave tokom meseca.

Posao
Imaćete više energije za posao, privatni život i lakše ćete moći da se posvetite obavezama. Dajte  maksimum na poslu i pravite kompromise sa kolegama, iako Vam to neće biti lako.

Zdravlje
Bavite se sportom. Tako ćete biti manje napeti.
Blizanci

Ljubav
Nemate previše strpljenja za partnera. Imate utisak da se stalno vraćate na početnu tačku i da nikako odnos ne napreduje. Imaćete bolju komunikaciju od polovine meseca. Slobodni, potrudite se da se usmerite na nove osobe, umesto da se okrećete ka prošlosti. Strastveniji ste nego inače.

Posao
Od kolege možete da dobijete dobre vesti u vezi sa poslom. Moguć je napredak. Imate dosta ideja pa bi bilo dobro da pokušate da ih realizujete. Bitno je da ne popuštate drugima u vezi sa dogovorima. Držite se svog plana.

Zdravlje
Ne osećate se baš najbolje, nervozni ste.

Rak

Ljubav
Bićete veoma romantični tokom meseca. Ljubav cveta. Sve Vam ide od ruke i lako se dogovarate sa partnerom. Ako ste u dugoj vezi, nema nikakvih problema. Ako ste upoznali neku novu osobu to može da bude nešto trajnije.  

Posao
Usporeniji ste nego inače, ali imaćete dosta posla. Moguća je saradnja sa osobama koje nisu iz Vašeg mesta ili zemlje. Bitno je samo da odredite šta je prioritet. Nemojte započinjati previše poslova odjednom jer ništa nećete uraditi kako treba.
Zdravlje

Moguć problem sa cirkulacijom.

Lav

Ljubav

Vidite se sa prijateljima i  možete preko njih da upoznate neku zanimljivu osobu. Imaćete dosta mogućnosti za početak nove veze, samo je bitno da ne brzate sa odlukama u vezi sa tim. Zauzeti, idite sa partnerom na neki kraći put, to će sigurno da poboljša vaš odnos.
Posao
Budite vredni, ubrzajte se na poslu da biste imali više uspeha. Tokom decembra bićete kreativniji nego inače. Neke stvari koje odavno planirate možete sada da ostvarite i imaćete pomoć drugih ljudi.

Zdravlje
Mogući su problemi sa leđima.

Devica

Ljubav
Vreme je da napravite neke promene u vezi, da Vam ne bi bilo dosadno. Odlazaka na neko novo mesto, bilo da je to kafić, planina ili poseta prijateljima – sve što može da bude novo i drugačije je dobro. Od poslednje nedelje decembra možete da se opustite i da uživate jer Vas čekaju odlični aspekti. Ako ste slobodni, moguće je novo poznanstvo tokom prve polovine decembra, ali realizacija odnosa može da se dogodi od poslednje nedelje meseca tj. godine.

Posao

Poslovi koje ste već započeli tokom ove godine mogu da se sada realizuju. Budite uporni. Ako želite da radite nešto što ste raije planirali, sada je vreme da počnete sa tim. Odlaganje će doneti neuspeh. Ne slušajte druge.

Zdravlje
Bavite se sportom

Vaga

Ljubav

Skloni ste uživanju, pomalo ste rasejani, pa Vam treba više energije da se fokusirate na vezu. Imate potrebu da se osamite ili da budete sa partnerom kod kuće. Slobodni, previše ste usmereni na sebe, malo više ste bitni sebi  pa Vam nije do veze. Najradije biste ostali sami. Ipak, na nekom putovanju možete da upoznate neku osobu sa kojom možete da imate dobru komunikaciju.

Posao
Imate puno energije i spremni ste za rad. Mogući su povećani troškovi. Niste zadovoljni zbog toga. Neka muška osoba može da Vas izbaci iz takta. Zato je bolje da sarađujete sa ženama ili da budete tolerantniji prema drugima.

Zdravlje
Moguć je problem sa pritiskom tokom meseca.

Škorpija

Ljubav
Ovog meseca biće osetno bolja komunikacija sa partnerom. Moguća su i kraća putovanja. Odnos će biti odličan i nema razloga za brigu. Strasti su pojačane. Slobodni, skloni ste flertu. Neka osoba koju možete da upoznate na kraćem putu može da Vam bude zanimljiva.

Posao
Imate dosta posla, ali Vas to ne opterećuje. Naprotiv, jako ste srećni što ne možete sve da postignete. Znate da će rezultati da budu dobri i da će priliv novca biti odličan. Odličan je mesec za saradnju sa drugima.

Zdravlje
Unosite više tečnosti i pazite na ishranu, mogući su problemi sa varenjem tokom decembra.

Strelac
Ljubav
Prijatelji su od velike pomoći u vezi sa savetima vezanima za ljubav. Poslušajte ih da biste imali bolji odnos sa partnerom. Strastveni ste i skloni avanturama. Ipak, bilo bi bolje da se držite proverenog recepta i da birate stabilne osobe za vezu. Bićete srećniji tako.

Posao
Imate podršku od kolega na poslu. Priliv novca je odličan i nemate nikakav problem. Brinete se da li ćete da stignete da sve odradite na vreme, ali neka ženska osoba Vam može biti podrška.

Zdravlje
Odlično ćete se osećati, imate višak energije.

Jarac

Ljubav

Niste fokusirani na partnera tokom meseca, nego na sebe. To može da izazove rasprave. Nemojte biti sebični. Od Vas zavisi kakav ćete mesec imati u ljubavi, ali pokažite svoja osećanja. Ako ste slobodni, moguća je neka nova veza, ali nije isključeno da će se osoba iz prošlosti vratiti u Vaš život.
Posao

Zadovoljni ste napretkom na poslu, iako znate da morate biti još detaljniji. Malo ste sporiji nego obično, ali će bar sve obaveze biti završene kako treba i u roku. Nećete imati fokus sve vreme, pa bi bilo dobro da postavite ciljeve da biste bili motivisani.
Zdravlje
Mogući su premor i nervoza zbog toga do kraja godine.

Vodolija

Ljubav
Trebalo bi da više vremena posvetite poslu, pa izdvojite neko vreme za partnera. Budite iskreni i otvoreni povodom toga šta Vam smeta. Tako će odnos sigurno biti poboljšan. Ako ste slobodni, moguća je avantura ili tajna veza.

Posao
Ovog meseca možete da očekujete ponovnu saradnju sa nekim osobama i sve će biti više nego uspešno. Ne odustajte od toga što ste zacrtali za ovaj mesec. Bitno je samo da sve dobro isplanirate.

Zdravlje
Mogući su problemi sa cirkulacijom.

Ribe

Ljubav
Komunikativni ste i lako možete rešiti probleme u vezi. Jake su strasti, pa je bitno da se posvetite partneru i da poboljšate odnos. Ako ste slobodni, moguća je neka avantura. Poznanstvo na kraćem putu može da se pretvori u nešto ozbiljnije.

Posao
Bićete manje produktivni. Odredite prioritete na poslu i držite se toga. Saradnja sa drugima je dobra, ako manje pričate svima o planovima i samo radite ono što morate. Nije potrebno da preterujete sa poslom, već da budete temeljni, a ne površni.

Zdravlje
Tokom ovog meseca je moguć pad imuniteta. Unosite vitamine i izbegavajte slatkiše. Mogućnost gojenja postoji.

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49, treba poslati poruku i odgovoriću u najkraćem mogućem roku.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Instagram profil je @astrolighthouse

 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta