Mesečni horoskop za decembar 2018.

Ovan
Ljubav
Imate problem u komunikaciji sa drugima, pa se to može odraziti na ljubavni život. Moguće je nerazumevanje sa partnerom, ali samo do kraja prve nedelje decembra. Posle će sve biti u redu. Budite tolerantniji do kraja meseca. Ako ste slobodni, možete biti skloni flertu i ući u neku vezu sa nekom osobom koja je strastvena i veoma privlačna.
Posao
Znate da imate dosta problema na poslu, ali da ne zavisi rešavanje svih problema od Vas. Dajte sve od sebe da završite sve na vreme. Fokusirajte se na planove koje imate za budućnost. Isplanirajte strategiju i držite se toga. Sada je vreme da napravite promenu koja će biti dobra za Vas, a to se naročito odnosi na drugu polovinu meseca.
Zdravlje
Moguća je iscrpljenost i premor, pa se odmarajte više. 

Bik
Ljubav
Bićete strastveni ovog meseca. Sve ide kako treba sa partnerom, uživate u vezi. Konačno nemate nikakve probleme. Ako ste slobodni, bilo bi dobro da se potrudite da se usredsredite na osobe koje su baš Vaš tip i koje znate odavno. Nemojte samo razmišljati o avanturi, možete razmišljati i o nekim stvarima koje su na duže staze. 
Posao
Dosta brinete o poslu i opterećeni ste finansijama. U prethodnom periodu nije sve išlo kako treba i ne želite da se to ponovi. Ne brinite, već od druge nedelje ovog meseca će sve biti kako treba. Očekujte priliv novca, ali i povećanje broja obaveza. Važno je da ne stagnirate.
Zdravlje
Jačajte imunitet tokom meseca.

Blizanci
Ljubav
Što se ljubavi tiče sve je idealno i zaljubljeni ste i blistate. Nemate više probleme u vezi, sve ste rešili sa partnerom. Ako ste slobodni, mnogo osoba koje budete upoznali će Vam se dopasti, ali zato pažljivo birajte. Ovaj mesec je idealan za ljubav.
Posao
Imate dosta energije i želite da sve što možete i znate uložite u posao. Ne odustajte iako sve ne ide lako. Uporni ste u vredni. Sve će ići bolje od druge nedelje decembra. Nemojte se preforsirati, jer je bitno da ne zapostavljate porodicu i prijatelje zbog posla. 
Zdravlje
Pravite sebi ugođaj kad god možete, da ne biste imali zdravstvene probleme zbog premora. 

Rak
Ljubav
Što se ljubavi tiče tokom prve polovine meseca nećete imati fokus na vezi. Ako ste slobodni, tek druga polovina meseca će biti pogodna za početak neke nove priče. Ako ste zauzeti, potrudite se da ne zapostavljate partnera do poslednje nedelje meseca jer možete sebi napraviti problem.
Posao
Ide sve kako treba na poslu. Veoma ste pozitivni i znate da ćete biti uspešni ako date sve od sebe na poslu. Ne dozvolite da Vam se drugi mešaju u finansije. Organizujte se bolje i nađite vreme i za porodicu i za poslovne obaveze. Ako ne radite, preko prijatelja ili interneta možete naći posao.
Zdravlje
Odlično ćete se osećati tokom celog meseca.

Lav
Ljubav
Tokom ovog meseca možete da se opustite i da provedete više vremena sa partnerom i prijateljima. Nemojte zapostavljati društveni život zbog toga što ste u vezi. Ne ulazite u vezu zbog strasti, a bićete skloni flertu i avanturama. Ne brzajte da se ne biste posle kajali. 
Posao
Vreme je za završavanje obaveza, ne za započinjanje novih projekata. Budite agilni i vredni. Dajte sve od sebe da se usredsredite na ono što stalno odlažete. To Vam sada neće proći, a ne može niko da Vas zameni i odradi nešto za Vas. 
Zdravlje
Moguć problem sa leđima.

Devica
Ljubav
Što se Vas tiče ljubav cveta. Sve ide kako treba, a moguća su  i putovanja sa partnerom. Uživajte ovog decembra. Ako ste slobodni, na nekom putovanju možete upoznati neku zanimljivu osobu koja će Vam baš odgovarati. 
Posao
Sve ide kako treba. Veoma ste zadovoljni i sve Vam ide od ruke. Potrudite se da se usredsredite na zadatke koje ste započeli, ne otaljavajte, nego budite temeljni. Posvetite se radu i očekujte da će saradnja sa kolegama biti odlična.
Zdravlje
Moguć problem sa cirkulacijom.

Vaga
Ljubav
Moguća je neka nova veza preko posla, ali nemojte biti neiskreni, nego budite otvoreni. U poslednjoj nedelji decembra može doći do problema, pa bolje ne brzajte sa ulaskom u vezu, makar u toj nedelji. Pre toga je dobar period. Ako ste zauzeti, sve će biti u redu do poslednje nedelje decembra, kada su moguće rasprave sa partnerom.
Posao
Želite da napredujete. Imaćete priliku za to. Veći projekti su Vam izazov, ali znate da ćete biti zadovoljni ako budete zahtevni prema sebi. Poboljšaće se komunikacija sa drugima. Potrudite se da date šansu nekoj novoj saradnji. Moguće je usavršavanje, ali i više putovanja. Priliv novca je očekivan, a neki novac koji čekate odavno sada možete dobiti. Nemojte se preforsirati na poslu, nego samo uradite ono što morate. 
Zdravlje
Moguć pad energije i problemi sa pritiskom. 
Škorpija
Ljubav
Što se Vas tiče, bilo da ste slobodni ili zauzeti, ljubav cveta. Sve ide kako treba i jako se dobro osećate u vezi. Strastveniji ste nego inače. Ako ste slobodni, možete se pomiriti sa nekom osobom sa kojom ste već bili ili uploviti u neku novu vezu sa strastvenom osobom.
Posao
Nema više razloga za brigu. Konačno imate puno posla i vredni ste. Priliv novca je povećan i možete čak i da ostavljate nešto novca sa strane. Moguća je saradnja sa osobama koje su vezane za inostranstvo. Ako treba da putujete zbog posla, imajte u vidu da je to dobro i korisno za Vas. Ovo je odličan mesec za posao.
Zdravlje
Moguć problem sa grlom i imunitetom.

Strelac
Ljubav
Sjajno se osećate ovog meseca i u ljubavi je sve idealno. Naročito od druge nedelje decembra. Potrudite se da uvažite mišljenje partnera, ne zapostavljajte ga. Ako ste slobodni, možete upoznati neku novu osobu od polovine decembra, ali ne žurite sa ulaskom u vezu.
Posao
Što se posla tiče, ovog meseca će biti sve u redu, ali ćete tek rezultate svoj rada videti od druge polovine meseca. Sumiranje rezultata ove godine će se ostvariti tokom poslednje nedelje. Bićete zadovoljni jer će se sav trud isplatiti.
Zdravlje
Odlično ćete se osećati tokom druge polovine meseca, samo će u prve dve nedelje biti pojačana nervoza.

Jarac
Ljubav
 Preko prijatelja možete upoznati neku novu osobu ili preko interneta. Potrudite se da date sve od sebe da ne ostanete na istom kao na početku meseca. Ako ste u vezi, ne budite hladni prema partneru. Poradite na komunikaciji i idite na kraći put.
Posao
Ne ide sve kako ste isplanirali. Sve je sporije nego inače. Dobro se osećate. Ne dozvolite da Vas neko opterećuje nego se potrudite da date svoj maksimum i da sarađujete dobro sa drugima. Od polovine meseca će biti sve mnogo lakše, a dogovori sa drugima će biti ispoštovani.
Zdravlje
Moguća prehlada tokom prve nedelje decembra. 

Vodolija
Ljubav
Na putovanju možete upoznati neku osobu sa kojom možete ostvariti konekciju. Budite komunikativni i izlazite više. Ako ste u vezi, sve će biti u redu, samo ne ulazite u rasprave sa partnerom. Mogući su problemi tokom prve dve nedelje decembra.
Posao
Sve Vam ide od ruke. Ne možete da verujete kako se dobro snalazite na poslu i koliko lako sarađujete sa kolegama. Budite kreativni. Poradite na uvođenju novina u posao. Neka ženska osoba može biti od pomoći. Moguće sun eke nove saradnje.
Zdravlje
Moguća nervoza.

Ribe
Ljubav
Do kraja prve nedelje decembra ne pravite nikakve promene pošto aspekti nisu dobri. Poradite na komunikaciji, ali će biti mnogo bolje ako se samo malo strpite pa popričate  o nekim promenama kasnije. Bolja situacija za sve će biti od druge nedelje decembra. Bićete romantični i strastveni.
Posao
Ovog meseca je potrebno da pozavršavate sve što ste započeli. Prva polovina meseca nije toliko naporna, ali druga polovina će biti. Nemojte ulaziti u sukobe sa drugima, nego se fokusirajte na nalaženje dogovora. Mogući su povećani troškovi u drugoj polovini meseca.
Zdravlje
Mogući su problemi sa spavanjem i premor.

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije. 

 

 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta