Mesec u Vodoliji

Mesec u Vodoliji.

Hm. Mene to asocira na sladoled. Ali sladoled u zimu. Danas ili sutra. 

Prva sam protivnik postavljanja hrane na net u kasne sate, štaviše, potajno "mrzim" sve te ljude koji stalno kače čokoladu noću, pa neke torte, pa kapućuno(odakle mi aparat za kapućino u kući ili u 2 noću). I tako, to me nekad izjeda, ali izdržim stoički. Nego, sladoled u zimu jedu oni isti koji piju čaj na 40 stepeni. Volim i ja to. 

A volim i ove ljude sa ovim Mesecom u Vodoliji. Nekako su čudni, imaju svoj svet, kao da žive u palati i kad ne žive u istoj, nikad ne može čovek da bude siguran da im je poptpuno blizak, da im je izistinski stalo, da su stvarno povređeni ili tužni. Ne. Oni imaju stakleni zid oko sebe i samo gledaju. Kritikuju. Ali više sebi u bradu, jer znaju da se teško na druge može uticati da bi se promenili.

Ne, oni ne gledaju sa visine, nego traže nešto da ostanu u svom svetu ili da se nađu negde u ovom našem, da nađu kutak za sebe. Nisu oni sanjari, nego idealisti. Imaju milion ideja, ali su pod stresom u svetu koji im ne nudi ponekad previše opcija.

Ponekad ne mogu imati sve karte da bi igrali kako treba. Ali moraju da se snađu. Svi ih pritiskaju. Porodica naročito. Vreme prolazi, a oni opet vide daleku budućnost. Želju. Zvezda padalica pada svake noći pred njihovim očima i zamišljaju želju. Treba im neko da ih probudi iz sveta ideja, da im pomogne da se održe na zemlji, ako je to ikako moguće. Uznemirene duše koje traže mir. Prijateljstvo. Partnera i prijatelja u jednom. Sladoled u zimu. Kapućino u 2 noću. Indijski čaj u julu. Posao bez radnog vremena. Svet bez ograničenja i pravila.

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili analizu ili zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili na viber broj +381 64 413 88 49.

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta