Mesec u Biku - 27.6. do 29.6.

Mesec je u znaku Bika, u znaku u kom je egzaltiran. U sekstilu je sa Neptunom iz Riba, pa je bilo najbolje ako slušate muziku kad god možete,  ako ste kreativni ili se bavite već nekim kreativnim poslom, uz spremanje obilnog doručka ili ručka.

 Mesec je u sekstilu sa Suncem iz Raka, pa samim tim doneo je smirenost, koju u prethodnim danima nismo imali priliku da vidimo. Konačno se obraća pažnja na ljude, na detalje, na obaveze. Oni koji su izbegli neke obaveze ili zadatke prethodnih dana, mogu ih sada odraditi. Venera je u Blizancima, kao dispozitor pa se dosta priča o ljubavi, o uživanju i stiče se utisak da su svi površni i pozitivni, iako nije tako.

Sredite vaše kuće, stanove, bašte i terase. Na taj način pozivate dobru energiju u Vaš dom. Ulepšajte ga, iako možda nemate goste. Mesec u Biku nosi simboliku srećnog doma ili kuće pune cveća. 

Mesec će biti u konjunkciji sa Uranom ovog četvrtka. Ukoliko planirate neki ljubavni sastanak, iznenađenje za voljenu osobu, uživanje u ulepšavanju i hrani, ovo je povoljan dan. Mogli biste i da dovršite neku knjigu ili pogledate neki film koji odavno nameravate, ali odlažete.

Ne kupujte tehniku danas. Ali ipak možete popraviti problem ako imate sa kompjuterom, sa telefonom ili kolima. Pozovite majstora, auto bravara ili posetite radnju za mobilne telefone. Brzo ćete sve završiti.

Mesec ulazi u znak Blizanaca u subotu, pa ćemo se svi raspričati. Sada uživajte koliko možete.

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta