Merkur u Škorpiji

Kada je Merkur u Škorpiji pred nama su dani koji bi se slikovito mogli opisati kao tamna, mračna ulica, zavučena ali ne "slepa", ona u koju se plašimo da uđemo.

Većina ljudi će se fokusirati na čulna zadovoljstva, seks, a moguć je i porast kriminalnih radnji, kršenja zakona. Oni koji su skloni ljubomori teško će se sada obuzdati, a crne misli i nezadovoljstvo mogu da preplave i one kojima to inače nije svojstveno.

Međutim, nemojte se plašiti - trudite se da ne podlegnete lošim uticajima. Dobro uvek pobeđuje, loše namere mogu da se zaustave ako se na vreme prepoznaju.

Planovi koji se sada ne realizuju ne znači da su propali, već da ih treba odložiti na neko vreme.

Na naplatu će stizati stari, zaboravljeni računi, sve ćemo morati da okončamo "crno na belo". Samo legalni poslovi sada su mogući.

Dakle, koliko god da vam loše ide, znajte da je to samo zato što je došlo vreme da se razdvoji bitno od nebitnog, da se prepoznaju prioriteti, da loše stvari, poslove i ljude ostavimo iza sebe.

Zato sada uradite sve što ste godinama odlagali, možda nećete imati novu priliku. Kažite drugima ono što ste prećutkivali, bilo da je to nešto lepo ili ne. Istina boli, ali svaki bol ima lek i utihne jednom.

Merkur u Škorpiji je "bez dlake na jeziku", zato ne prezajte od otvorenosti, ali i ne preterujte, ne gurajte drugima "prst u oko" bez pravog razloga. Pažljivo birajte reči da ne bi bile pogrešno protumačene.

Biće ovo zanimljivo razdoblje. Sve "prljavo" u nama će izaći na videlo.

Od 30.10. do 20.11. će biti retrogradan, baš u Škorpiji.

Do 20.11. će Mars biti u Vagi, tako da ćemo biti skloni kompromisima.

Od 20.11. će Mars ući u Škorpiju, pa će sve strasti malo da budu jače, moguće su veće rasprave i sve će eskalirati. 

Ne verujte drugima, ali znajte da je ovo vreme za raščišćavanje odnosa, poslova i svega što se "kuva" odavno. Nije vreme u kom možete poklonti nekom poverenje.

Vreme je za konkretna dela, ne samo za priču.

Ako se bavite pisanjem, podučavanjem, radite u prevodilačkoj agenciji, vozač ste, onda će se ovo više odnositi na Vas.

Isto tako za sve koji imaju podznak ili znak u Devici ili Blizancima je bitno razdoblje, ali pogledajte čime Vam vlada Merkur pa ćete lakše da rastumačite. Ako ne znate, tu je Vaš astrolog.

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49, treba poslati poruku i odgovoriću u najkraćem mogućem roku.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta