Merkur u Ribama - Vreme je za ćutanje

 

Kako izgleda Merkur u Ribama u natalu neke osobe?

Ćutolozi. Oni koji se snebivaju da nešto kažu. Lakše im je da vode prepiske sa državnicima nego da kupe novine na trafici. Oni su najbolji blogeri, pišu na svim mogućim portalima, izuzetno muzikalni. Može biti ponekad teško da ih razumete, ali mogu Vam pričati o poeziji, muzici, čak im se ponekad i rimuju reči. Romantične duše. Pa čak i kad su muškarci.

 

Sve objašnjavaju slikovito, svet je samo mozaik utisaka po njima. Sve se može uklopiti u celinu. Kod njih uvek postoji rešenje za svaki problem. A realno, postoji. Samo to treba objasniti i drugima. Oni su uvek ti koji daju nadu drugima,čak i kad je svima najteže. Najbolji humanitarci. Verovatno operateri na linijama zaduženim za pomoć imaju ovaj Merkur. Najlepše pidžame ili spavaćice sa inicijalima, kao i jastučnice, znate ono iz filmova su Ribama obojeni simboli.

I na kraju najbitnije, ovim Merkurom su predstavljene slikovnice, knjige o fotografiji, sanovnici. Šaputanje na jastuku u mraku dok se tu u blizini suše oprane četkice od dugotrajnog slikanja. 

Na šta da obratite pažnju?

Pazite da ne izgubite mobilni telefon, kao ni slike i klipove iz istog. Stalno nešto fali telefonima, pa je popravka mobilnih telefona uobičajena pojava, ako se kupe u ovo vreme kada je tranzitni Merkur u Ribama, a ako neko ima u natalu to, on je navikao.

Isto tako, treba paziti na sva dokumenta, ključeve i na neka obećanja koja drugi daju. Sada ništa nije sigurno, a videćemo tek kad Merkur izađe iz Riba za dva meseca.

Srećno!

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs ili časove astrologije.

 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta