Mars u Vodoliji (4.12.2014 - 13.1.2015.)

Dok god je Mars u ovom znaku može se osećati tenzija u kontaktima, na internetu, u grupama ljudi. Ne treba prenagljivati sa zaključcima, ne treba se nervirati i gledati na "prvu loptu" da se odreaguje. Udahnite duboko, gledajte da ne ulazite u bespotrebne konflikte. Ljudi će dosta energije ulagati u priču, ideje, razmišljanje o budućnosti. No, tenzija koja se stvara tom prilikom može biti rušilačka, a ne pozitivna. Potrebno je da ne mislite previše bez akcije, nego da usmerite svoju energiju na rad, na sport, bilo kakvu aktivnost da se ne bi to odražavalo kao nervoza i stres.
Muškarci će biti hladniji nego inače, Vodolija je fiksni znak. Nema tu promena, manipulacije i prilagođavanja. Nego je tako kako je. Pomirite se s tim do 13.1.2015. Svi bi mogli da razmisle da li će napraviti velike greške ako sada naprave nagle odluke koje nikako neće doprineti uspehu u budućnosti.
Samo polako.

Od 31.12.2014-4.1.2015. Mars će praviti opoziciju sa Jupiterom retrogradnim u Lavu. Energija koja želi da se širi, ideja, moraće da se usmeri i da prestane da se rasipa. Jednostavno, neće biti bitno koliko se radi, nego da bude kako treba. Kvalitet, ne kvantitet. Što se više rasplinjavate, to gore. Ali nekad želje mogu da budu veće od mogućnosti. 

Jovana Vilimonović

Astroantares.net

 

 

 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta