Osoba sa ovim Marsom može biti nervozna, ali to neće pokazivati. Smatra da tako otkriva svoju 'slabu tačku'.  Najbolji način da se oseća bolje je duhovno usavršavanje.

Osoba koja ima ovu postavku je borac za kosmičku pravdu, nervira je kad nešto nije onako kako je u svemiru dodeljeno/namenjeno. U svemu traži dublji razlog, a to raščlanjivanje može da iziritira druge ljude oko nje.

U suštini, samo hoće da  razjasni neke stvari. Kao što hirurg mora da otvori osobu da bi je popravio i sredio, tako sve mora da ima bolan početak, ali je na kraju smiraj. To jest, nije kraj dok se sve ne umiri, dok ne reši sve konflikte ili eliminiše ono što je iritira. To je i najteži zadatak.

Može dok je mlada da troši previše energije na druge, da se nervira oko svega, a s godinama se to smanjuje. Obično joj je lakše da radi noću, pojačana je aktivnost tada. 

Ne zna da vrate reč, već se pre povuče i prećuti šta god da ima. Uglavnom prekida kontakte sa drugima bez ijedne reči.

Ima skrivenu energiju, bitna je samo motivacija za delanje. Neki ljudi koji je ne  poznaju misle da je vrlo mirna, a realno nije tako. Energična, drugačija, uvek imaju neki svoj san koji slede. Ponekad se može reći da je pomalo izgubljena i da nema volje.

 Moraju mnogo da spava, da sluša muziku, da istražuje nove svetove. Voli da pomaže drugima i može se naći medju humanitarcima. Psiha je preosetljiva. Može se baviti umetnošću, muzikom, slikarstvom,  plivanjem, nekim povučenim zanimanjem. Trebalo bi da se bavi jogom, starim borilačkim veštinama, plivanjem ili modom.

Ne voli buku. Snagu nalazi u samoći.

Mars u Ribama su sve polomljene štikle, čukljevi, problem sa nogama, hladna stopala. 

Nesanica bez kraja.

Snovi puni dešavanja.

Muškarac iz bajke.

Muškarac koji pije, slika, igra.

Kockar. Sveštenik. Duhovnik. Guru. Sveti čovek.

Savetodavac.  Alas. Mornar.

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

 

 

 

Dodaj komentar