Lavovi, srecan rodjendan!

Sve će Vam ići od ruke i bićete zadovoljni. Stabilizacija se očekuje na poslu. Što se ljubavi tiče, nema nekih većih razloga za brigu. 

POSAO
 
Sada ćete morati da se saberete i da odredite prioritete na poslu, ali to neće biti tako loše. Budite pozitivni. Imaćete sukob sa autoritetom. Ne preterujte sa radom. Premor je izvestan tokom cele godine. 

Od druge polovine avgusta i tokom celog septembra su mogući novčani problemi, pa pripazite na neke troškove. Lošiji periodi mogu biti i tokom od poslednje nedelje oktobra do 20. novembra. Tada nije dobar period za bilo kakvu promenu, potpisivanje nekih novih dogovara. Od decembra očekujte napredak, ali dajte sve od sebe sledeće godine tokom februara i marta. 

LJUBAV

Skloni ste zaljubljivanju. Možete biti skloni i flertu, ali ćete ipak moći da ostvarite neku ozbiljnu vezu sa osobom koja možda nije iz Vašeg mesta. Imaćete mogućnost da upoznate neku osobu preko posla, ali možete se vratiti na neku staru priču do 20. septembra. Posle tog perioda ćete i dalje želeti neku novu priču. Ako ste u vezi, od septembra će sve biti mnogo bolje i biće odnos stabilniji. Od decembra meseca fokus ne mora da bude uvek na ljubavi, nego posao može da bude bitniji u nekim trenucima. To će tako biti do sledećeg avgusta.
 
ZDRAVLJE
 
Ove godine treba da se potrudite da se posvetite sebi, telu, ali brinite više o svom zdravlju. Mogući su problemi sa leđima i vratom tokom cele godine.
 
Poznati Lavovi su:
Dženifer Lopez, Dženifer Lorens, Danijel Redklif, Madona, Vitni Hjuston, Džoana Roling, Arnold Švarceneger, Sandra Bulok, Amelija Erhart, Hali Beri, Ben Aflek, Robert De Niro, Alfred Hičkok, Šarliz Teron..

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta