Lav - Godišnji horoskop za 2018.

Dragi Lavovi,

Tokom ove godine ćete moći da odahnete. Ni Saturn, niti neka druga planeta Vam neće smetati da ostvarite sve što ste zamislili. Osećate olakšanje, jer je do sada bilo polje zabave, veza i kreativnosti pod kontrolom Saturna.

Posao

Sada ćete morati da se uozbiljite što se tiče posla, ali to neće biti tako strašno, već normalno. Potrudićete se da date svoj maksimum, uprkos lošim periodima koji Vas očekuju, ali neće biti previše izazovni. Porodica će Vam biti velika podrška. Potrebno je da promenite svoje navike, da postanete odgovorniji i da počnete da razmišljate 'na duže staze'. Jupiter će biti od pomoći tokom cele godine, biće podrška, a naročito od decembra meseca. Bitno je da se ne uključujete previše emotivno u posao i sve će biti kako treba. Budite strogi i zahtevni prema sebi i prema drugima, to  je recept za uspeh ove godine.

Finansije će se poboljšati. Posao će se stabilizovati. Imaćete podršku od nadređenog, ali i drugi će više ceniti sav trud koji ulažete. Radite sve na vreme, budite odgovorni i nećte imati nikakvih problema. Sve što nist emogli do ove godine da odradite, sada ćete uraditi. Ako očekujete povišicu ili unapređenje, to može biti ove godine. Lošiji period može biti od 22.3. do 15.4, od 25.7. do 18.8. kao i od 16.11.do 6.12. Tada nije dobar period za promene, potpisivanje nekih ugovora, uvođenje novina u posao. Tada se držite oprobanih recepata za uspeh. Od 18.3. do 17.5. neka muška osoba Vas može nervirati na poslu. Nemojte donositi nagle odluke što se tiče posla, jer su usponi i padovi izvesni. Budite staloženi i proći će loš period. Bolje će Vam ići saradnja sa mlađim ženskim osobama. Na kraju godine, naročito u decembru, ćete videti koliko ste radili i šta sve sve završili. Bićete zadovoljni.

Ljubav

Dragi Lavovi, ove godine ćete biti skloni zaljubljivanju više nego ikad. Imaćete mogućnost upoznate neku osobu na poslu, da stvorite neku ozbiljnu vezu, ali i da se vrati neka osoba iz prošlosti. Pažljivo birajte sa kim ćete biti, jer su velike šanse da počnete jako brzo da živite sa nekim sa kim budete kraće u vezi. Ako ste slobodni na početku godine, već od proleća možete očekivati turbulencije, a od jeseni ćete znati na čemu ste. Zauzeti, trebalo bi da se potrudite da održite stabilnost veze, ne samo da mislite na obaveze koje imate. Nervoza u vezi/braku je moguća od 17.5. do 16.11. Budite prvo prijatelj, pa partner, tako ćete imati više razumevanja za partnera. Ne dozvolite da vam se drugi mešaju u izbor ili postojeći odnos.

Zdravlje

 Bitno je da vežbate ove godine, da se bavite sportom, da uposlite svoje telo da ne biste bili pod stresom. Od polovine maja pa sve do polovine novembra će moguć povišen stres u životu, koji može uticati na opšte stanje, na zdravlje. Nađite neki svoj način da se opustite, relaksirate. Prijaće Vam i neka dijeta, tako žete smanjiti probleme sa varenjem. 

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

Da biste naručili analizu ili zakazali svoj termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com.

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta