Koji znaci vole samo sebe?

Neke znakove treba izbegavati ako želite da Vas neko baš poštuje. Ova četiri znaka  vole samo sebe i od njih ništa nećete dobiti, sem ako oni nemaju neku korist od toga.

Ovan

Ovan misli da je najpametniji i najbolji i zbog toga nije baš lako biti s njim u vezi a i među prijateljima nije omiljen. Uglavnom misli samo na sebe i svoje potrebe i na svoje zadovoljstvo. Uvek je njemu potrebno više pažnje, novca, vremena za sve, ljubavi. Zato, ako ne možete da tolerišete ovo, nemojte očekivati od njega da će da se promeni. Neće.

Vaga

Vaga misli da je najbolja, najlepša i da se svi njoj dive. Ako nije tako, onda bi trebalo da svi misle samo o njoj.  Bitno joj je da bude u centru pažnje. Vaga ne odustaje ako nije tako, jer mora nekako da privuče pažnju, bilo da je to lepa odeća, priča ili nešto što će zadiviti sve prisutne. 

Lav

Naravno da se na ovoj listi nalazi i Lav. On živi za pažnju drugih ljudi. Zbog ega, ljudi ne mogu da podnesu uvek njegovu energiju. Ipak, on nema lošu nameru, jer je jedno veliko dete koje želi da svi gledaju u njega uvek. Potruduće se da Vas uvaži dok god zna da ste posvećen prijatelj ili partner, ali on sve meri prema sebi i uvek će gledati svoj interes. Ne očekujte da Vam pomaže, da čini neke usluge, jer nema vremena.

Jarac
Ima svoj svet i gleda da odradi svoje obaveze, ne obazirući se na druge ljude. Ništa ga ne remeti, već samo ide ka svom cilju. Ako je njemu lep dan, onda je lepo vreme, ako nije, onda nikom nije. Teško dozvoljava sugestije i savete, smatra da je njegov stav najispravniji i uradiće uvek onako kako on misli.

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta