Koji znaci su najljubomorniji?

Neko kaže da je ljubomora bolest i verovatno jeste ako je preterana. U malim količinama tako pokazujemo koliko nam je stalo do nekog. Ova tri horoskopska znaka su sklonija ljubomori od drugih.
 
Škorpija
 
Uvek može praviti ekstremne ljubomorne scena. Ona jednostavno ne može da izdrži da ne kaže partneru da joj sve smeta, da joj svako smeta.  Škorpiji to čak i začini vezu. Može praviti filmske scene zbog sitnica. Ako ne možete to da podnesete, onda niste za Škorpiju. 
 
Bik
 
Posesivni su i ima  ljubomore. Oni vole da se znaju šta je njihovo, pa ako je to partner onda niko ne sme da mu se obrati. Ne podnose prevare i mogućnost za iste. Sve vole da drže pod kontrolom. Nema čak ni flertovam ni tolerancije.
 
Lav
 
Veoma je ponosan sa vrlo jakim egom, Lav brine da ne bude prevaren, ponekad i malo opsesivnije to radi. Ako oseti da neko nije iskren,  ne bi najpre sebi mogao oprostiti ipreći preko prevare. To sve dovodi u pitanje njegov ugled. Ume da reaguje vrlo burno i najbolje je da ne pravite Lava ljubomornim.
 
 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta