Sigurno ste primetili da postoje razne podele horoskopskih znakova.


Bavićemo se podelama po elementima.

 

Postoje 4 elementa, a to su: vatra, vazduh, zemlja i voda. 

 

Svaki od 12 znakova, koliko ih ima u zodijaku, spada u jednu grupu. Po 3 znaka su grupisana u jedan element.

 

Lakše možemo da razumemo nekog ako znamo kom elementu pripada. Svi imamo u nekoj meri ove elemente u natalnoj karti, nismo samo znak u kom nam se nalazi Sunce, imamo i podznak i ostale planete.Ipak ova postavka Sunca u karti može u najvećoj meri da opiše karakter osobe.

Vatra

 


Vatreni znaci su Ovan, Lav i Strelac.


Oni su strastveni, nezaustavljivi i harizmatični. Kreativni su, šarmantni i imaju puno samopouzdanja. Ovan, Lav i Strelac su znaci koji mogu da budu popularniji od drugih, oni su intenzivni i energičniji.
Negativne strane vatrenih znakova su da oni moraju da budu u centru pažnje, nekad su agresivni, nekad impulsivni ili imaju ‘kratak fitilj’. Važno je da nauče da taj višak energije nekako kanališu praktično. Bave se poslovima koji su veoma dinamični.
Ako želite da zadobijete poverenje ili naklonost ovih znakova samo ih pitajte bilo šta o njima i pustite ih da pričaju.
Od zemljanih znakova mogu da nauče kako da budu staloženi i kad im je teško, a od vazdušnih kako da naprave balans u životu, a od vodenih kako da se povežu emotivno sa drugima.

Zemlja


Zemljani znaci su Bik, Devica i Jarac.
Oni su uzemljeni, lojalni i lako akumuliraju bogatstvo. Cene fine stvari u životu, kao što su dobra hrana ili putovanja. Senzualni su. Veoma su strpljivi i praktični.


Loše strane su što su tvrdoglavi i nisu fleksibilni. Ili je po njihovom ili nikako drugačije. Vole materijalne stvari, a nekad mogu da budu lenji ili teško nalaze motivaciju za rad. 


Da biste zadobili poverenje ovih znakova dobra večera je sve što vam je potrebno.
Od vatrenih znakova mogu da nauče kako da se brže pokrenu, da ne stagniraju kad im nije do posla, a od vazdušnih da se opuste i da ne planiraju svaki korak, a od vodenih kako da uživaju više.

 


Vazduh


Vazdušni znaci su Blizanci, Vaga i Vodolija.
Oni su intelektualni znaci, vole da uče, da pričaju o svemu sa drugima, da razmenjuju ideje. Bitnije im je dobro društvo, nego bilo šta drugo. Veoma su racionalni i imaju savršene socijalne veštine. Uvek im je razum iznad emocija. Nekad mogu da budu hladni, lako da prekinu odnose sa drugima, a u ljubavi lako prebole bivšeg partnera i teško se vezuju. Bave se poslovima koji su vezani za komunikaciju ili trgovinu.
Ako želite da zadobijete poverenje ovih znakova samo saslušajte kao prijatelj. To će ceniti.
Od zemljanih znakova mogu da nauče da obrate pažnju na materijalno, a od vatrenih kako da realizuju neke ideje, a od vodenih kako da malo više govore o svojim osećanjima.


Voda


Vodeni znaci su Rak, Škorpija i Ribe.
Vodeni znaci su osetljivi, intuitivni i preosetljivi. Oni tačno predosećaju sve, mogu da budu veliki umetnici jer su maštoviti. Veoma su lojalni i saosećajni. Ono što nije baš lako da se podnese što se njih tiče je to što sve shvataju lično. Mogu stalno da menjaju raspoloženje i da budu sumnjičavi. Bave se poslovima u kojima dosta brinu o drugima.
Ako želite da zadobijete poverenje ovih znakova samo im odajte neku svoju tajnu.
Od vatrenih znakova mogu da nauče kako da ne shvataju sve lično, od vazdušnih da se ne zbližavaju previše brzo, a od zemljanih kako da budu staloženiji.

Koji ste znak ili ste kombinacija, ako gledamo znak i podznak?

 

 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info porukom (ne pozivom) je +381 63 1 4567 03.

Isti je kontakt za feng šui projekat/analizu prostora. Bez plana prostora ne može da se radi analiza.

Možete plaćati preko moje firme ,,Astrolighthouse 88" ili kao fizičko lice, preko Westerna, deviznog, preko pošte, banke, Paypala. Iste su cene za Srbiju i inostranstvo, a vremenske zone mogu da se usklade ili da se analiza snimi.

Povezane teme

Dodaj komentar