Koji je auto za koji znak?

 

Ovan

On će uglavnom izabrati auto crvene boje, sportski, onaj u kom će se osećati dobro i udobno. Neće trošiti previše novca za vozilo, ali mu je bitan kvalitet, da može da se pohvali njime.

Bik

Odabraće auto koji je porodičan, a ako je žena Bik u pitanju, onda je klasični ženski auto u pitanju. Zelena boja, eventualno ciklama je boja koju uglavnom biraju za auto. Crveni auto će biti poslednji na listi.

Blizanci

Blizanci će uglavno odabrati sportski auto. Čak i kabriolet ili dvosed. Njima je bitno da može lako da se održava, nemaju vremena za obaveze oko automobila. Može biti sive ili narandžaste boje.

Rak

Rakovi će odabrati porodični auto. To im odgovara jer oni svakako planiraju da imaju porodicu, ako je već nemaju, a i vole taj komfor.

Lav

Lav neće štedeti na kolima. Bitno mu je da ima auto koji će biti i za pokazivanje, voli Lav da se pohvali. Ako je u mogućnosti, kupiće neko luksuzno vozilo, limuzinu. Vatrene boje su dobre za njega. Opel Astra limuzina je dobar izbor za Lava.

Devica

Devica će odabrati neki manji, ali udoban auto. Ne voli da troši previše novca na to, jer je on samo sredstvo prevoza. Bitno da može da posluži za do posla i natrag. Teget ili tamno zelena boja je idealna.

Vaga

Vaga će odabrati neki novi model. Voli luksuz kao i lav, ali će joj biti bitno da sve izgleda prelepo, uređeno u njenim omiljenim bojama. Sivo je dobar izbor ili možda srebrna boja auta.

Škorpija

Škorpija će odabrati auto koji je stabilan, da po svim istraživanjima pokazuje dobre odlike, a ako kupuje polovan, proveriće sve podatke više puta, dok se ne uveri da je sve u redu. Bordo ili crni auto je namenjen za Škorpiju.

Strelac

Strelac je jako zahtevan kupac automobila. Njemu je potrebno previše vremena da odluči šta hoće, jer bi bilo dobro da mu vozilo služi za ama baš sve prilike, a u Opelu može naći baš takvo vozilo. Kao iz filma. Sportski auto ili  porodični auto su odličan izbor za njega. Tamno ljubičasta ili teget boja su mu omiljena za auto. Opel Astra Sports Touarer je preporuka za Strelca.

Jarac

Jarac će odabrati vozilo koje je prve klase, ali tracionalno. Ne traži mnogo, raspita se koji je model povoljan i finansijski i ovako, ne želi da gubi vreme, ali želi vozilo koje će da traje. Uglavnom bira auto koji je braon, oker ili tamno siv.

Vodolija

Vodolija će odabrati sportski auto. Bitno je da je brz i da je novije generacije. Ne voli velike automobile, već one koje moće da parkira bilo gde. Bira vozilo koje je plave ili sive boje.

Ribe

Ribe vole udobna vozila. Uživaju u vožnji. Bitno im je da mogu da odu i na neki duži put sa vozilom. Vole automobile sa zatamnjenim staklima, ali im je i jako bitno da mogu da slušaju omiljenu muziku i da imaju odličan zvuk. Ribe će odabrati zeleno ili tamno plavo vozilo, ali nije im boja toliko bitna, koliko da imaju sve što im treba unutra.

Svakako, koji god da ste znak, u Opelu ćete lako pronaći svoju Astru, u omiljenoj boji. U to ne treba sumnjati, ma koliko da ste zahtevni.

Autor astrolog Jovana Vilimonović

Posetite stranicu Astrolog Jovana Vilimonović

 

*Tekst napisan za CreITive agenciju( za Opel)

 

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta