Koji hobi je baš za Vas?

Hobiji su nam bitni, ali svako ima svoja interesovanja. Nekad neko može da radi više stvari u toku nedelje, a neko može da se fokusira samo na jednu aktivnost, koja je uglavnom posao. Zato bi bilo dobro da nađete nešto što volite i da to radite u časovima dokolice..
Ovan
Ove godine ćete biti ambiciozniji nego inače i vreme je da probate nešto novo. Pošto će početkom godine Mars, Vaša vladajuća planeta biti u Vašem znaku, imaćete višak energije i volje za sve. Bitno je da ne odustajete od prvobitne namere. Možete recimo početi da pišete o nečemu što volite. Napravite blog ili sajt, jer je to bar danas moguće i besplatno uraditi. Ako ne volite da pišete, mogli biste da snimate podkast ili vlog o nečemu što volite da radite. Isto tako, svaki novi sport je idealna prilika da se oraspoložite, pa je uplata članarine u teretani isto dobra opcija.
Bik
Jako ste vredni i odgovorini, ali zato Vam i hobi dolazi kao jedno dodatno zadovoljstvo. Ova godina je godina promena pa treba da odaberete da radite nešto u slobodno vreme što Vas opušta. Mogli biste da probate planinarenje ili možda kurs kuvanja. To su baš dobre opcije za zabavu i tako ćete proveriti svoju izdržljivost. Izađite napolje, provedite više vremena u prirodi. Šoping nije hobi, tako da se to ne računa. 
Blizanci
Imaćete neobična interesovanja ove godine, ali ćete više i upoznavati sebe kroz hobije. Potrudite se da više čitate, a to mogu biti neobične knjige, čak iz nekih sfera koje Vam nisu bliske. Biće Vam potrebna neka aktivnost koju ćete moći sami da radite i da uživate u svom slobodnom vremenu. Meditacija ili joga su dobre za Vas, nešto što će Vas opustiti, nešto što će Vam pomoći da budete mirniji i intuitivniji. 
Rak
Vi volite da se povlačite u sebe i to neće biti drugačije ni ove godine. Zadržavaćete više stvari za sebe ove godine jer ne želite da delite osećanja sa svetom. Odaberite hobi koji Vas neće opterećivati. To može biti i šetnja, čitanje, pa se možete učlaniti u lokalnu biblioteku. To  nije tako skupa investicija.  
Lav
Ovo je jako bitna godina za Vas. Moraćete da izađete iz komfor zone jer je vreme za promene. Nemojte se boriti protiv novih stvari koje možete raditi i onda uz njih biti bolja verzija sebe. Volite da budete uvek u centru pažnje pa bi trebalo da počnete da se bavite hobijem uz koji ćete biti to što jeste. Možete ići na neki kurs javnog nastupa, glume ili plesa. Prijaće Vam.
Devica
Vi ste uvek praktični. Zato ćete uz tu dobru osobinu naći uspeh. Trebalo bi da izaberete hobi koji će Vam pomoći da poboljšate svoj život, a ne samo nešto zabavno i nasumično.  Kurs kuvanja ili šivenja je idealan za Vas. Kreativno pisanje je isto jako dobar vid opuštanja. 
Vaga

Odaberite hobi koji će Vam pomoći da postanete bolja osoba. Pošto volite da budete napolju onda bi trčanje ili neki trening na otvorenom bio sjajna opcija. Prijao bi Vam svež vazduh. Možete smisliti i sa partnerom šta biste mogli da radite, ali gledanje serija i filmova sa dragim ljudima Vas isto može opustiti, kao i časovi crtanja ili slikanja. 

Škorpija

Ovo će biti dobra godina za Škorpije, finansijski i lično. Vaši snovi će se ostvariti i moći ćete da radite šta god želite. Pronađite ono što Vas ispunjava, nešto što je Vaša strast. 

Moći ćete da radite neke nove stvari. Možete ići na crtanje, dizajn, na neki sport koji je neka borilačka veština ili možda tai či ili joga. Prijaće Vam bilo kakva alternativa. Šetajte više, stvorite sebi naviku. Šta god da vas opušta je hobi za Vas.

Strelac

Ovo je Vaša godina. Ako neko može da pretvori nemoguće u moguće onda ste to Vi. Odaberite neki izazovan hobi. Ako su putovanja hobi, neka bude tako. Putujte što više možete, makar i do nekog drugog grada.Možete odabrati i neki ekstremni sport koji pomera Vaše granice i budu avanturistički duh.  Možete na sportsko penjanje, planinarenje ili ronjenje.

Jarac

Imate dosta hobija kojima se možete baviti ove godine. SVe će biti izuzetno uspešno. Odaberite hobi koji može zabaviti Vaš um i nešto što može biti u isto vreme zabavno i ozbiljno. Učenje jezika ili učenje sviranja nekog instrumenta je preporuka. Ako želite sport, onda je slobodno penjanje baš za Vas. 

Vodolija

Ove godine ćete se dosta družiti. Možete upoznati nove i zanimljive ljude tokom godine. Mnogi imaju religiozna, spiritualna i kulturna uverenja koja mogu biti drugačija od Vaših. Odaberite hobi koji će probuditi Vašu kreativnu stranu. To može biti fotografija ili nešto što možete raditi preko interneta, a to je čitanje, gledanje filmova ili pohađanje online kurseva. Sve je to za Vas hobi. 

Ribe

Ova godina je sjajna godina da se započne nešto novo. Sada je vreme da možda započnete iz hobija neki posao koji ste odavno hteli. Probajte pa ćete videti kako će ići. Nemojte trošiti višak energije nego se fokusirajte da na kreativan način motivišete sebe i da počnete da radite možda nešto dodatno što volite. Možete započeti nešto novo, a možete raditi i nešto što nije toliko intenzivno, da biste se povezali sa sobom i vratili sebi. Vodite dnevnik, bavite se fotografijom, prijaće Vam to.  

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta