Kakve supruge postoje?
Neke vole što su u braku, neke ne vole ni brak, pa žive 'bez papira'. Neke vole svog partnera i to mu pokazuju svakodnevno, a druge nisu baš otvorene po tom pitanju. Svako od nas traži svoje ogledalo ili ono što nam nedostaje. Neke žene mogu da naprave kompromis i da budu istinski srećne, ali i da usreće partnera.
Da li ste među njima? Pogledajte tekst i pronađite se..

Rak
Osetljiva je i posvećena, a baš je zbog toga dobra supruga. Nikad neće dozvoliti da neko bude nesrećan, gladan, da se oseti kao da nema dovoljno pažnje. Naprotiv, ona je uvek tu da joj se neko vraati I da zna da će sve biti u redu. Svaki problem se lako prevazilazi uz podršku. Sposobnost da voli posvećeno čini ženu Raka idealnom. Ona je odlična domaćica, majka, ali je prvenstveno prijatelj partneru

Lav
Ona je vredna, samodovoljna, ali samo naizgled. Uvek će staviti partnera na prvo mesto ako veruje da on vredi. Ipak, u suprotnom neće biti sa njim. Ona je požrtvovana, čuva svoju porodicu i svoje ‘gnezdo’, a uvek ćete videti samo lepo. Sve što je loše ona nastoji da zadrži u kući. Veoma je sposobna, ali isto to očekuje od partnera. Materijalna sigurnost joj e veoma važna, jer će je i sama obezbediti, ali sve mora biti idealno I na visokom nivou. Ona sija kad je voljena i to je jedino bitno.

Jarac
Žena Jarac je hladna, nekad tvrdoglava previše i muškarcima se čini kao da treba da osvoje planinu, a ne ženu. Tako je to sa njima, ali su one ipak emotivne ispod sve te hladnoće. Posvećene su, znaju i da čekaju partnera da se sve sredi i da se posloži na poslu, samo da bi imali dobar život. Uvek je tu potpuno, verna i tradicionalna. Za nju se vredi boriti

Bik
Ona najbolje kuva i bitno joj je da suprug bude zadovoljan. Voli da se sredi, da bude našminkana, ali da joj je i udobno i tako zna da će biti  srećna. Tako da se to odnosi i na sve oko nje. Uvek je kuća puna cveća, ima slatkiša u domu i sve je ušuškano. Ona je dobra supruga jer je uvek oslonac i zna kako da podrži partnera i kad je teško. 
Ribe
Nekad nije sve u priči, već u ćutanju. Žena Ribe može dosta stvari da vidi, ali da ne zamera, da ne zvoca, što bi se reklo i to je njena tajna. Ne može to svako. Ona ipak ugađa partneru jer ima dobu intuiciju i lako shvati šta njemu treba, pa se potrudi da ga iznenadi omiljenim jelom ili nekim putovanjem. Njoj je bitan mir i sve će uraditi da ga postigne. Lako se prilagođava pa je to ključ uspeha njenog braka.

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Dodaj komentar