Svake jeseni se neko zaljubljuje, neko se miri, neko raskida. Ipak, bavićemo se samo lepim aspektima, onima koje svi priželjkujemo. Ova 3 znaka će moći da se zaljube, ali i oni koji su u podznaku neki od ovih znakova. Ukoliko vam se dopada osoba čiji znak možete da pronađete u nastavku, vreme je za akciju!

Devica

Device imaju dobar period od 3. oktobra do 27. oktobra i mogu da se zaljube u neku osobu koja im je već bliska. Takođe, preko posla mogu da upoznaju neku zanimljivu osobu koja je stabilna, staložena, tačnije baš ono što im treba. Ne treba da brzaju sa ulaskom u vezu, nego da budu racionalne, ali nikako da bude to neka opuštenija varijanta. Devica svakako nije srećna ako svi ne znaju za njenu ljubav.

Vaga

U periodu od 27. oktobra  do 21. novembra Vage mogu da očekuju da se zaljube. Osoba koja će doći u njihov život može da bude veoma sklona kompromisu, dogovoru, u skladu sa sobom. Vagi će da odgovara svako pored koga je ona srećna, mirna i zadovoljna. Ne voli previše stresne odnose, pa izbegava dinamične i strastvene osobe, već pre bira slične sebi.

Škorpija

Škorpije mogu da se baš zaljube ove jeseni, pred kraj, i to od 21. novembra do 16. decembra. Tada će da im prorade leptirići u stomaku i neće da bude teško da se povežu sa nekom zanimljivom osobom koja im zapadne za oko. Kod njih uvek važi prvo strast, pa sve drugo. Ako nema hemije, ne može ništa da se razvije, što se tiče Škorpije. Njima treba da se priđe izokola, da ne primete, ali ne treba niko da odustaje od Škorpije, iako se ne da lako. 

Ako uspete da se zaljubite ili ste partner nekom od ova tri znaka onda ste na korak do biranja stana, nameštaja ili radne ploče za kuhinju. Ne odustajte.

Srećno!

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice. Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

 

Povezane teme

Dodaj komentar