Koja 3 znaka vole novac najviše na svetu?

Ko najbolje zarađuje? Ko na šta troši? Da li je moguće zaraditi dovoljno novca za život? Ova tri znaka znaju da im je novac bitan više nego drugima, ali nikad im nije dosta, jer imaju previše planova i želja. Treba imati meru u svemu, pa i u tome. Pogledajte da li ste jedan od njih..

Bik

Bikovi su materijalisti i vole da uživaju u stvarima koje mogu da priušte sebi. Prvo vole novac, pa sve drugo može da sačeka. a ovo ostalo može da sačeka. Mogu dosta da se trude  da bi stvorili ozbiljan novac. To im je jedini motiv da napreduju i da se trude. S obzirom da ovim znakom vlada Venera očekivanja su velika i uvek se trudi da ih ostvari. Oni kupuju poklone dragim ljudima pa svi osete dobrobit kada je njima dobro. Velikodušni su. Oni će uvek ulagati dosta u odeću, kozmetiku i lepe stvari za kuću, tako da će se napredak videti.

Strelac

Strelčevi vole novac, jer ne vole da štede. Njima novac nije cilj, već sredstvo kojim mogu da ostvare sve što hoće. Zabavno im je kad ostvaruju svoje želje i zato im nije teško da rade. Oni su je entuzijasti i uvek su spremni na rad da bi dobili povišicu. Tada potpuno zaborave na hedonizam. Kao vatreni znak, oni nikad ne odustaju i daju svoj maksimum, tako da ih niko ne može nadmašiti. Kada ostvare veliku zaradu, onda ulože nešto i usavršavanje, da bi kasnije još nešto zaradili.  Mnogo troše na putovanja, na lepe stvari, pa se dešava da im nikad nije dovoljno novca.

Jarac

Jarac je uvek vredan, strpljiv i ambiciozan. Bitno je samo da ne odustaje, ali on uvek ima volju za napretkom i jako voli novac. Ono što ga izdvaja od drugih znakova je što on o tome ne priča, nego napravi plan i ostvari ga u roku. Uvek je uspešan i ugledan, a sa godinama se svota novca samo akumulira. Ipak, u drugoj polovini života mu se uvek sad trud isplati. Najviše troši na poslovna putovanja, odeću, ali mu je bitno i da ima nekretninu.

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta