Ko se ljubi najbolje?

Poljubac je susret najveći na svetu. Verovatno ćete se složiti da ne postoji nešto bolje od toga. Bitna je tehnika, da se osobe ‘poklope’, ali da postoji i hemija, jer bez toga ne vredi. 
 Nekoliko znakova se bolje ljubi od drugih. Da li ste među njima? Proverite u tekstu..
Ovan
Ovnovi se bolje ljube od drugih jer žele da se potrude. Oni se ne opterećuju šta rade, nego kako rade i znaju da sve dobro rade. Oni se ne pretvaraju, već su jako iskreni. Daju uvek sve od sebe pa i kad Vas ljube i ne štede se.
Bik
Oni su uvek strastveni. S obzirom na to da Venera vlada znakom Bika, oni se jednako dobro ljube kao što vode ljubav. Predigra im služi da pokažu svoje umeće ljubljenja, ali se oni jako dobro ljube i vole to da istaknu. Rođeni su za ljubav, za ljubljenje. Poželećete uvek još.
Rak
Zavodljiva priroda Raka je divna i blaga i ne možete im odoleti. Kad budete poljubili Raka znaćete o čemu se radi. Oni su zavodljivi, ali nežni i oni se opiru svakoj intimnosti dok ne budu mogli da izdrže sve. Uvek ćete se vraćati po pregršt poljubaca, zato krenite da svajate Raka upravo sada. 
Škorpija
Škorpija ne želi da Vas poljubi. Sem ako baš mora. Ali to će uraditi ako ne očekujete, kad ne očekujete, jer ona ima tajnovit put do nečijeg srca i ne ljubi svakog. Mnogo bira, svakom nalazi manu, jer nije svako vredan nje. Izazov je poljubiti Škorpiju, ali je to bar izatov koji vredi. Ovaj znak je najstrastveniji i vredi se potruditi oko njega.  
Lav
Lav želi da zadivi partnera. On sve može i najbolji je jer on tako misli. Ali pored Lava ćete se osećati kao da ste opet proživeli prvi poljubac i kao da ste jedina osoba na svetu. Lav je strastven i posvećen i to ćete osetiti ako se budete ljubili sa njim, pa zato ne oklevajte. 
Strelac
Strelac je neko ko je slobodnog duha i nije ga briga šta mislite o njegovom poljupcu, ali kad ga poljubite znaćete zašto ga nije briga. Oni vole da se ljube, njima je to zabavno. Oni ne okušavaju da Vas impresioniraju već uživaju u svakom trenutku. 

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta