Ko nikad ne popušta u raspravi?

Koji znaci ne popuštaju u raspravi?
Sa kim možete da se raspravljate i da nađete kompromis, a sa kim to ne ide? Pogledajte sledeći tekst i videćete da ne vredi da budete uporni. Ova ‘četvorka’ nikako ne da na sebe i ne pokušavajte.
Bik je težak kao zemlja
On je fiksni zemljani znak. Znate kad kažete za nekog da je težak kao crna zemlja. E, pa to je Bik. Nikad ne popušta, uvek je u pravu i ne da na sebe. Može da se duri jako dugo i da bude prilično tvrdoglav i uporan da bi postigao  ono što  želi. Nikada ga nećete ubediti u suprotno, pa i ne pokušavajte.
Lav misli da je stvarno lav
Lav je takođe fiksni znak, ne voli da se menja zbog drugih,  a uvek misli da je on u pravu. Izgara u želji da dokazuje drugima koliko o svemu sve zna. On je dobar govornik i ne predaje nikad reč. Ako budete hteli da se ubeđujete sa njim o nečemu, to je unapred izgubljena bitka. Oni su kao mala deca i ne ulazite u raspravu, nego im povlađujte ako želite da ostanete u kontaktu. Vole da drame oko svega.

Škorpija je zlopamtilo
Nikad ne biste rekli da je ovaj znak nepopustljiv, ali jeste. Uvek smatra da je u pravu, da je pametniji od svih i uporan je da to dokaže na svaki mogući način Ali stvarno, Škorpija neće popustiti ni u jednom slučaju koji joj ne ide na ruku. Samo kad misli da je i ona pobednik rasprave onda možete biti mirni. Ovako, razrešite sve što imate sa njom, jer ona uvek ‘vrati’ onom ko ju je povredio, na neki način. Ne zaboravlja. Zlopamtilo, ali pamti i dobro. Sve je na Vama koju ćete stranu videti.
Vodolija je ledena kraljica
Sa Vodolijom nema rasprave. Ona ne voli rasprave samo stavi nevidljivi zid između vas i završila je. To što ste Vi nešto smislili, to možete odmah da zaboravite. Ona ima svoj život, svoj svet, a u njemu je sve uvek kako je ona zamislila. Rasprave za nju nemaju smisla. Nikad ne popušta, sem kad nekog mnogo voli, pa možda tad, ali ovako, nju kompromisi ne zanimaju. Neko bi rekao da je ‘ledena kraljica’. Ponekad i jeste.

Da biste naručili natalnu kartu ili neku drugu analizu/zakazali termin pošaljite mejl na vilimonovic.jovana@gmail.com ili pošaljite poruku u inboks stranice.

Možete i u formi sajta, gde je kontakt meni. Viber broj za sve info je +381 64 413 88 49.

Isti kontakti su za Astrolighthouse kurs astrologije ili feng šui projekat/analizu prostora.

Mesečeve Mene

Prijavi se na listu za vesti sa sajta